Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Královský systém, daně, pilíře atd.
SexyMatys pokud vím dělá i pvm když se podíváš na tenhle týden tak například TICO dělá pouze pvp nic jiného a je králem takže hlavní položkou při výběru je počet cbček.Jinak pokud král z důvodu výdělku nebo z osobních důvodů odmítne pustit ze sloupu je vlastně sám proti sobě a své říši asi si neuvědomuje,že pokud jim pustí ze sloupu někdo jiný a pruty jdou prodat do říše která jim tohle umožnila tak škodí vlastně jen sám sobě a ve finále uškodí celé říši protože jim pak samozřejmě lidi přejdou a tím je ještě více oslabí ve válkách u nás to taky jednou bylo a po oznámení krále"bude ještě hůř"přejde hráče i chuť pomáhat plnit pokladnu a sledovat jak se královská pokladna vyprazdnuje pro prospěch jednoho hráče.
Naposledy upravil(a) rudlaninja dne úte 12. led 2016 7:56:23, celkem upraveno 1 x.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No já jen, aby se tu nerozšířila fáma, že kdo má nejvíc cb, má automaticky hodnost krále. Mnozí pak bývají zklamaní...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
No,takže přečetl jsem tu celé téma.Začnu tím,že když jsem se zeptal kralovny MissiPippi,jestli bude nějaká sabotáž,tak mi bylo řečeno že nebude,jelikož jsou moc drahé,to samé i obrana na nějakou sabotáž.Co vím také od kralovny MissiPippi,tak to je to že to ,,healovaní" ve valce říší nejde hodit na ,,rychlou" lištu tam kde jsou eliky,kouzla a pod. tudíž klikat na to v inv,když člověk válčí,nic užasného.Dále to že si spawnuje bosse pro sebe,to dělá 90% králů v každé řiši,ale co jsem si tak všiml,tak jenom žlutí kralové a kralovny se natom snaží vydělat. Ano dále by mě taky zajmalo podle čeho se to usuzuje,když né jen podle cb.Obklopovat se silnými bojovníky,to se může vyložit dvojí cestou,za prvé podle cb či komba,nebo podle toho kdo kolik ustojí,což ve statistikacch není,pokud si někdo myslí,že se to dá zjistit podle toho kdo kolik ustojí podle počtu smrtí,to je asi blbost že
Ale,abych jí tu jen nekřivdil,bonusy co může zpustit král jsou cenově trochu mimo. K žoldu,není to nejvíc,ale to chcete aby žold byl 2Kkk pro každého,aby bylo na elíky,né každý má x učtů s herbařením P aby si elíky mohl dělat. Co se týče ke královi Pipovi,nemáš čas? Zajmavé že tu jsi vždy už minimalně hodinu před valkou,cca kolem té 18. hodiny takže na sabotáž čas máš,jenom se vymlouváš,to že sdi musíš jít udělat elíky,to můžeš i po válce a udělat si je na další válku dopředu.To že králové budou dělat sloupy pro ostatní hráče za uplatek,to bylo všem jasné nazačatku ks,ale stím se počítalo. To že si král zapne bonus ve 2 rano,jako jo,je to na něm,ale ve 2 rano tu mooc lidí není že...
Jo,sloupy píšou dopředu,ale hrači knim nechodí z důvodu,že to nemá cenu,bud je daný hráč odežene co si vyvoval bosse,nebo tady začíná přeuffovaní,rušení pomocí WP sury atd......vybrat krále který by byl podcitvý není tak lehké,dejme tmu že Cepino by byl třeba poctivý,ale když je přes 75% vybíraní podle cb(aspon si to myslím) a lidi budouz mít třeba 2k cb za tyden a cepino jenom 1k,tak asi král nebude že?

