Jestli myslíš brnko z 1% do obrany schopky to je teda výhoda velká to máš pravdu:))A jak už jsem jednou psala chod do válek makej a nemusíš si tady stěžovat,že má někdo nějaké výhody.Aktivovat sloup si může každý kdo chodí do války nebo si napsat králi,že chce pustit sloup to není tak náročné,to že píšeš že si to může pustit kdykoliv je pravda samozřejmě to ale hlásí v chatu a je to pro všechny tak pro krále to výhoda není,rozumný král to pustí aby z toho měli užitek všichni a jak sleduji tak toho nikdo nevyužívá v úterý dopoledne jsme projely a čistily bosse z cido u všech sloupů nikdo si jich ani nevšiml.Celkem asi 100 bosů se po mapách poflakovalo jen tak.LittleAngelH píše:Podporovat znamení i buffovaníne každý si taha buff svého
takže podporuje ale neziskava CB co ty na to? a ano podminky jsou stanovene tak že je to hlavně o PvP
![]()
Pokud vím tak král má i navlek na brnko s bonusem. Tohle není výhoda?
Královská nosítka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Královská nosítka
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Je to jedno jaká je to výhoda, ale prostě je.
Dopoledne většinou lidi chodí do práce nebo do školy...a pokud to někdo nahazel večer tak se nedivím že tam zustanou do dalšího dne...
Hlasí to 5 minut předem...takže ty to vyhlasíš v 15:00 já dojdu 15:10 a nevím nic že to je. Za celou dobu jsem zastihl pouze jedno vyvolávání. A to tu většinout bývám skoro celé odpoledne s malými přestávkami. Napsat králi aby vyvolali bosse a pak raději odejít protože mam slabší výbavu jak někdo jiny?
A já ti píši znova, vyjádření názoru není stěžování a ani závist!!!! co na tom nechápeš? To si pak taky jenom stěžuješ a zavidíš ostatním co už dropli všechny amulety v entarianu a tobě se to nedaří.
Tak pomalu přemýšlím že radeji smažu učet na foru, protože pokaždé přijdou Wikings a začnou vyvracet názor někoho jiného a vnucovat mu svuj.
Dopoledne většinou lidi chodí do práce nebo do školy...a pokud to někdo nahazel večer tak se nedivím že tam zustanou do dalšího dne...
Hlasí to 5 minut předem...takže ty to vyhlasíš v 15:00 já dojdu 15:10 a nevím nic že to je. Za celou dobu jsem zastihl pouze jedno vyvolávání. A to tu většinout bývám skoro celé odpoledne s malými přestávkami. Napsat králi aby vyvolali bosse a pak raději odejít protože mam slabší výbavu jak někdo jiny?
A já ti píši znova, vyjádření názoru není stěžování a ani závist!!!! co na tom nechápeš? To si pak taky jenom stěžuješ a zavidíš ostatním co už dropli všechny amulety v entarianu a tobě se to nedaří.
Tak pomalu přemýšlím že radeji smažu učet na foru, protože pokaždé přijdou Wikings a začnou vyvracet názor někoho jiného a vnucovat mu svuj.
- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Oukej, pokud se k tomu nevyjádří nějaká kompetentní osoba můžete to
.

Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
- Lv.27
V kerindoru nevím,ale v entarianu nosítka fungují a Little on v enta funguje i hledačův povoz za hledání vlajek tak můžeš vyjadřovat svůj názor i na ně ono je to taky zvýhodnění několika hráčů.A amulety?Já tam poctivě makám a mlátím a vše sem si vždy vymlátila sama bez toho abych psala na forko o tom že má někdo nějakou výhodu což se o tobě říct nedá jediné příspěvky od tebe tu jsou stížnosti o tom kdo má jakou výhodu a silně pochybuji o tom, kdyby si byl králem ty že by si psal stížnosti na forko k vůli nosítkám tímhle tohle téma pro mě je již nezajímavé za mě by král měl těch výhod mít víc,byla jsem král týden ale žádnou výhodu jsem v kralování nenašla spíše naopak.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Jak již jsem psal, nosítka jsou mi volné, ať už budou či nebudou.
Ale neměla by být funkce krále hlavně o symbolice a prospěšnosti pro říši? Proč si tu lidé myslí, že tím, že někoho zvolí králem, tak má mít automaticky nějaké výhody vůči ostatním. Ti ostatní, třeba ve válce se mu likvidací soupeřů o ten jeho titul také značně zasloužili a nemají nic, krom spawnu na sloupu a podporovatelé ve válkách šamani ti už nemají vůbec nic ač ho třeba válku co válku podporují.
Ale neměla by být funkce krále hlavně o symbolice a prospěšnosti pro říši? Proč si tu lidé myslí, že tím, že někoho zvolí králem, tak má mít automaticky nějaké výhody vůči ostatním. Ti ostatní, třeba ve válce se mu likvidací soupeřů o ten jeho titul také značně zasloužili a nemají nic, krom spawnu na sloupu a podporovatelé ve válkách šamani ti už nemají vůbec nic ač ho třeba válku co válku podporují.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Tak jak je tomu ve všech pohádkách,filmech či jiných věcech,tak většinou král má vždy nějaké výhody,nemýlím li se ne?:) Funguje tam hledačův povoz,ale ten si taky nekoupíš,zase to je jenom pro pár lidí,kteří ho vyhrají v ,,soutěži" ne? A na jednu stranu souhlasím s Lightem,všude kam někdo napíše názor,tak většinou někdo do wikingů ho začne spochybnovat,to že většinou tu lidi pišou připomínky,to je pravda,ale od toho to forum taky je,nepletuli se ? Kdyby se kvůli všemu museli posílat tikety,tak to tým nebubude zvladat. Přijemný zbytek dne přeje MostEvilek 

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.27
Moste zamysli se nad tím co jsi napsal,na jednu stranu píšeš že je forum od toho aby se tu psaly připomínky a na druhou stranu kritizuješ jiné,že na ty připomínky reagují:)A jak si sám napsal král měl vždy výhody od toho je to král a hádat se tady k vůli někomu kdo má pocit že je na něčem šizený i když napsal že nezávidí(potom nechápu proč to sem vůbec psal že má někdo výhodu)
Každý má možnost tu reagovat podle svého stejně jako ty taky tady hned zpochybňuješ každý příspěvek:)
Dějepis snad měl ve škole každý a vždy měl král oproti ostatním nějaké výhody a nepamatuji se,že by někde bylo psáno že nějaký král chodil pěšky.))
Každý má možnost tu reagovat podle svého stejně jako ty taky tady hned zpochybňuješ každý příspěvek:)
Dějepis snad měl ve škole každý a vždy měl král oproti ostatním nějaké výhody a nepamatuji se,že by někde bylo psáno že nějaký král chodil pěšky.))
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Královská nosítka se od většiny ostatních "jezdeckých" talismanů liší pouze v tom, že je možné je použít v Entarianu. V Kerindoru není možné použít žádný talisman. To proto, že zvláštní podnebí Kerindoru zkrátka neumožňuje provedení potřebných magických formulí. Pokud ale na nějakém zvířeti/povozu už sedíte, lze na něm přes Kerindor bez problémů projet. Jen nesmíte sesednout. Takhle to funguje od nepaměti.
Edit: Vyjádření kompetentní osoby proběhlo, proto na žádost zakladatele
.
/Avery
Edit: Vyjádření kompetentní osoby proběhlo, proto na žádost zakladatele

/Avery
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »