Batista streaming

Sdílejte zajímavé okamžiky ze hry s ostatními hráči prostřednictvím screenů nebo videí.

Co na to rikate?

Mohlo by to být fajn
34
81%
Bude to na nic
8
19%

Celkem hlasů: 42

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Re: Batista streaming

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 16. bře 2017 17:58:42

Malchus píše:
Diabolkaa píše:Já mu toho krále také přeji, dost bych se totiž nasmál u jeho pokusů o sloupování. :)
Jestliže smyslem a cílem být králem je sloupování, pak je mi vážně královského systému líto.

Upřímně KS momentalně slouží jen k obohacovaní králů.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 16. bře 2017 18:32:40

krvesek píše:Co byste rekli na to, kdyby Batistaa zacal streamovat a tocit video o tom jak byt v metinu dobri?
Netuším, zda to bude "dobri", ale je hlavní otázkou, zda to bude točit původní úspěšný hráč, či někdo, kdo vlastní postavu teď?
Malchus píše:
Diabolkaa píše:Já mu toho krále také přeji, dost bych se totiž nasmál u jeho pokusů o sloupování. :)
Jestliže smyslem a cílem být králem je sloupování, pak je mi vážně královského systému líto.
Bohužel Malchusi ve velkém množství případů jde hráčům jen o to být král a mít možnost dropovat ze sloupů. Pak ještě na konci týdne vypumpovat kasu do nuly a snížit daně na minimum, aby budoucí král měl co nejvíce škody. Ale když jim to dělá radost, uspokojuje je to a zlepšuje jejich život, tak ať si tak hrají. :)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

krvesek
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od krvesek » pon 27. bře 2017 2:50:37

Cepino píše:
krvesek píše:Co byste rekli na to, kdyby Batistaa zacal streamovat a tocit video o tom jak byt v metinu dobri?
Netuším, zda to bude "dobri", ale je hlavní otázkou, zda to bude točit původní úspěšný hráč, či někdo, kdo vlastní postavu teď?
Malchus píše:
Bohužel Malchusi ve velkém množství případů jde hráčům jen o to být král a mít možnost dropovat ze sloupů. Pak ještě na konci týdne vypumpovat kasu do nuly a snížit daně na minimum, aby budoucí král měl co nejvíce škody. Ale když jim to dělá radost, uspokojuje je to a zlepšuje jejich život, tak ať si tak hrají. :)
Mělo to být "dobří". A ano dělal by to původní hráč, který tento účet vlastní od počátku.
HaEzy
WP Sura
XX lvl
*Dělám výbavu*

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 224 poděkování

Příspěvek od Pajik » pon 27. bře 2017 16:47:48

Myslím, že toto téma je absolutně zbytečné. Pokud chce začít streamovat, ať začne, pokud ne, tak prostě ne. Jsou tady hráči, co nejsou top a natáčí, jsou tu hráči co jsou top, a taky natáčí, myslím, že jde prostě jen o člověk, jestli se mu chce.
Obrázek

Odpovědět