Osobně mi žíly nevadily. Jen taktak jsem stihl utéci z jejich pole, když je dotyčný - netuším kdo; červený, žlutý nebo modrý, je to jedno - vypouštěl a pak už se jim dalo pěkně vyhnout.
Spíš mi vadí, že se můj nick neukázal v hrdinech modrý říše, se 123 CB bych měl být nad Ivetkou... Pošlu si ticketík
Taky mě štve, že se naváží do modrý a né že né.
Situace: Expím si na metinech 90 suru a buff stojí zapíchlej u zdi. Najednou přiběhne nějaký červený sura WP lv82 a začne sekat buffa. Buffík s vymaxovanou inteligencí ho snímne jak nic. Načež sura začne nadávat a že přijde s ninjou. Mého BM dát nemůže a já mu beru taky po čertech málo, tak si pomůžu buffíkem a hle - ninja se válí v prachu. Začne mlátit hubou, jaký jsem "lowák", tak mu připomenu, kdo si začal a ať raději mlčí a dostalo se mi odpovědi, že i kdyby mi nesekal do buffa, tak že bych ho prý sundal. A pak že nikdo nesoudí podle říše.
Ano taky nemám rád červenou, ale i tam jsou občas lidi, které respektuji, vlastně jediný aspekt toho, že červené nemusím je, že bych k nim nikdy nepřešel