Diskuze WAR odpověd - BUGATI ...
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Diskuze WAR odpověd - BUGATI ...
Po delší době sem šel mrknout do války a nezávisle na Buggatiho sem nadával na to že extreeeme mi přes obranu na sury 70%,meče 50% schopku 41 (shell + ochrana) veme na zruško 9k +- tak asi opravdu nebude něco v pořádku..bude to vypadat jak obych brečel..ale nejvíc znevýhodněná postava je BM sura..na něj platí pvp ochrany,magie,meče...šamani mají výhodu že neplatí oheň a kdo má ve věcech vějíře či zvony že jo...ale to by mě tak nevadilo jako ten kravský dmg od wpček....
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá
..kam chodím?..no přece ven
..taky by jste to měli zkusit;)
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
nikdo tu přece nebrečí
slzy mi z kompu netečou
spíš jde o tu cenzuru 

- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
P3tter píše:To je rasisticke normalně toTO !! Udělam asi svoje FORUM svuj WEB A tam budem diskutovat tady to neni možne totiž

Ty si jednoducho king

[Edit: Spam/Tryphena]
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 113 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
kdo mě volal ?strnaj píše:P3tter píše:To je rasisticke normalně toTO !! Udělam asi svoje FORUM svuj WEB A tam budem diskutovat tady to neni možne totiž![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty si jednoducho king![]()
![]()
![]()

k tematu: ja sem rad za to že tu je svata a war to jen tak všude nemají tak si toho važte!!!

mam hodně kamošu a sem na to pyšnej !
http://ask.fm/BorivojNimmerfroh#_=_ ptej se
parodie na ekuru: http://www.youtube.com/watch?v=-ldiN2i7zx8
http://plug.dj/hitparada-borivoje/ top místnost v čr
https://www.facebook.com/borivoj.nimmerfroh
http://ask.fm/BorivojNimmerfroh#_=_ ptej se
parodie na ekuru: http://www.youtube.com/watch?v=-ldiN2i7zx8
Spoiler:
Droper na 61 war -57lvl
droper do keri ninja-76
buff-100lvl
hlavní war-113lvl
stuner-76lvl
droper do keri ninja-76
buff-100lvl
hlavní war-113lvl
stuner-76lvl
https://www.facebook.com/borivoj.nimmerfroh
-
- Lv.14
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Petter ve čtvrtek ve válce s mentálem se přiřítil k červeným - dostal stun, od šamana oheň a dorážel ho sura a war. Tak tam dost umíral. Tak se vzteká.
Ale zase je fakt, že vydržel dlouho a byl vytrvalej.
Jak dlouho jsi tu nebyl? že najednou rozviřuješ diskusi o PVP? Vrátil ses a kritizuješ?
Je to jiné než na metinu na kterém jsi byl doposud?
NO asi to bude tím, že je to jinej metin
Ale zase je fakt, že vydržel dlouho a byl vytrvalej.
Jak dlouho jsi tu nebyl? že najednou rozviřuješ diskusi o PVP? Vrátil ses a kritizuješ?
Je to jiné než na metinu na kterém jsi byl doposud?

NO asi to bude tím, že je to jinej metin

"Sevřenou pěstí stisk ruky nevyměníš" I.Gandhí
Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "
Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Tohle neni o jednom cloveku. Uz samostatny nazev toho kouzla "zrusit kouzlo" o tom neco vypovida. Kdyz si da cistokrvnej zruskar karmu do utoku vzniknou z toho myslim dost neuveritelne cisla. Jak ma war nebo ninja zvysit na stejne urovni svoji silu kdyz pomocne staty jako sila pohyblivost nemaji takovy ucinek jako inteligence a souperove neucinne obrany?Jolly píše:Tak to pvp nehrajte!! jestli vam to vazne tak moc vadi kazdy je na tom stejne a breci tu stale jenom jeden clovek..
Otrava je pomocne dlouhodobe kouzlo hlavne ninju...proc na oblak plati obrany?... oblak ma hrozne slabej dosah a plochu kterou zasahne je minimalni vuci samanovi, ktery ma jednou tak velkou vzdalenost dosahu kouzel u ktereho je zas pomocne dlouhodobe kouzlo ohen na ktery ale zas nic neni.
Dnesni war by se dala hrat i tak, ze mezi rise by se postavili zdi. A hrat jen na dalkove kouzla. Ono to tak je a ty zdi tvori lidi, ktery musi bojovat telo na telo jako je BM/WAR/DAGGER. Bohuzel pokud bude podporovana inteligence na takove urovni a obrany zadne, tak asi si budu brat do war taky ten luk

- nechápavec
- Lv.24
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Dnes jsem byl s warem ve válce na 10 minut a s výbavou, která je víc než luxusní ( 3x60, 50 šípy, 55 magie, kosti , elíky na ZB apod. ) jsem dostával od ostatních za 2k nejvíc. Potom jsem viděl WPčko a říkal jsem si, že to končí. Mrsk zruško za 15k, to se ještě dalo, ale pak došel war, chytl si mě na meče, WP dal další zruško a za čtyři sekundy další.
Kdyby na zruško fungovala aspoň ta magie, bylo by po problémech. jen WPčka by asi zrušily své PvP výbavy a chopily se normálních mečů
Zrušit kouzlo má jen zrušit protivníkovy výhody, ne mu ho mrskat každých 5 sekund s takovýma číslama. Ono by bohatě stačilo dát tomu cooldown třeba na půl minuty, aby to zruško mělo opravdu jen funkci zrušení kouzel a vzalo nějakou tu část protivníkova života.
Kdyby na zruško fungovala aspoň ta magie, bylo by po problémech. jen WPčka by asi zrušily své PvP výbavy a chopily se normálních mečů

Zrušit kouzlo má jen zrušit protivníkovy výhody, ne mu ho mrskat každých 5 sekund s takovýma číslama. Ono by bohatě stačilo dát tomu cooldown třeba na půl minuty, aby to zruško mělo opravdu jen funkci zrušení kouzel a vzalo nějakou tu část protivníkova života.
- Play4Win
- Lv. 12
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Vikern píše:Po delší době sem šel mrknout do války a nezávisle na Buggatiho sem nadával na to že extreeeme mi přes obranu na sury 70%,meče 50% schopku 41 (shell + ochrana) veme na zruško 9k +- tak asi opravdu nebude něco v pořádku..bude to vypadat jak obych brečel..ale nejvíc znevýhodněná postava je BM sura..na něj platí pvp ochrany,magie,meče...šamani mají výhodu že neplatí oheň a kdo má ve věcech vějíře či zvony že jo...ale to by mě tak nevadilo jako ten kravský dmg od wpček....
Bmko že je nejvíc znevýhodněna postava?

-
- Lv.23
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Spoiler:
Play4Win píše:Vikern píše:Po delší době sem šel mrknout do války a nezávisle na Buggatiho sem nadával na to že extreeeme mi přes obranu na sury 70%,meče 50% schopku 41 (shell + ochrana) veme na zruško 9k +- tak asi opravdu nebude něco v pořádku..bude to vypadat jak obych brečel..ale nejvíc znevýhodněná postava je BM sura..na něj platí pvp ochrany,magie,meče...šamani mají výhodu že neplatí oheň a kdo má ve věcech vějíře či zvony že jo...ale to by mě tak nevadilo jako ten kravský dmg od wpček....
Bmko že je nejvíc znevýhodněna postava?![]()
![]()
Že na něj platí meče když má magický útok?
![]()
![]()
Tak si to shrnemn platí na ně pouze magie žádne meče
obranu na magii v shellku uděláš maximálně 45% na všechno ostatní 60% a na šípy 70%. Tak mi tady nemrmlej že je Bmko znevýhodněne.
:Hello:
Ve war stačí dát někomu poslední ránu a nemusíš brát nic
SBOHEM
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Prima - ať pak tady někdo chce víc lidí ve Válkách. :wannafight:
Sám jsem nedávno psal, že jedna z věcí, co škodí PvP, jsou negativní vystupování "věčných nespokojenců" tady na fóru. Víte dobře, že je to k ničemu, tady se to stejně nevyřeší a jestli si chcete mezi sebou postěžovat, jak je to v PvP nespravedlivé, tak radši v PM.
Proč? Prostě proto, že na to právě teď koukají lidé, co se rozhodují o tom, jestli jít hrát nebo nehrát i to PvP a když to tady omrknou - tak proč mám chodit s těmi bolístkáří a fňuknami se bít, když...
...si vezmu luk - je to špatně, hodím Zruško - je to špatně, nechávám se buffnout - je to špatně, utíkám moc daleko - je to špatně, stojím moc blízko - je to špatně...
Tohle a podobná "témata" by měla mít speciálni sekci.
Sám jsem nedávno psal, že jedna z věcí, co škodí PvP, jsou negativní vystupování "věčných nespokojenců" tady na fóru. Víte dobře, že je to k ničemu, tady se to stejně nevyřeší a jestli si chcete mezi sebou postěžovat, jak je to v PvP nespravedlivé, tak radši v PM.

Proč? Prostě proto, že na to právě teď koukají lidé, co se rozhodují o tom, jestli jít hrát nebo nehrát i to PvP a když to tady omrknou - tak proč mám chodit s těmi bolístkáří a fňuknami se bít, když...
...si vezmu luk - je to špatně, hodím Zruško - je to špatně, nechávám se buffnout - je to špatně, utíkám moc daleko - je to špatně, stojím moc blízko - je to špatně...

Tohle a podobná "témata" by měla mít speciálni sekci.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »