Po fázi očekávání, zahrnující mimo jiné víru v pořádnou porci pvm zábavy a nějaký ten uspokojivý výsledek, se dostavila velmi záhy fáze ZKLAMÁNÍ a frustrace.
Na zabití jednoho moba jsem spotřeboval cca 70 šípů (používal jsem jen skilly), v průměru 3 x jsem si ustlal na zemi a strávil tím cca 5-6 minut času. Vydržel jsem to necelou půlhodinu. Pak mi došly elixíry i šípy. O tom, že mi na levelu 111 nepadl ani jeden úlomek píšu už jen pro doplnění

Myslím, že na to, abys to vyzkoušel s vránou na začátku na orcích ani moc extra výstroj nepořizuj. Ve finále zjistíš, že jsi ji dělal zbytečně. Ono natočit do vrány nějaké vyšší poškození schopností není zrovna levná záležitost. Stejně tak dělat výstroj 75/10 (která je nezbytná, ale do proměny ji pak nevyužiješ). Samozřejmě budeš muset mít healera a nejspíš i dračího šamana kvůli podpůrným skillům (útok+, běžet, kritik). V případě, že nemáš vlastní "otroky" na tuto práci, budeš muset někoho najmout a ten bude chtít podíl na dropu.
A ještě jeden postřeh na závěr. Omráčení skillem "jedovatý šíp, ti nevydrží ani tak dlouho, abys úspěšně použil zbývající skilly. Takže počítej s tím, že sadu na to omráčení nestihneš. Chceš li střílet z efektivní vzdálenosti (tedy z takové, aby to při klesajícím DMG ještě mělo smysl) počítej s tím, že než skončí animace opakovaných výstřelů je mob u tebe a schytáš ránu. To samé u smršti šípů. Jedovatý je v poho, jen ti moba odsune, takže další skill obvykle následující, tedy ohnivý šíp, už nemá dostatečný účinek.
Tolik jen pár mých osobních postřehů. Každopádně ti ale držím palce.
S veškerou úctou,
KapkaRosy