Šamani jsou schopni dát vodního draka bez proměny.. jak léčitelé, tak dračí. Temný drak je pak drobet jiná kategorie.Sabousek píše:Je to mozna tim, jak je ta zbran kratka ... Proste bug. Jinak ja bych zacla novou postavu. Kompletni buff se vzdy hodiMuzes si udelat jen utocna kouzla a bufferkou se buffovat... Ale to je slozitejsi, zalezi jak se ti chce.
Co se expeni tyce u me, tak ja expim postavickou dropkou 65 - nadropuju a a i vyexpim, ideal:D
Ale co tak zkpusim s buffem co uz ma 5P, nemel by mit problemy s expenim.
Co se tyce bosuu (u draku a jim podobne) se asi budes muset smirit, ze budes potrebovat kulicku promeny...
Šaman-prosím nepřesouvat
Re: Šaman-prosím nepřesouvat
tak budu hrát za tu šamanku ale nemužu sehnat věci ... jediny co potřebuju je zvon od lvl 30 +9 ... brnko 48 / 54 +9 a helmu 41 +9 jinak vše mám .... nevite kde to seženu? ... a topic v obchodu jsem už založil
lisha a jak toho vodniho draka dam? toho dokážu usekat a nebo to myslí š kouzly?
Nevím, jak ted na novém serveru, dříve z koně... tzn bonusy na zvířata a 105% příšery, hodně na odvrácení útoku, šance na bezvědomí a něco na absorbci zb.
Vodního draka neřeš, když začínáš.
Vodního draka neřeš, když začínáš.
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Mno, takže nějak nemám náladu to celé číst.
Co se týče bossů a všeho kolem toho - šamani jsou magie, takže z kteréhokoliv hlediska jsou na seky vždy slabší než kterýkoli weapon sura nebo tělesný válečník (řekněme i díky auře a čepeli), na druhou stranu by byli díky buffům vždy lepší, protože mít přes 50% do kritckého zásahu, je opravdu nádhera, díky tomu metiny dávám rychleji než kdejaký sura nebo válečník.
Co se týče expení - nádhera. Healer to má sice trochu těžší, ale musím říct, že z mého hlediska, kdyz jsem za něj krátkou dobu hrála, je ošetření a nabíjení kouzel opravdu nezaplatitelné. O to lepší je pak na PvP.
Ten bug s dmg na koni - Ano opravdu vynechává, a myslím, že hranice je 148. Je to prostě stejný bug jako s handicapovaném dmg.
Co se týče bossů a všeho kolem toho - šamani jsou magie, takže z kteréhokoliv hlediska jsou na seky vždy slabší než kterýkoli weapon sura nebo tělesný válečník (řekněme i díky auře a čepeli), na druhou stranu by byli díky buffům vždy lepší, protože mít přes 50% do kritckého zásahu, je opravdu nádhera, díky tomu metiny dávám rychleji než kdejaký sura nebo válečník.
Co se týče expení - nádhera. Healer to má sice trochu těžší, ale musím říct, že z mého hlediska, kdyz jsem za něj krátkou dobu hrála, je ošetření a nabíjení kouzel opravdu nezaplatitelné. O to lepší je pak na PvP.
Ten bug s dmg na koni - Ano opravdu vynechává, a myslím, že hranice je 148. Je to prostě stejný bug jako s handicapovaném dmg.
- Cassandra
- Lv.20

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Dostává mě, že půlka neví, že šamani mají handicapované dmg :D
Troufám si říci, že pokud by neměli zabugované dmg, tak by byl šaman přímo nejlepší postavou. A neptej se mě "jak" zabugovaný. Prostě ho mají mnohem nižší než má být.
Troufám si říci, že pokud by neměli zabugované dmg, tak by byl šaman přímo nejlepší postavou. A neptej se mě "jak" zabugovaný. Prostě ho mají mnohem nižší než má být.
zajimavé a proč to tak je ? už vím že je tu problém s koněm slabším DMG co je tu ještě ?:D