Ja mam třeba asi šest účtů, a někdy ani na potřetí nezadam správně heslo a to nejsem zadny zloděj. Zabezpecivaci systém je už dost slozitej a když si někdo nedá ty body treda naIP nebo PC, tak už je to jeho chyba.
5 min. čekání po špatném zadání hesla
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- dhdhdhd
- Lv.24

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Re: 5 min. čekání po špatném zadání hesla
Za mě
Zbytecne!
Ja mam třeba asi šest účtů, a někdy ani na potřetí nezadam správně heslo a to nejsem zadny zloděj. Zabezpecivaci systém je už dost slozitej a když si někdo nedá ty body treda naIP nebo PC, tak už je to jeho chyba.
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
Bylo mi s Vámi dobře
- strnaj
- Lv.23

- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Blbosť na n-tú načo sú tu pečatidlá ?
Ja mám našťastie len 4 účty a heslá si pamätám...
Ale čo ľudia ktorý majú cez 10 účtov a na každom iné heslo...
No tak to veľa šťastia aby si menili heslá na jedno a to isté to je vrchol bezpečnosti
Myslím si že s touto údajnou ochranou prišiel ZelenýZidan (David 2+2=9)
Ja mám našťastie len 4 účty a heslá si pamätám...
Ale čo ľudia ktorý majú cez 10 účtov a na každom iné heslo...
No tak to veľa šťastia aby si menili heslá na jedno a to isté to je vrchol bezpečnosti
Myslím si že s touto údajnou ochranou prišiel ZelenýZidan (David 2+2=9)
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Takže vám vadí, že teď zloději nemůžou hádat vaše heslo pomocí bota, protože sami svoje hesla musíte hádat?
Je tak složitý udělat si někde seznam, když si vlastní hesla nepamatujete?
Je tak složitý udělat si někde seznam, když si vlastní hesla nepamatujete?
"Happines only real when shared."
-
OnOff
- Lv.22

- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Toto je trefné a opět velká chyba. Koupím účet, prodávající ID zná a semtam si prostě zadá špatně heslo - já budu jak blbec čekat, než budu moci hrát. Klidně mě tímto může vydírat... dokud mu nezaplatím víc.invi14 píše:takze ked od niekoho kupim postavu, za menej prachov ako chcel... typek sa nahneva a bude mi nato ID naschval sekať rôzne hesla aby som ja nemohol spokojne hrat?![]()
myslim že vypnutie tejto ochrany v nastaveniach na ekura.cz by nebolo odveci :Hello:
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k | |||||||||
- dhdhdhd
- Lv.24

- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Ale kdo říkal ze si nepamatuju, ale někdy proste nwm, který heslo jeke kterymu úctu
Zabezpečovací systém je dost slozitej. 3 druhy (nebo kolik) pecetidel fakt stačí!
Zabezpečovací systém je dost slozitej. 3 druhy (nebo kolik) pecetidel fakt stačí!
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
Bylo mi s Vámi dobře
-
lordwojta
- Lv.13

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
za mě rozhodně opatřeni k horšimu, zrovna teď čekam na uplinuti 5 minutoveho času abych si mohl vratit bufku do hg,chtělo by to možnost tohle zabezpečeni vypnout,ať ho má jen ten kdo chce stejně jak je tomu u pečetidel,vsak ať si každy moje heslo hada,pokud ho uhadne tak mu dam celej učet i s věcma dobrovolně 
-
Cunicek
- Lv. 11

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Ono i ty pečetidla jsou zbytečné, ve většině případů, možná dokonce i u všech si za vykradení účtu může oběť sama, tim že někomu dá heslo.
- Orald
- Lv.9

- Dostal poděkování: 31 poděkování
Podle mě to funguje jinak. Zkusil jsem tuto "vymoženost" a naschvál napsal špatně 3x heslo. Bohužel teď se nemohu přihlásit ani na účet u kterého jsem špatně heslo nepsal. Asi to bude fungovat tak, že tobě nepujde přihlásit, ale jinému na jiném PC to nejspíš pujde.invi14 píše:takze ked od niekoho kupim postavu, za menej prachov ako chcel... typek sa nahneva a bude mi nato ID naschval sekať rôzne hesla aby som ja nemohol spokojne hrat?![]()
myslim že vypnutie tejto ochrany v nastaveniach na ekura.cz by nebolo odveci :Hello:
Belichar kundy.

- Aylia
- Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
Každé ráno odevzdávám biologa, ve středu jsem zrovna dokončila ráno upomínky, tak jsem si řekla že si zajdu dropnout kuličky, no, zadala jsem 2x špatné heslo a musela jsem čekat 5min, takže ráno už jsem to nestihla.
Brala bych možnost v nastavení, aby se to dalo vypnout. Komu to nevadí, ať si to klidně nechá zaplé. 
-
SvetaPan
- Lv.24

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
jak nekdo muze 2* splest heslo? to nechapu 
Sieg oder Valhöll