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Ano, sabotáže od zavedení obrany moc nepreferuji. Je mi líto vyhodit 600kk říše oknem za marný pokus někomu uškodit, když má nepřátelská říše obranu. O to více vzteku je, když to obě říše stojí spoustu yangů a nakonec se třetí říše do války celou hodinu nedostane kvůli nepředvídatelnému neštěstí a nepřítomnosti někoho z teamu. Radši volím formu healování a bonusů obran/útoku, které taky nejsou nejlevnější a nejsou na úkor kazení zábavy cizí říše. Pro milovníky pletení pojmy s dojmy, netvrdím, že sabotáže jsem nikdy nevyužila a ani nevyužiji.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Jen dodám,že na lištu jablko dát jde sama jsem to tak vždy měla je to snadnější než chodit do inventáře.MostEVILEK píše:No,takže přečetl jsem tu celé téma.Začnu tím,že když jsem se zeptal kralovny MissiPippi,jestli bude nějaká sabotáž,tak mi bylo řečeno že nebude,jelikož jsou moc drahé,to samé i obrana na nějakou sabotáž.Co vím také od kralovny MissiPippi,tak to je to že to ,,healovaní" ve valce říší nejde hodit na ,,rychlou" lištu tam kde jsou eliky,kouzla a pod. tudíž klikat na to v inv,když člověk válčí,nic užasného.Dále to že si spawnuje bosse pro sebe,to dělá 90% králů v každé řiši,ale co jsem si tak všiml,tak jenom žlutí kralové a kralovny se natom snaží vydělat. Ano dále by mě taky zajmalo podle čeho se to usuzuje,když né jen podle cb.Obklopovat se silnými bojovníky,to se může vyložit dvojí cestou,za prvé podle cb či komba,nebo podle toho kdo kolik ustojí,což ve statistikacch není,pokud si někdo myslí,že se to dá zjistit podle toho kdo kolik ustojí podle počtu smrtí,to je asi blbost žeAle,abych jí tu jen nekřivdil,bonusy co může zpustit král jsou cenově trochu mimo. K žoldu,není to nejvíc,ale to chcete aby žold byl 2Kkk pro každého,aby bylo na elíky,né každý má x učtů s herbařením P aby si elíky mohl dělat. Co se týče ke královi Pipovi,nemáš čas? Zajmavé že tu jsi vždy už minimalně hodinu před valkou,cca kolem té 18. hodiny takže na sabotáž čas máš,jenom se vymlouváš,to že sdi musíš jít udělat elíky,to můžeš i po válce a udělat si je na další válku dopředu.To že králové budou dělat sloupy pro ostatní hráče za uplatek,to bylo všem jasné nazačatku ks,ale stím se počítalo. To že si král zapne bonus ve 2 rano,jako jo,je to na něm,ale ve 2 rano tu mooc lidí není že...
Jo,sloupy píšou dopředu,ale hrači knim nechodí z důvodu,že to nemá cenu,bud je daný hráč odežene co si vyvoval bosse,nebo tady začíná přeuffovaní,rušení pomocí WP sury atd......vybrat krále který by byl podcitvý není tak lehké,dejme tmu že Cepino by byl třeba poctivý,ale když je přes 75% vybíraní podle cb(aspon si to myslím) a lidi budouz mít třeba 2k cb za tyden a cepino jenom 1k,tak asi král nebude že?
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Odpověd pro MissiPippi:
Takže milá Sabuš,šíříš zde bludy!Já píši opravdu jen z jednoho účtu k tomuto tématu.Tvé nepodložené "upozornění" je zcestné.Ale to přísluší jiným osobám to posoudit:)
Jinak obrovský souhlas s rudlaninja.Jenže králové některé říše si toto nějak zapomínají uvědomovat a tím ochuzují vlastní říši.Též by mě zajímalo dle čeho se tedy král říše volí.Dle PvP nebo PvM?Protože někteří králové možná ani PvM výbavu nemají:)
Takže milá Sabuš,šíříš zde bludy!Já píši opravdu jen z jednoho účtu k tomuto tématu.Tvé nepodložené "upozornění" je zcestné.Ale to přísluší jiným osobám to posoudit:)
Jinak obrovský souhlas s rudlaninja.Jenže králové některé říše si toto nějak zapomínají uvědomovat a tím ochuzují vlastní říši.Též by mě zajímalo dle čeho se tedy král říše volí.Dle PvP nebo PvM?Protože někteří králové možná ani PvM výbavu nemají:)
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Tak to se omlouvám,bylo mi řečeno,že tam dát nejde. Podle pvm se to určitě nebere,kdyby ano,tak TICOCHI král není
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
K tomuto tématu možná, ale co když vememe v potaz kompletně forum? Ale jak jsem psala, ať soudí ti více kvalifikovaní.Cecilka píše:Odpověd pro MissiPippi:
Hold se někdo tak moc stydí za svůj názor nebo si nachce kazit image "dobrodince", že ho neumí napsat za svoje vlastní jméno a má potřebu zakládat nové inkognito účty. To samozřejmě není zakázané, ale že zrovna takový člověk pak poučujě o jakýchsi morálních zasádách... Mimochodem nezávidím to nutkání něco napsat, ale přitom nemoct, aby se člověk neprozradil

Být spolubojovníkem za snížení výhod kralování, který se biju svým jménem, nebyla bych nadšená, že zastávám názor někoho, kdo není schopen odhalit svou tvář.
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
To je přesně ono Pippi. Je ti líto "vyhodit" 600kk za sabotáž na jinou říši ve hlavní události týdne. Ono Jinno je bohaté a taky je to takticky k ničemu na něj něco dávat. Snad nikdy jsme my žlutí nedělali sabotáž na Shinsoo.
A kde pak těch 600kk skončí? V bonusech na několik málo hodin..
A kde pak těch 600kk skončí? V bonusech na několik málo hodin..
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Asi se taky vyjádřím.
Podle mě by král neměl na svém postavením vydělávat, mělo by to být postavení čestné, a ne aby na tom vydělával. Přitom na řešení by stačilo, aby král vyvolávání sám platil, nebo platil aspoň část ceny. Podle mě si král může za své období jednou trochu přivydělat, avšak ne aby to dělal často, nebo až tak, že jeden nejmenovanej bývalej krá my do PM na otázku, proč pořád zapíná pilíře, když bonus by byl prospěšnej pro celo říši tak mi napsal "ale mě to hezky vydělává" a pak psal do chatu bludy. To už je pak podle mě problém a měla by být nějaká možnost, jak ho řešit.
S pozdravem
Sizmik
Podle mě by král neměl na svém postavením vydělávat, mělo by to být postavení čestné, a ne aby na tom vydělával. Přitom na řešení by stačilo, aby král vyvolávání sám platil, nebo platil aspoň část ceny. Podle mě si král může za své období jednou trochu přivydělat, avšak ne aby to dělal často, nebo až tak, že jeden nejmenovanej bývalej krá my do PM na otázku, proč pořád zapíná pilíře, když bonus by byl prospěšnej pro celo říši tak mi napsal "ale mě to hezky vydělává" a pak psal do chatu bludy. To už je pak podle mě problém a měla by být nějaká možnost, jak ho řešit.
S pozdravem
Sizmik
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « pon 2:00 am »

@
Tomori « ned 2:48 pm »

@
Vydesenej « ned 10:15 am »

@
LittleNessa « sob 7:50 pm »

@
Vydesenej « sob 3:12 pm »

@
OrangEE « sob 2:49 pm »