Mřenky

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Vadí vám mřenky ve válce?

ANO
117
75%
NE
40
25%

Celkem hlasů: 157

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mřenky

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 07. dub 2017 16:13:49

Mithra píše:Tak správně. Jen do mě.
Všimli jste si, že v návrzích je celé vlákno na téma mřenky a co s nimi? Když vám tolik vadí, proč tam není tisíc různých návrhů jak situaci řešit? Proč? Protože je daleko jednodušší plakat nad rozlitým mlékem, než navrhnout řešení, aby se mléko příště nerozlilo. A daleko lépe se hledá viník, než příčina problému. Mřenky jsou na serveru od jeho samého počátku. Opravdu mohou GM za to, že je rybáři prodávají za úplně směšnou cenu? Zvlášť když vědí, co všechno se s nimi dá dosáhnout?
A navíc, jak moc jste si jistí, že GM v tomto směru nic nedělají? Nezveřejňujeme informace, ne proto, že bychom nechtěli, ale proto, že nesmíme. To je dost podstatný rozdíl. Řešení situace s mřenkami je hotové v plánu už pěknou dobu. A dočkáte se ho s největší pravděpodobností v chystaném velkém updatovém balíčku. Stejně tak se dočkáte serveru bez Mithry. Kdy? Brzo. Možná dřív než se nadějete.
Již několikrat jsem zminoval, že kdyby po utoku v mřence se človek na 5s zvitelnil a poté zase šel do neviditelnosti, mnoho by to změnilo.
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Cecilka
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Cecilka » pát 07. dub 2017 17:05:57

Dobrý den všem,
jak my všichni můžeme vědět ,co na nás GM tým chystá ??Již podle toho co psal Mithra je evidentně jisté,že se něco dít bude. Nebo možná je to jen mé přání to v jeho odpovědi vidět :D Ted ke tréninkovým sloupům,je ale náš problém,že jsme se naučili na ně nechodit,a nechali to valit jen krále a jeho kamarádičky :)Však trénink je pro všechny hráče říše.Bohužel takhle se to zavedlo od začátku a teď už je asi pozdě měnit "staré" zvyky.I když asi nikdy není pozdě na změnu.Proto vzhůru do boje bojovníci.Vy co máte výbavy na bosse ze Cidonie nesměle do boje.Proč bychom nemohli dropovat po boku krále,když po jeho boku i bojujeme ??? Nebýt jeho pěšáků,rytířů,generálů a vojevůdců kde by král byl ??? Pro hráče kteří výbavy nemají rady nemám :( Nu... nejsem bohužel vševědoucí :D

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pát 07. dub 2017 17:21:27

Akem píše:Já přestal hrát ...aspon ušetřím a přenechávám krále mřenkám :D

ještě bych prodloužil dobu neviditelnosti :D aby se nemuselo tak chytat nebo kupovat :lol:
udělal jsem to samé :)

třeba si to tým uvědomí, až bude ve válce všudy všeho 5 lidí a ještě navíc v mřenkách. :D :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Stormik
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od Stormik » pát 07. dub 2017 17:48:00

Mě je to tak nějak jedno pokud se mřenky zakážou nebo ne aspoň ušetřím těch pár kkk za války a v umístění se nic měnit nebude tím jsem si jistý ;-) většina těch lidi co teď chodí mřenky byla před mřenkami a bude i po mřenkách nejlepší ve válkách samozřejmě výjimka je Lorianne ta dá bez mřenky tak 100cb :lol: :lol: :lol: . Akorát si najdete něco jiného nad čím budete plakat třeba to že postava Heal je moc top tak jí zakážeme ne ? A když jsme u toho rovnou zakážeme i BM a Lukaře protože to jsou moc top postavy na CB. :D Vždycky se najde něco co vám bude vadit na tom se nic nemění ;-)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 07. dub 2017 18:31:09

Pajik - to co tě má hnát za získáním hodnosti krále, není jeho možnost se maximálně obohatit na sloupech, ale touha být nejlepší pro daný týden, nebo svou říši nějak podpořit a dobře vládnout. Aby jsi nebyl v očích zbytku hráčů jako zlatokop, ale jako spravedlivý a dobrý král.

Storme, spory stranou, ale ty dáš se svou 110 se stejnou výbavou stejný počet CB, když budeš celou válku vidět? Ty, který, když je najednou vidět, dojdou ti mřenky nebo nestihneš klikat prapory, tak leží do 5 vteřin? Opravdu to myslíš vážně? A pokud ano, tak buď frajer a jdi jednu válku bez praporů a mřenek a my uvidíme, kde se umístíš, pokud na stejném místě, smeknu a budu první, kdo ti pogratuluje a řekne že jsi frajer a super hráč. To už je zoufalost co píšeš. To že ti to lajkuje dallší mřenkař tak to se vůbec nedivím. Sám mi osobně říkal na TS, že kašle na celý server a že jediné co ho zajímá, je jeho zábava a jeho výdělky a že se nikdy nezmění a sloupy bude cucat do posledního dechu, na úkor všech ostatních. Vy jediní budete na nějaké případné změně bití, pokud nebude, hrajte si dál, ale moc dlouho tu hrát s ostatními nebudete, nakonec zůstanete sami.

Trošku odbočím a ukáži týmu jejich nekomunikaci a neochotu naslouchat hráčům. Krásným příkladem jsou knihy misí a úkoly z nich obdržené na levelu 120+. Byly tu léta knihy misí a z nich úkoly. Na návrh hráčů pro vysoké levely, Entarian a HG (souhlasím, podporuji a děkuji) byly přidány další mise. Což ovšem druhá strana mince ta negativní udělalo, že stávajícím hráčům, kteří mise plnili, třeba swamp, touto změnou ztížili, nebo přímo zařízli jejich hru a výdělky. Zeptám se, proč se najednou cena expertek propadla z 10kk na třeba i 2,5kk? No protože misi swamp nakliknout je daleko těžší a tím pádem donesené mise na celou dobu pobytu nestačí, nebo jsou na kratší dobu a již xy hráčů je přestali plnit. Krásný příklad positivní věci, která má na druhou stranu negativní věc pro určitou skupinu hráčů. Poukazovalo se na to, ale tým to očividně nezajímá, nebo je mu to jedno a prostě to dle nich tak bude. Osobně, nezlobte se na mě, ale když vymýšlím něco pro lidi v reálném zaměstnání, aby jim to usnadnilo, zrychlilo práci, tak nemohu a nesmím udělat věc, která jiným práci ztíží nebo nedej bože naprosto znemožní. To je positivní efekt pro některé, s negativním efektem pro jiné. A takhle bohužel to tu poslední dobou docela často funguje. Chápu, že nemůžete domyslet každou novinku do posledního detailu, ale proto jste tu od toho, aby se časem nějak upravila a byla přínosem pro všechny, ne jen pro nějakou sortu hráčů a vy jste zarputile mlčeli a tvářili se, že když jste to vymysleli, tak je to dokonalé a nikdo nemá právo něco kritizovat.

Hezký večer
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Stormik
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od Stormik » pát 07. dub 2017 18:45:13

Cepino píše:Pajik - to co tě má hnát za získáním hodnosti krále, není jeho možnost se maximálně obohatit na sloupech, ale touha být nejlepší pro daný týden, nebo svou říši nějak podpořit a dobře vládnout. Aby jsi nebyl v očích zbytku hráčů jako zlatokop, ale jako spravedlivý a dobrý král.

Storme, spory stranou, ale ty dáš se svou 110 se stejnou výbavou stejný počet CB, když budeš celou válku vidět? Ty, který, když je najednou vidět, dojdou ti mřenky nebo nestihneš klikat prapory, tak leží do 5 vteřin? Opravdu to myslíš vážně? A pokud ano, tak buď frajer a jdi jednu válku bez praporů a mřenek a my uvidíme, kde se umístíš, pokud na stejném místě, smeknu a budu první, kdo ti pogratuluje a řekne že jsi frajer a super hráč. To už je zoufalost co píšeš. To že ti to lajkuje dallší mřenkař tak to se vůbec nedivím. Sám mi osobně říkal na TS, že kašle na celý server a že jediné co ho zajímá, je jeho zábava a jeho výdělky a že se nikdy nezmění a sloupy bude cucat do posledního dechu, na úkor všech ostatních. Vy jediní budete na nějaké případné změně bití, pokud nebude, hrajte si dál, ale moc dlouho tu hrát s ostatními nebudete, nakonec zůstanete sami.

Hezký večer
Cepino
Cípe :D Kdo tu řekl že bych hrál za BM? si vezmu Storma a bude to jak dřív nikdo se mi nevyrovná a nepřiblíží když nebudou mřenky ;-)
A abych řekl něco ohledně krále já jsem jeden z hooodně mála co pouští bosse i ostatním sice za menší obnos ale i tak moc Králu co tohle dělá tu není ;-) a bonusy a ostatní pouštím taky dost často takže si nemyslím že bych byl nějak na škodu říši :D

A ohledně sury 110 docela to zní jako výzva možná to někdy zkusím ;-) (Myslím že už mockrát jsem dokázal to co ostatní říkali že nikdy nedám :D takže tohle nebude problém ;-) )

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 07. dub 2017 18:54:34

Stormik píše:
Cepino píše:Pajik - to co tě má hnát za získáním hodnosti krále, není jeho možnost se maximálně obohatit na sloupech, ale touha být nejlepší pro daný týden, nebo svou říši nějak podpořit a dobře vládnout. Aby jsi nebyl v očích zbytku hráčů jako zlatokop, ale jako spravedlivý a dobrý král.

Hezký večer
Cepino
Cípe :D Kdo tu řekl že bych hrál za BM? si vezmu Storma a bude to jak dřív nikdo se mi nevyrovná a nepřiblíží když nebudou mřenky ;-)
A abych řekl něco ohledně krále já jsem jeden z hooodně mála co pouští bosse i ostatním sice za menší obnos ale i tak moc Králu co tohle dělá tu není ;-) a bonusy a ostatní pouštím taky dost často takže si nemyslím že bych byl nějak na škodu říši :D

A ohledně sury 110 docela to zní jako výzva možná to někdy zkusím ;-) (Myslím že už mockrát jsem dokázal to co ostatní říkali že nikdy nedám :D takže tohle nebude problém ;-) )
Osobně budu rád a opravdu ti přísahám, že budu jeden z prvních až tě uvidím, od koho dostaneš PM, že jsi dokázal za BM 110 to samé bez zneviditelnění, jak s ním. A nemám problém to napsat i sem na forum. Všichni vidí, co jsem napsal, tak to tak udělám. Na druhou stranu si trošku protiřečíš.
Stormik píše: Mě je to tak nějak jedno pokud se mřenky zakážou nebo ne aspoň ušetřím těch pár kkk za války a v umístění se nic měnit nebude tím jsem si jistý ;-) většina těch lidi co teď chodí mřenky byla před mřenkami a bude i po mřenkách nejlepší ve válkách.
Přesně jsem psal, že na stejné postavě, se stejnou výbavou, tým to může dozajisté lehce zjistit, zda jsi vyměnil výbavu, udělat stejný počet CB s mřenkami a bez jakéhokoliv zamaskování (mřenky, prapory). Klidně to ber jako výzvu ode mě, budu první jak jsem psal, kdo před tebou smekne.

A na závěr. Cyp - znamená na Ostravsku horník, nejsem ani horník, ani z Ostravska, jsem z Prahy a jsem IT. Pak opravdu nevím, proč mě tituluješ Cípem. Jsem Cepino ;-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » pát 07. dub 2017 23:15:31

Trošku odbočím a ukáži týmu jejich nekomunikaci a neochotu naslouchat hráčům. Krásným příkladem jsou knihy misí a úkoly z nich obdržené na levelu 120+. Byly tu léta knihy misí a z nich úkoly. Na návrh hráčů pro vysoké levely, Entarian a HG (souhlasím, podporuji a děkuji) byly přidány další mise. Což ovšem druhá strana mince ta negativní udělalo, že stávajícím hráčům, kteří mise plnili, třeba swamp, touto změnou ztížili, nebo přímo zařízli jejich hru a výdělky. Zeptám se, proč se najednou cena expertek propadla z 10kk na třeba i 2,5kk? No protože misi swamp nakliknout je daleko těžší a tím pádem donesené mise na celou dobu pobytu nestačí, nebo jsou na kratší dobu a již xy hráčů je přestali plnit. Krásný příklad positivní věci, která má na druhou stranu negativní věc pro určitou skupinu hráčů. Poukazovalo se na to, ale tým to očividně nezajímá, nebo je mu to jedno a prostě to dle nich tak bude. Osobně, nezlobte se na mě, ale když vymýšlím něco pro lidi v reálném zaměstnání, aby jim to usnadnilo, zrychlilo práci, tak nemohu a nesmím udělat věc, která jiným práci ztíží nebo nedej bože naprosto znemožní. To je positivní efekt pro některé, s negativním efektem pro jiné. A takhle bohužel to tu poslední dobou docela často funguje. Chápu, že nemůžete domyslet každou novinku do posledního detailu, ale proto jste tu od toho, aby se časem nějak upravila a byla přínosem pro všechny, ne jen pro nějakou sortu hráčů a vy jste zarputile mlčeli a tvářili se, že když jste to vymysleli, tak je to dokonalé a nikdo nemá právo něco kritizovat.

Hezký večer
Cepino

Právě jsem vylezl z entu po nějaké 8-9 hodinové "tůře" s tím, že jsem si vydělal v celku "nic" v porovnání s cenama lepších věcí. Sám to vidím tak, že sice jako král si hráč nahrabe, avšak narve-li to opět do výbavy a ne do prodeje na černém trhu, je opět prospěšnější pro říši, neboť věci jsou lepší. Ke všemu do war cpeš hromadu yangů a vrátí se ti pouze s hodností krále za ten týden (kosti, eliky). Většina hráčů chce krále, právě kvůli těmto výhodám (i když tvrdíš, že třeba ne, věřím, že v hloubi duši po top taky toužíš). Já zkrátka řeknu, jak to vidím, nemusím být akutně top, nechci zde neustále sedět u PC a vydělávat na to, jelikož na točení "luck" nemám. Král je pro mě něco s čím si za ten týden "trpění" vydělám na doladění výbav. Pak už to nebude snad ani třeba.

Jednoduše, tím, že bojuješ pro sebe v podstatě bojuješ i pro říši, mřenkaři té svojí říši přidají opravdu dost bodů, to nikdo nepopře. Ale proč by to dělali, kdyby nebyla šance být králem, nějaká soutěživost je třeba. Byť ostatní závidí, co si král "nahrabe" (opět připomínám, krále jsem neměl :D )

Stormik píše:Mě je to tak nějak jedno pokud se mřenky zakážou nebo ne aspoň ušetřím těch pár kkk za války a v umístění se nic měnit nebude tím jsem si jistý ;-) většina těch lidi co teď chodí mřenky byla před mřenkami a bude i po mřenkách nejlepší ve válkách samozřejmě výjimka je Lorianne ta dá bez mřenky tak 100cb :lol: :lol: :lol: . Akorát si najdete něco jiného nad čím budete plakat třeba to že postava Heal je moc top tak jí zakážeme ne ? A když jsme u toho rovnou zakážeme i BM a Lukaře protože to jsou moc top postavy na CB. :D Vždycky se najde něco co vám bude vadit na tom se nic nemění ;-)
Ještě, že o praporech řeč není a CBčkách v cido taky ne. Každopádně sebechvála ti nechybí, snad to je i mimo hru, pevně věřím, že ano.

P.S. Zatím jsem si všiml narážek na mřenky nic moc dalšího se mi ani nevybavuje, koneckonců, vše na co hráči "nadávají" nejvíce využíváš/využíval jsi právě ty (mřenky, cido)
Obrázek

Lorianne
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od Lorianne » pát 07. dub 2017 23:32:01

Spoiler:
Mithra píše:Tak správně. Jen do mě.
Všimli jste si, že v návrzích je celé vlákno na téma mřenky a co s nimi? Když vám tolik vadí, proč tam není tisíc různých návrhů jak situaci řešit? Proč? Protože je daleko jednodušší plakat nad rozlitým mlékem, než navrhnout řešení, aby se mléko příště nerozlilo. A daleko lépe se hledá viník, než příčina problému. Mřenky jsou na serveru od jeho samého počátku. Opravdu mohou GM za to, že je rybáři prodávají za úplně směšnou cenu? Zvlášť když vědí, co všechno se s nimi dá dosáhnout?
A navíc, jak moc jste si jistí, že GM v tomto směru nic nedělají? Nezveřejňujeme informace, ne proto, že bychom nechtěli, ale proto, že nesmíme. To je dost podstatný rozdíl. Řešení situace s mřenkami je hotové v plánu už pěknou dobu. A dočkáte se ho s největší pravděpodobností v chystaném velkém updatovém balíčku. Stejně tak se dočkáte serveru bez Mithry. Kdy? Brzo. Možná dřív než se nadějete.
Mohla by se malinko změnit funkce mřenek a to na 90% odolnost vůči zrušení kouzla dejme tomu 5-10 min. - smrtí zůstává funkce ryby zachována. Negativní vlivy jako třeba otrava, zpomalení, bezvědomí (i kouzlo zamaskování - pomocí praporů) může používat každá postava a lze je vyléčit nebo odstranit okounem. Dále existují bonusy ochrana proti omráčení/zpomalení, odolnost jedu. Proti zrušení kouzla se nelze bránit žádným způsobem.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » sob 08. dub 2017 3:05:06

Lorianne píše: Mohla by se malinko změnit funkce mřenek a to na 90% odolnost vůči zrušení kouzla dejme tomu 5-10 min. - smrtí zůstává funkce ryby zachována. Negativní vlivy jako třeba otrava, zpomalení, bezvědomí (i kouzlo zamaskování - pomocí praporů) může používat každá postava a lze je vyléčit nebo odstranit okounem. Dále existují bonusy ochrana proti omráčení/zpomalení, odolnost jedu. Proti zrušení kouzla se nelze bránit žádným způsobem.

Jde....můžeš mu utéct :D
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « čtv 8:42 pm »
Ale se zručností P mam dojem že to dolů nešlo, ne?
@ Grout « čtv 8:17 pm »
Kvalita se může zhoršit. Asi tam bude nějaké %. Párkrát jsem točil a třeba to padlo až někdy u páté točky. Když se zhorší tak jeden o jeden stupeň.
@ Mionix « čtv 7:24 pm »
@Revus,  Dle mého by měly padat níže. Proto se vždy zlepšují na +4 jen ty, co chcete. Když tak mě někdo opravte.
@ Revus « čtv 7:14 pm »
Zdravím, když změním pomocí ukouzla v inventáři talismany +4 , taky se zhorší kvalita jako kdysi když se ještě měnily u výhně? Mam pocit že to bylo kdysi ovlivněno zručností,stále to platí? nebo mužu točit s zručností 5 a budou furt + 4? DÍky
@ Suko201 « čtv 1:26 pm »
při vstupu přes yonaha je furt na výběr vstup do djongi :-)
@ Suko201 « stř 7:58 pm »
Takže to je novinka? Po minulém roce taky nešly po eventu frkačky, měl sem jich tuny a nešlo to a teď se to mění?
@ cleo « stř 7:45 pm »
@Mionix,  děkuji za informaci :)
@ Mionix « stř 7:41 pm »
@cleo,  Dobrý den Cleo, měly by jít použít po údržbě ve čtvrtek.
@ cleo « stř 7:20 pm »
frkačky už nejdou použít po eventu? píše mi to, že ještě nenastal čas na frkačky, že se peče dort :)
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.

Who is chatting

offline Dayyo 
offline Fogru 
offline Mionix