Šaman
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Šaman
Rozhodně nemám nejmenšího šajna, kdes vzal inteligence 10%.
Normální bony zbraň +12 INT, štít +12 INT, v PvP bonech všude +8 INT. Pak náušnice z nebeských slz tuším +14 INT (popř. osazené), perlový náhrdelník +4 INT a pak elixír 15 INT. Mno snad jsem v té náhlé myšlence na nic nezapomněla.
Normální bony zbraň +12 INT, štít +12 INT, v PvP bonech všude +8 INT. Pak náušnice z nebeských slz tuším +14 INT (popř. osazené), perlový náhrdelník +4 INT a pak elixír 15 INT. Mno snad jsem v té náhlé myšlence na nic nezapomněla.
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.
Este k tomu expeni vo Watery2 tak si nabunusuj veci najmä na vyhnutie utoku a vyhnutie sa sipom co sa ti tam velmi hodi v kombinacii s HP 16k+
Skusal som znizit ich utoky aj na minimum s velkou obranou ale dalo by sa povedat ze je to neefektivna metoda podla mojho nazoru.
Skusal som znizit ich utoky aj na minimum s velkou obranou ale dalo by sa povedat ze je to neefektivna metoda podla mojho nazoru.
Chodím sem len ak mám čas a náladu, preto nečakajte odpoveď ihned.

- Destik
- Lv.5

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
V jeskyni je lepší mít ve věcech šanci na vyhnutí + požehnání na max. Bílý elík mi tam pomáhal maximálně na golemech, ale seatou mají tuším průniky, takže tam je bílý elík spýše na škodu. Každopádně je hodně znát císařák, a na seatou určitě co nejvíce bonusy na ďábla. Docela dobré byly i fénické botky. Teď jsem je ale vyměnila za kožené extáze kvůli rychlosti kouzla.
Destik - dračí šaman