Ja mam třeba asi šest účtů, a někdy ani na potřetí nezadam správně heslo a to nejsem zadny zloděj. Zabezpecivaci systém je už dost slozitej a když si někdo nedá ty body treda naIP nebo PC, tak už je to jeho chyba.
Toto je trefné a opět velká chyba. Koupím účet, prodávající ID zná a semtam si prostě zadá špatně heslo - já budu jak blbec čekat, než budu moci hrát. Klidně mě tímto může vydírat... dokud mu nezaplatím víc.invi14 píše:takze ked od niekoho kupim postavu, za menej prachov ako chcel... typek sa nahneva a bude mi nato ID naschval sekať rôzne hesla aby som ja nemohol spokojne hrat?![]()
myslim že vypnutie tejto ochrany v nastaveniach na ekura.cz by nebolo odveci :Hello:
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
Podle mě to funguje jinak. Zkusil jsem tuto "vymoženost" a naschvál napsal špatně 3x heslo. Bohužel teď se nemohu přihlásit ani na účet u kterého jsem špatně heslo nepsal. Asi to bude fungovat tak, že tobě nepujde přihlásit, ale jinému na jiném PC to nejspíš pujde.invi14 píše:takze ked od niekoho kupim postavu, za menej prachov ako chcel... typek sa nahneva a bude mi nato ID naschval sekať rôzne hesla aby som ja nemohol spokojne hrat?![]()
myslim že vypnutie tejto ochrany v nastaveniach na ekura.cz by nebolo odveci :Hello: