No, a ted rekni o kolik si to zrychlil....
Lebo ja dam s BMkem 95 rychleji moba ako ty ked si to zrychlil...[/quote]
JJ je to zrychlene kvuli delce videa ale mel sem universal bony to znamena ze na nikoho sem nemel pres 60% bonus. Muj nazor je kdyz si ninja udela kolem 100% treba ne zvirata + ty eliky+kosti+75/10+buf a nevim co jeste protoze uz sem tam nekolik mesicu nesel tak to bude davat sprehledem. A to nemluvim o lv 110 kdy muzes pouzivat zdobene veci .
ninja keri bez proměny kouzlama
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- LovecStinu
- Lv. 12
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Re: ninja keri bez proměny kouzlama
-------------------------------
[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: ninja keri bez proměny kouzlama
JJ je to zrychlene kvuli delce videa ale mel sem universal bony to znamena ze na nikoho sem nemel pres 60% bonus. Muj nazor je kdyz si ninja udela kolem 100% treba ne zvirata + ty eliky+kosti+75/10+buf a nevim co jeste protoze uz sem tam nekolik mesicu nesel tak to bude davat sprehledem. A to nemluvim o lv 110 kdy muzes pouzivat zdobene veci .[/quote]LovecStinu píše:No, a ted rekni o kolik si to zrychlil....
Lebo ja dam s BMkem 95 rychleji moba ako ty ked si to zrychlil...
jenom že ked to udela taky bm tak je tam dosť velka priepasť

[center]TheBM[/center][/b][center]Nevieš, ako by si mal vybaviť svoje BMko do kerindoru a ešte si nevidel moje video? Tak neváhaj a hneď si ho prehraj![/center]
V prípade, že už si moje video videl, a páčia sa ti nejaké veci, tak ich kup! Su k dispozícií