Sinfortia - znovuspuštění
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: Sinfortia - znovuspuštění
Spustit nový server se stejným obsahem se ukázalo jako kontraproduktivní již v minulosti.
Na server s novým obsahem nám schází to nejdůležitější. Tedy lidské zdroje (a tím nemám na mysli hráčskou komunitu).
Na server s novým obsahem nám schází to nejdůležitější. Tedy lidské zdroje (a tím nemám na mysli hráčskou komunitu).
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- Luca90
- Lv. 12
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 479 poděkování
Nevidím důvod proč se hráči (jako zakladatel tématu) pořád dívájí dozadu na minulost... Kdyby Vás totiž zajímala budoucnost, tak to za pár let dopracujeme tak či tak sem. Je to jen posunutí/pozastavení rozvoje hry o pár let.
Za mě ne.
Za mě ne.

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Nemyslím si, vezmeš to nejlepší z tohoto serveru a postupně v budoucnosti budeš přidávat jiné věci a druhý server se bude ubírat jiným směrem.Jak jsem psal předtím a jak psal i Mithra, spustit dva totožné servery neni dobrý nápad.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Mě by se Sinfortia zamlouvala. Klidně bych na ní hrál, Sindicate už neni to co bejvavalo
Radši s kamarády rozdělit úkoly kdo co na dropí a jde se vylepšovat Sirka na +3 :33 

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
To nejlepší na Ekuře je Entarian, Rokle, Kerindor a HG. To je dost málo na spuštění nového serveru. Nehledě na skutečnost, že zkrátka nemáme kapacity na to, vyvíjet dva rozdílné servery. Vždy bychom museli upřednostnit jeden před druhým, čímž by v konečném důsledku strádaly oba. Diskuze o novém serveru je tedy zatím pouhé "co by, kdyby...".
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
jo chce to radej valku pre menších na sindicatu 

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Pokud by se spustil server, po 110lv, určitě bych se vrátil a nejspíš na trvalo, tehdy byla sranda, bylo co dělat, teď tu level nedělá problém, 150lv dračí věci, hold už to není co bývalo, ano je zase riziko že by to nebyl 100% úspěch, ale za pokus by to určitě stálo, každopádně jen pokud by to bylo po 110, jaspis a korál byli zbraně akorát, to co je teď už je propadák.Hakan píše:možná bych bral oldschool server for fun... max lvl 99 případně 108 (skrz věci z kerindoru) a vše jak to bylo na začátku... stará svatá, sentinel ve staré svaté :3 zajímalo by mě, ejstli by tohle přilákalo i hráče, co už nehrají
A každopádně vrátit starou dobrou svatou:
Spoiler:

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Vůbec netuším co je na Cidonii, Haegeronu a Entarianu za propadák? To samé co je za propadák na Entariánských a Dračích věcech? Možná to, že na náměstí bez práce nepadaj. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.23
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Pro toho kdo chce války pro menší levely : Máte svatou zemi pro tyto levely a troufám si tvrdit, že je tam určitě přecpáno
takže si dokážu představit, jak by to vypadalo ve war pro menší levely
(Jestli to náhodou nebude tím, že ve svaté se ztrácí CB fňuk, taková cenná věc
) Dále by mě docela zajímaly staty aktivity.
Co je za propadáku na dračích věcech? Mmm teď už asi ani nic. Dřív to byl rapidní skok oproti šperkům ze swampu a věcem z rokle dnes už je to šumák a věci +9 už má skoro každej, i já
(a to opravdu jen v tom městě stojím...
)
Entarian, pěkná mapa
jen mi uchází využití 11 věcí na PvP a 10 věcí na PvM (možná jsem tomu jen nepřišel ještě na kloub)
No a cidonie drop map způsobil opravdu vzestup aktivity PvM v PvP mapě... Takže z PvP mapy je v dnešné době jen a zase PvM, kolikrát se tam lidi sešli a mlátili se?...
Točení taliků se tímto krokem taky stalo tak neuvěřitelně snadným a extrémě to snížilo ceny že se z unikátních věcí staly věci běžně dostupné. Prvotní svatá byla opravdu jen o PvP. To že tam bylo pár mobů, kteří by se dali spočítat na prstech dvou lidí se nedá pokládat za PvM.
Problém koní nemá ani cenu zmiňovat doufám, číst si jak jsem ubohej pak do něj jít a jen vidět jak mi mizí na koni je super pocit
Nechce se mi psát nic dalšího jen mě to unavuje... Pac, pusu and PURE HATE

(Jestli to náhodou nebude tím, že ve svaté se ztrácí CB fňuk, taková cenná věc

Co je za propadáku na dračích věcech? Mmm teď už asi ani nic. Dřív to byl rapidní skok oproti šperkům ze swampu a věcem z rokle dnes už je to šumák a věci +9 už má skoro každej, i já

Entarian, pěkná mapa

No a cidonie drop map způsobil opravdu vzestup aktivity PvM v PvP mapě... Takže z PvP mapy je v dnešné době jen a zase PvM, kolikrát se tam lidi sešli a mlátili se?...

Problém koní nemá ani cenu zmiňovat doufám, číst si jak jsem ubohej pak do něj jít a jen vidět jak mi mizí na koni je super pocit

Nechce se mi psát nic dalšího jen mě to unavuje... Pac, pusu and PURE HATE
SBOHEM
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Cepino: Přesně, teď jsi na to kápnul. Dřív totiž stačilo jen stát na náměstí a yangy a věci se jen hrnuly, kdo s tál delší dobu tak měl i bonus na průmku, ne jako teď, kdy "unikátní" dračí věci nemá skoro nikdo, talíky se taky nedají natočit a věci z Entu mají super využití.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »