GENERACE
PRO TÝM
1) Když jsem vyexpil lvl 5 a vzal si schopky, tak mi do nich nešly dát body (body mizely, ale nepřidávaly se do schopností), vyřešil to ale relog a kamarádovi to prej nedělalo
2) Biolog mi vůbec nefunguje, takže netuším jestli to je chyba nebo je to nějak promyšlený ještě
3) Zručka taky bugnutá, vzal si odemě jeden item, když jsem se chtěl podívat co ještě chce, tak už řekl že nic nepotřebuje.
4) Při udělání nový generace by bylo fajn, kdyby strážce zase nabízel základní výbavu (třeba zbraně od lvl 0 jdou jen dropnout, takže lvl 5 se pak vlastně musí expit pěstma

5) Taky mě napadlo, jestli to je v ohledu těch generací trošku domyšlený, protože co jsem tak zatím vykoumal, tak třeba lepší uroveň schopností, je až od 3. generace (a hádám teda že potom každá generace = další uroveň schopnosti). Není pro mě potom teda blbost řešit karmu, zručku bla bla bla, když stejně za měsíc to rupnu celé znovu když chci prostě nejvyšší možnou generaci? Proč bych se s tím vlastně sral, když mi to zase celé zmizí?
PRO LIDI
Takže, abych nějak shrnul moje začáteční pocity z novinky a vysvětlil co vás čeká, většinu rituálu zvládnete udělat podle toho co vám píše, takže prostě naplnit ty 4 oltáře, potom uděláte dračí elixír (jde vlastně o to stejný jako u oltářů, jen to děláte u starších npc - mně šla stařenka, kang-mio a lovec) a oni vám dají každý 1 část draka (musíte mít 3 různé), potom čekáte cca půl hodiny než vám BeakGo udělá ten elixir, Long-Shi vás pak pošle si schovat všechny věci do skladu a přijít tak jak jste byli stvořeni (nebojte se třeba o polívky nebo vip pečetě, ty jsem nechal v inventáři a nezmizely mi), blikne vám hezky obrazovka do bíla a tamtadadá jste lvl 1

Pak začíná "nová generace", s tím že vlastně všechno děláte od začátku, ALE většina věci skáče prostě rychlejc. Co jsem zatím zkoušel, tak třeba když jsem odevzdal zručku, dalo mi to zručku na lvl 3 za 1 item, u zahrádky mi to dalo lvl pokaždé co jsem získal nějaké kytky (ať už ze země nebo ze zahrádky), to stejný prostě třeba trénování schopnosti, za jednu knížku mi to zase dalo 3 lvly. Kůň mi zůstal na MH, ale jsem zatím malá 42 takže na něj nenasednu (MH je od 55). No a takhle prostě jedete od začátku

Zatím se mi to docela líbí ale jdu spát, každopádně co mě docela zklamalo, že po prvním lvlu generace nevidím žádný velký upgrade, ale tak třeba to ještě přijde