Zloděj volá chyťte zloděje, aneb "spravedlnost" v provedení Ekury
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Zloděj volá chyťte zloděje, aneb "spravedlnost" v provedení Ekury
IvanHrozny -> Ano, pokud je do hry přidaná nějaká novinka, jako tenkrát krev, tak by bylo dobré napsat co a jak.. A co se odměň týče, tak jak můžeš zneužít něco, o čem nevíš, že to zneužíváš ? Prostě ano, byla to chyba, tak se to odstraní a jde se dál. Ale jsou lidi, kteří mají třeba 5+ postav (rozjetých) a když si vyberou odměny, tak také zneužívají chybu ? No, hold někdo než aby se zamyslel, tak raději jde nadávat.. Chápu, ono je to jednodušší..
Ale v jednom se shodneme. Komunita není, co bývala.. Díky takovým, jako jsi ty..

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
A teď vezměme v potaz, že třeba Eventová truhla byla do dárku přidána chtěně, ale po pár hodinách tento vstřícný krok záměrně napíši "některými" zneužit k obohacení do extrému. A tým se možná naštval.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
ahoj,
takže po poriadku: malá eventová truhla je fajn vec, ak by nebolo po polnoci a nesekali by sa snehuliaci tak by som pootváral všetky účty čo mám, či už využívané alebo nevyužívané (záložný sklad blbostí) a vyklikol ju. a myslím žeby som nebol jediný.
ale ak čítate čo na webe tak napríklad tam je "někteří vynalézavci ihned začali zakládat nové a nové účty a na nich truhly hromadit." a o to tu asi predovšetkým šlo. a ak niekto kto trebárs pol roka nezakladal nový herný účet ucítil silnú potrebu o jednej v noci začať zakladať toľko herných účtov koľko mu len systém povolí tak asi nie je všetko kóšer.
takže po poriadku: malá eventová truhla je fajn vec, ak by nebolo po polnoci a nesekali by sa snehuliaci tak by som pootváral všetky účty čo mám, či už využívané alebo nevyužívané (záložný sklad blbostí) a vyklikol ju. a myslím žeby som nebol jediný.
ale ak čítate čo na webe tak napríklad tam je "někteří vynalézavci ihned začali zakládat nové a nové účty a na nich truhly hromadit." a o to tu asi predovšetkým šlo. a ak niekto kto trebárs pol roka nezakladal nový herný účet ucítil silnú potrebu o jednej v noci začať zakladať toľko herných účtov koľko mu len systém povolí tak asi nie je všetko kóšer.
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
rýžaři projednou doplatili na svou chamtivost a hned brečí na fórum 

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- BloodyCip
- Lv.9
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Cepino, ať už to s truhlami bylo jak chtělo, osobně bych se přiklonil k sunčičce, je to v rámci daného tématu zcela nepodstatné. Pokud tým uzná za vhodné řešit celou záležitost odebráním truhel/předmětů z nich atd. je to v jeho kompetenci. Nezodpovězenou otázkou stále zůstává, čím jsem se provinil a proč mi byl odebrán denní dárek do konce eventu. Ty který víš vše by jsi mi jistě mohl poskytnout relevantní odpověď.
Jen tak na okraj, když sleduju slovní poluce některých zúčastněných, je více než evidentní proč svět padá do řídkého
Jen tak na okraj, když sleduju slovní poluce některých zúčastněných, je více než evidentní proč svět padá do řídkého

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Eventova truhla byla skutečně v odměnách záměrně.
Stejně záměrně byla odebrána po odstavení serveru, když jsme přišli na to, že si někteří hráči neváhají zakládat nové účty jen proto, aby si na nich vyzvedli truhlu. Proto také došlo k zásahu z naší strany. A to podle me ještě hodně citlivému. Já jsem chtěl osobně rollback. Takže buďte rádi, že to Script vyřešil takhle. Pokud má někdo pocit, že byl potrestán odebráním denních odměn neprávem, pak od toho máme support. Upozorňuji, že pokud ale zjistím, že si ten dotyčný od půlnoci do vypnutí serveru vytvořil byť jediný nový účet a pouze z něj vybral odměnu, pak to ohodnotím příslušnou odměnou.
Stejně záměrně byla odebrána po odstavení serveru, když jsme přišli na to, že si někteří hráči neváhají zakládat nové účty jen proto, aby si na nich vyzvedli truhlu. Proto také došlo k zásahu z naší strany. A to podle me ještě hodně citlivému. Já jsem chtěl osobně rollback. Takže buďte rádi, že to Script vyřešil takhle. Pokud má někdo pocit, že byl potrestán odebráním denních odměn neprávem, pak od toho máme support. Upozorňuji, že pokud ale zjistím, že si ten dotyčný od půlnoci do vypnutí serveru vytvořil byť jediný nový účet a pouze z něj vybral odměnu, pak to ohodnotím příslušnou odměnou.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- chose04
- Lv.10
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
a nestačilo by to udělat tak, že by se s truhlami / věcmi z truhly nešlo obchodovat? jako to bylo u vánočních truhel?

- BloodyCip
- Lv.9
Hmmm a pak že nerostou, spravedlnost sice dostala patřičně přeh hubu, ale aspoň nějaká pravda nám zůstala 
Napsat si na ticket v tuhle chvíly trochu hraničí se sebevraždou, jelikož vyfabulovat založení nějakého účtu jistě nebude pro tým sebemenší problém, leč přesto tak učiním.
Na druhou stranu je tak trochu mimo mísu řešit něco na ticketu hoši, pokud vám někdo ufikne palici a pak má pocit že to omluva spraví je ...... .

Napsat si na ticket v tuhle chvíly trochu hraničí se sebevraždou, jelikož vyfabulovat založení nějakého účtu jistě nebude pro tým sebemenší problém, leč přesto tak učiním.
Na druhou stranu je tak trochu mimo mísu řešit něco na ticketu hoši, pokud vám někdo ufikne palici a pak má pocit že to omluva spraví je ...... .
- BloodyCip
- Lv.9
Jinak snad bych požádal u uzavření tématu, demagogických plků tu bylo pro dnešek až až.
Edit:
Uděleno varování za double post.
/Torque
Edit:
Uděleno varování za double post.
/Torque
-
- Lv.3
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Já jsem na samance taky bez dárku a pouze jsem obešel učty který mám založený z roku 2013 takže myslím že zakladatel nelže. 
Edit:
Téma uzamknuto na žádost zakladatele.
/Torque

Edit:
Téma uzamknuto na žádost zakladatele.

/Torque
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
MoCKeR « stř 1:31 pm »

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »