Mala část hračů čte forům, a to jsou spíš ty lepší hračí s vyšším lv, neboť je logické že se o hru zajímá a né jen hrají. Kdyby to četla většina, mohlo by to být jiný, jenže jak dokopat ty menší, at už děti nebo dospělé na forum. Možno z časových důvodu nebo z otravnosti to nečtou, mysli si že je to nepodstatná čast toto číst? Omyl.
Safezona nic nevyřeší, zase by se nemohlo zabíjet a metin je přece bojová hra, dost často, se par hračů sejde, a vyrazí do cizího města udělat nějaky ten čurbes

Safezona by pomalu vedla k tomu, že by se nedalo bojovat jinde než ve válkach či svatý zemi.
Nejde udělat měšec, co pujde postavit jen na určitých souřadnici, a to myslím ty co jsou na naměstí?
Nebo udělat max počet stanku na mapu, sice by to nevyhnalo stánky od NPC, ale zmenšil by se počet a ostatní at si to jdou postavit do tržnice.
Z mé zkušenosti, se věci lepe prodávají na tržnici, je tam více lídí, je tam rychlejší přístup než jezdít do jiné říše. Lagy jsem tam nikdy neměl, ani po 8hodinach stanku, jsem v pohodě načetl obraz se stánkem, což ve městě se nikdy nestalo.
Možnosti je hodně, jen nevím, co je v silách Týmu
siNDiCATE ,ale zbytečně bychom je tím otravovaly a zabíraly čas, který mohou naložit do nové mapy či věcí.
Toť můj uhel pohledu.