Kerindor - zabíjeni
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kerindor - zabíjeni
Aspon že u BM tohle nemusím řešít
stači přehodit zbran a maš vidět jak utíkaj
pak si rozmyslí jestli budou zabijet 
Hraji dál ale už jen občas

-
bedna007
- Lv.23

- Dostal poděkování: 5 poděkování
To věřim taky už delší dobu přemysslim nad Bm ale připadá mi méně ulomku nevim ale no.
-
andyy2
- Lv.14

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
necetla jsem posledni komentare... ale o veku to fakt neni... jsem z cervene.. jednou jsem bezela v keri a kolem me modry na poniku a psal :,,zdar lowky" ,,zdar lamky'' je tohle normalni? k jeho smule dropoval na stejnem miste jako ja... zabila jsem ho v promene... vubec se zato nestydim ze jse mho zabila.... protoze tomu neco predchazelo->neprovokujte
Novinka i Andriana Jsou jiz minulost... 
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Nevím proč, ale poslední dobou zase modráci ukazujou jejich "dětinské chování, jako já vím z každé říše se najde nějaké část lidí co chovají jako nedostudovaný, ale v JInno se to zhoršuje, i ty lvl 100+ se začínají chovat jako kdyby teprve navštívili druhý stupeň. V kerindoru si jich raději nevšímám, ale jak si jednou všimnou mne, zažijou peklo..., nechci je nějak shodit, najde se hodn lidí co jsou v poho, ale bohužel těch neslušných lidí stále přibejvá.
Jinak zabíjení v keridoru, je to špatné, ale co naděláme, když si ty jedinci nedávaj malou svatou, musejí někhoo zabít co se nedokáže nijak bránit.
Jinak zabíjení v keridoru, je to špatné, ale co naděláme, když si ty jedinci nedávaj malou svatou, musejí někhoo zabít co se nedokáže nijak bránit.
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele: