Já být tebou, tak bych se Mansarim ani nezabýval, zbytečná ztráta času. On to stejně nepochopí.wisdom píše:lordsword:
Já za rady nenadávám. Děkuji všem kteří přispěli do tématu, ovšem mimo tebe, protože ty tu jen spamuješ a vykládáš nesmysli.
Prvně si zareagoval na to, že jsem napsal že napíšu PM přímo Elecrtix-ovi, že proč bych mu psal když už mi tu odpověděli. Ale co když se ho chci zeptat ještě na něco konkrétnějšího, protože si myslím že on mi na to odpoví nejlíp. To tě nenenapadlo viď? První ukázka tvé blbosti.
Za druhý, já snad nadávám na těm kteří mi poradili? Kde? Kdy? Napsal jsem pouze TOBĚ ať tu nespamuješ a tys mi tu teda rozhodně neporadil. Druhá ukázka tvé blbosti.
EDIT: Ano vlastně odpověděli. Jenže já se ptal pouze na to kolik přidávají talíky. Na ten Swamp se zeptal už asam.Třetí ukázka tvé blbosti.
------------------------------------------
A teď konečně k tématu:
Do Swampu bych stím určitě nechodil. Tam bych byl radši za bonus na yangy (už tak beru Ezákum 15k a to bez aury). Myslel jsem spíš draka, novou mapu a tak podobně.
Talismany - Příšery a Průmka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Talismany - Příšery a Průmka
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 220 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
Ano, za odpověď jsem napsal "Díky moc". (Mimochodem v tom "Díky moc" nějak nevidim tu nadávku jak jsi psal výše.) A tím jsem myslel že je diskuze ukončená. To že sem pak ještě někdo napsal, tak za to já přeci nemůžu. Tak jsem napsal to "LOCK" potom a k tomu jsem napsal že si přeci jen napíšu přímo ElectriX-ovi. Já sakra nevím co tu pořád řešíš.lordsword píše:Co vim tak na to ti odpovedely hned v prvnim prispevku.Tak se prober ty.A jaky je rozdil mezi temi bonusy si mel v dalsim primo od Elektrixe.Tak si nech utrazky.Mel si to teda nechat,zamknout driv.wisdom píše:lordsword:
Já za rady nenadávám. Děkuji všem kteří přispěli do tématu, ovšem mimo tebe, protože ty tu jen spamuješ a vykládáš nesmysli.
Prvně si zareagoval na to, že jsem napsal že napíšu PM přímo Elecrtix-ovi, že proč bych mu psal když už mi tu odpověděli. Ale co když se ho chci zeptat ještě na něco konkrétnějšího, protože si myslím že on mi na to odpoví nejlíp. To tě nenenapadlo viď? [b]První ukázka tvé blbosti.[/b]
Za druhý, já snad nadávám na těm kteří mi poradili? Kde? Kdy? Napsal jsem pouze TOBĚ ať tu nespamuješ a tys mi tu teda rozhodně neporadil. Druhá ukázka tvé blbosti.
EDIT: Ano vlastně odpověděli. Jenže já se ptal pouze na to kolik přidávají talíky. Na ten Swamp se zeptal už asam.Třetí ukázka tvé blbosti.
------------------------------------------
A teď konečně k tématu:
Do Swampu bych stím určitě nechodil. Tam bych byl radši za bonus na yangy (už tak beru Ezákum 15k a to bez aury). Myslel jsem spíš draka, novou mapu a tak podobně.

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování

Nevím proč se ptáte, co je lepší, když v konečným důsledku je stejně každý rád, že mu tam padlo alespoň něco, ne? Já se snažím už fakt dlouho natočit štít na buff (2x int) a za těch x desítek toček byla nejlepší kombinace 3x BZK, což je asi nejvíc useless věc, jakou kdy kdo natočil do sokoláku.
Takže proč jsou tu témata tohohle typu, když DMG ve Swampu je naprosto dostatečná i bez talismanů a máte si do Swampu určitě radši pořizovat yangy, respektive drop, možná ještě tak ten exp (,když to nebude v sokoláku na buffa)?
[Edit: Dohadování bylo asi dost, zakladatel si obrázek udělal sám, tak na jeho žádost - LOCK/Tryphena]
"Happines only real when shared."
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « ned 7:41 am »

@
Grout « sob 11:22 pm »

@
anyone « sob 9:41 pm »

@
anyone « sob 9:41 pm »

@
Grout « sob 8:50 pm »

@
TomasFoxx « sob 6:48 pm »