Tohle je teda divnej komentar.kral píše:Nechal bych to tak jak to je,hodně lídí si rádo udělá menší postavu na PVP a bere to jako zábavu když máte 145+ lvl je to už o ničem a aby ve válce říší byly jen samé 145+ tak to bude nuda což znamená i málo CB ,pro ty kterým to vadí tak to zkuste také z menší lvl a uvidíte že vás to bude bavit sám osobně mám taky 125 lvl a expit nehodlám ani nechci jak kvůli CB tak kvůli tomu že je lepší mít našlapanou 125 než slabou 140+ v těhlech věcech je vidět ,že levl není vše a někteří velký lvly stojí za prd nebudu jmenovat... ¨Když se to zavede ,bude to znamenat méně lidí ve válce méně lidi v PVP a méně CB.. každy má svůj nazor můj je tento.
Pises : když máte 145+ lvl je to už o ničem - no a co az bude level 200-250

Potom pises: pro ty kterým to vadí tak to zkuste také z menší lvl a uvidíte že vás to bude bavit - proc bych mel delat malej level tam uz jsem byl proc se vracet

Pises ze nehodlas dal expit ,no a to je o cem tady stale hovorim proste nekteri jsou laxni a staci se jim zakempovat na malem levelu protoze vedi ze i tak poridi peknej vysledek.Nebo maji velke levely taky ale jsou liny si na nich udelat peknou vybavu,karmu atd aby neco dokazaly a tak vysilaji male figurky do boje.
Proto tento navrh a verim ze i kdyz se par malejch figurek nastve tak to ve finale bude jen pro jejich dobro protoze je to posune nekam dal