Psal by si to, kdyby si nebyl wp?forumman píše:Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....
Prostě každý si vybral postavu na začátku ( když tedy pominu dotyčné co mají x postav od každé rasy...) a za tu chtěl hrát, osahal si jí a začal, nechápu proč by se pak mělo stále něco měnit a "dorovnávat". Prostě nechte postavy jak jsou, veškeré zásahy do hry v tomto směru jsou citlivou záležitostí a velmi ovlivní hru...
Snad vedení bude sdílet můj názor a věřím, že jakékoliv změny pečlivě uváží, protože musí se koukat na celou komunitu, ne jen na někoho, koho zabíjí např. zrušit a podobně... Všude je prostě něco
Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
- Trolof
- Lv. 12
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
brecte brecte jako ja uz na forum nepisu treba neco zmenite jako ja treba se na vas bude brat ohled jako na me pvp za skladem ahoj udelej si wp suru jako ja ninju ma odpoved
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Trolof píše:Psal by si to, kdyby si nebyl wp?forumman píše:Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....
Prostě každý si vybral postavu na začátku ( když tedy pominu dotyčné co mají x postav od každé rasy...) a za tu chtěl hrát, osahal si jí a začal, nechápu proč by se pak mělo stále něco měnit a "dorovnávat". Prostě nechte postavy jak jsou, veškeré zásahy do hry v tomto směru jsou citlivou záležitostí a velmi ovlivní hru...
Snad vedení bude sdílet můj názor a věřím, že jakékoliv změny pečlivě uváží, protože musí se koukat na celou komunitu, ne jen na někoho, koho zabíjí např. zrušit a podobně... Všude je prostě něco
A ty kdybys nebyl bm...?
Ale odpovím ti, ano psal, jelikož dle mě jsou jakékoliv zásahy do hry v tomto směru šílené a narušující rovnováhu, ono jenom přidávání nových zbraní a šperků absolutně vše překopalo, ale o tom zase jindy...
Ono většina z nás hrála předtím na ofíku a upřímně, všiml sis někdy, že by se tam stále upravovali schopnosti a nějak balancovalo? A přitom tam pvp bylo stejné, jen se za něj nedostávali body

Upřímně když budu mluvit jen za mě, tak třeba pro mě neustálé změny vedli k tomu, že jsem si přestal kupovat sd, protože proč platit za něco, kde se ráno vzbudím a ono může být vše jinak

- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale kolik je taky na offiku novinek? V pvp tam nebyla snad žádná krom zbraní na lvl 80 nebo 90 (nvm přesně). Tak co by se pak mělo balancovat že? Zatímco tady... nově šperky, brnění, zbraně, státy až na 125, vyšší lvly, vylepšování kamenů, biolog, karma, talismany, to už k balancování vede ne?forumman píše:Trolof píše:Psal by si to, kdyby si nebyl wp?forumman píše:Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....
A ty kdybys nebyl bm...?
Ale odpovím ti, ano psal, jelikož dle mě jsou jakékoliv zásahy do hry v tomto směru šílené a narušující rovnováhu, ono jenom přidávání nových zbraní a šperků absolutně vše překopalo, ale o tom zase jindy...
Ono většina z nás hrála předtím na ofíku a upřímně, všiml sis někdy, že by se tam stále upravovali schopnosti a nějak balancovalo? A přitom tam pvp bylo stejné, jen se za něj nedostávali body![]()
Upřímně když budu mluvit jen za mě, tak třeba pro mě neustálé změny vedli k tomu, že jsem si přestal kupovat sd, protože proč platit za něco, kde se ráno vzbudím a ono může být vše jinakPokud už za něco platím, chci alespoň základní jistoty, ale jak říkám, pouze můj názor a ostatní to třeba vidí jinak
Taky nejsem fanda pro změny věcí, které jsou již zaběhnuté(př. nyní právě zručnost), ale když to už dochází k neúnosné míře?
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No tak ted sis sam nabehlforumman píše:Trolof píše:Psal by si to, kdyby si nebyl wp?forumman píše:Zdejší komunita se naučila bohužel to, že když budu něco chtít, budu to omílat stále dokola, tak se upraví hra a vyváží se postavy....
A ty kdybys nebyl bm...?
Ono většina z nás hrála předtím na ofíku a upřímně, všiml sis někdy, že by se tam stále upravovali schopnosti a nějak balancovalo? A přitom tam pvp bylo stejné, jen se za něj nedostávali body![]()
Upřímně když budu mluvit jen za mě, tak třeba pro mě neustálé změny vedli k tomu, že jsem si přestal kupovat sd, protože proč platit za něco, kde se ráno vzbudím a ono může být vše jinakPokud už za něco platím, chci alespoň základní jistoty, ale jak říkám, pouze můj názor a ostatní to třeba vidí jinak

Jinak je rozdil v oprave a v uprave a jak uz sem tu psal driv tu na zrusko ochrany fungovaly normalne,takze se to nejak asi upravilo co myslis?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zastánce toho, že síla tohoto kouzla by měla být právě v tom zrušení a ne v dmg. Tak to mám zažité z offiku, proč tam taky všichni dělali to zrušit kouzlo až v poslední řadě že. Jako by bylo málo, že bm sura díky tomuto kouzlu přijde o svou silnou obranu, healer o rychlost kouzla a běh (mě to umí vykolejit pořádně), ninja se nemůže zamaskovat, warovi to sníží útok a rychlost na průniky, drak přijde o buffy (i ostatní chary) atd... Jako je směšné, že za mnou běhají 2 wpčka s dálkovým kouzlem a nenechají mně, protože ví, že až to jednou hodí stejně 100% lehnu.
Ještě dodatek pro forunmana, věřím, že z části nenabíjíš SD kvůli těmto změnám, které jsou ti něpříjemné. Ale přiznej si to sám, že i zčásti kvůli zavedení BM, kde můžeš s trpělivostí a vychytralostí získat dostatek SD zadarmo. Ty na to povahu máš.
Ještě dodatek pro forunmana, věřím, že z části nenabíjíš SD kvůli těmto změnám, které jsou ti něpříjemné. Ale přiznej si to sám, že i zčásti kvůli zavedení BM, kde můžeš s trpělivostí a vychytralostí získat dostatek SD zadarmo. Ty na to povahu máš.
- Pufas
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Jestli by nebylo nejlepší kdyby se zrušili všechny kouzla, a měli jsme jen zbraně a věci. To ale zas pak budete remcat, že ninja má Shardy
, a vy jen barona!
Takže jak tu píšou, když vás zabijí sura! Tak si ji udělejte.. a můžete zabíjet vy!:D Nevím, jak to zruško funguje, ale když budete mít full magie a full sura? tak taky tolik neveme.ne! Každá postava má něco, proto tu jsou cechy, aby jste se navzájem bránili a chránili a maximálně využívali chary postav.. Kdyby vám to došlo a chodili jste od válek společně byl by klid! Ale jelikož tu hraje každý sám za sebe, tak se pak nedivte, že dostáváte na prdítko..

Web cechu DeathComing

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Na zruško nejsou obrany, to se řeší přávěPufas píše:Jestli by nebylo nejlepší kdyby se zrušili všechny kouzla, a měli jsme jen zbraně a věci. To ale zas pak budete remcat, že ninja má Shardy, a vy jen barona!
Takže jak tu píšou, když vás zabijí sura! Tak si ji udělejte.. a můžete zabíjet vy!:D Nevím, jak to zruško funguje, ale když budete mít full magie a full sura? tak taky tolik neveme.ne! Každá postava má něco, proto tu jsou cechy, aby jste se navzájem bránili a chránili a maximálně využívali chary postav.. Kdyby vám to došlo a chodili jste od válek společně byl by klid! Ale jelikož tu hraje každý sám za sebe, tak se pak nedivte, že dostáváte na prdítko..
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Tohle se mi přesně dělo včera ve svate ,běhaly za mnou 2 WP zruška po 10 a 12k ,pak stačil prst a konec ,několikrat po sobě a co proti tomu zmůžu?Vůbec nic ,není obran..Sabousek píše:Já jsem zastánce toho, že síla tohoto kouzla by měla být právě v tom zrušení a ne v dmg. Tak to mám zažité z offiku, proč tam taky všichni dělali to zrušit kouzlo až v poslední řadě že. Jako by bylo málo, že bm sura díky tomuto kouzlu přijde o svou silnou obranu, healer o rychlost kouzla a běh (mě to umí vykolejit pořádně), ninja se nemůže zamaskovat, warovi to sníží útok a rychlost na průniky, drak přijde o buffy (i ostatní chary) atd... Jako je směšné, že za mnou běhají 2 wpčka s dálkovým kouzlem a nenechají mně, protože ví, že až to jednou hodí stejně 100% lehnu.

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
trosku kecas neva jsme mely taktiku 5 lidi na 1cloveka nic vic bral ti i ten saman
a vim ze vic nez my

![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »