Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Příspěvek
od lordsword » čtv 08. lis 2012 9:04:39
Attila píše:PROTI!!!!! Není problém osedlat,pak by do vězení nikdo nechodil,jen by všichni krmili.Nebuďte líní a trošku se snažte,to co tu čtu, že pořád něco chcete a samé ulehčování,s takovou by se ta hra zachvíli hrála sama.
Teensaver píše:Proti, ne že by se mi krotilo lehce ale plaštovanim v rohu to jde jak po másle.. jen zbytečně další předměty(v dropu)
Nejde jen o krmeni .Ono si staci precist cele tema nez neco vypustite

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Příspěvek
od Teensaver » čtv 08. lis 2012 10:20:54
A koho zajima kam zakladatel chodi a kam ne? polud nestíhá ať používá Mh. Pokud vím tak MH nijak neomezuje - behat behá a mlatit z nej jde taky. A 14 dní životnosti je uplne super

kolik bys bez jídla a vody vydržel ty ? (jen tak čisto teoreticky);)
-
lordsword
- Lv.36

Příspěvek
od lordsword » čtv 08. lis 2012 10:34:10
Teensaver píše:A koho zajima kam zakladatel chodi a kam ne? polud nestíhá ať používá Mh. Pokud vím tak MH nijak neomezuje - behat behá a mlatit z nej jde taky. A 14 dní životnosti je uplne super

Teoreticky,nechapu proc sem tahas real?

To fakt uz muze napsat jen ..
Kun taky vydrzi 30 dni tak proc by nemohlo lepsi zvire?
-
Teensaver
- Lv.28

Příspěvek
od Teensaver » čtv 08. lis 2012 10:40:34
lordsword píše:Teensaver píše:A koho zajima kam zakladatel chodi a kam ne? polud nestíhá ať používá Mh. Pokud vím tak MH nijak neomezuje - behat behá a mlatit z nej jde taky. A 14 dní životnosti je uplne super

Protože zvíre má výhody které kuň nemá a proto má být vzácnejší a hráč musí proto, aby ho mel, neco udelat (krotit) a ne jen ho krmit.. kuň žije 30 dni a doplňuje 60poh(myslim), zvire žije 14dni a doplnuje 2-3 staty na 100 .. jsi inteligentnej tak snad chápeš co tim chci rict.
-
lordsword
- Lv.36

Příspěvek
od lordsword » čtv 08. lis 2012 10:54:19
Teensaver píše:lordsword píše:Teensaver píše:A koho zajima kam zakladatel chodi a kam ne? polud nestíhá ať používá Mh. Pokud vím tak MH nijak neomezuje - behat behá a mlatit z nej jde taky. A 14 dní životnosti je uplne super

Protože zvíre má výhody které kuň nemá a proto má být vzácnejší a hráč musí proto, aby ho mel, neco udelat (krotit) a ne jen ho krmit.. kuň žije 30 dni a doplňuje 60poh(myslim), zvire žije 14dni a doplnuje 2-3 staty na 100 .. jsi inteligentnej tak snad chápeš co tim chci rict.
Tak schvalne co mi doplnuje jakekoliv lepsi zvire jako nijovy?Snad to chapes?A Diapolos proc nedoplnuje vsechny staty kdyz je finalni?
-
Teensaver
- Lv.28

Příspěvek
od Teensaver » čtv 08. lis 2012 12:38:19
Myslím že ptát se na to me je uplnej nesmysl v porovnani s odpovedi od saggiho.. on ví proč to tak je a myslím že to je promyšlené dobre..
-
lordsword
- Lv.36

Příspěvek
od lordsword » čtv 08. lis 2012 13:15:05
Teensaver píše:Myslím že ptát se na to me je uplnej nesmysl v porovnani s odpovedi od saggiho.. on ví proč to tak je a myslím že to je promyšlené dobre..
sem si nejak nevsiml,ze by tu Saggi neco odpovedel.Od toho je forum, aby tu vznikaly ruzne nazory a navrhy.
-
Teensaver
- Lv.28

Příspěvek
od Teensaver » čtv 08. lis 2012 13:26:32
lordsword píše:Teensaver píše:Myslím že ptát se na to me je uplnej nesmysl v porovnani s odpovedi od saggiho.. on ví proč to tak je a myslím že to je promyšlené dobre..
sem si nejak nevsiml,ze by tu Saggi neco odpovedel.Od toho je forum, aby tu vznikaly ruzne nazory a navrhy.
Ja nepsal že sem psal saggi, jen že tahle otázka by byla adekvatni pro saggiho a ne pro me. A jak napišu svuj nazor tak na me všichni vyletí. Ale stejne si za svojim nazorem stojim.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@TomasFoxx, Ga řeší, pár minut.
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@TomasFoxx, postavu mám, musim zohnat bs
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@OrangEE, tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war

ale mentál fakt tak lehkej není
@TomasFoxx, mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera
@TomasFoxx, si na ekure, tu vela veci nevychadza
@TomasFoxx, je to tak
@OrangEE, takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má
Ninja je o niečo lepšie na tom

ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč
@LittleNessa, na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť

a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag

treba to zobrať teraz z opačnej strany
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené

myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu

to je funny
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené

Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda

ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené

LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
Vydesenej píše: LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ?
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@LittleNessa, brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
TomasFoxx píše: @LittleNessa, ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu ..

nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene
TomasFoxx píše: Vydesenej píše: TomasFoxx píše: @LittleNessa, no vidíš

já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě

jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic"
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké

ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá

A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
Vydesenej píše: TomasFoxx píše: @LittleNessa, no vidíš

zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze
@LittleNessa, ale gene přece skoro nic nepřidává!
TomasFoxx píše: @LittleNessa, no vidíš

Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@LittleNessa, no vidíš

TomasFoxx píše: LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ?

kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no ..

že je zvláštní
@Aylia, to nevadí, určitě ti to půjde
LittleNessa píše: TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě

ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ?

právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě

ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@TomasFoxx, rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ?

pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě

@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně
TomasFoxx píše: ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje
Neříkám že tohle nebylo na .... to plně souhlasím

spíš mi jde o ten princip toho že se něco testuje dělaj se ankety a pak to zas dopadne takhle. Nevím asi už jsem starý na takové logicky nelogické věci atd
ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje
Tak tohle ve 35 min testovací válce, kde byla půlka lidí co chodí normálně moc neotestujete
Taky moc nechápu proč jsme tedy chodily na testovací války ( střední )

jaký to mělo smysl? Tohle je tah jak nalákat lidi do té velké války?

Good job ..
Přiznejte se kdo zas brečel na ty asisty

Uděláme anketu, přidáme to aby jsme to pak zas dali pryč. Ale je to funny ne že ne
@TomasFoxx, díky za sdělení tohoto neuvěřitelného skillu, hned si věřim na víc
@Aylia, vsak jasny, dam, staci hazet drap do chumlu cervenych, s timto neuveritelnym skillem se ti cb zvednou hned o 200
@TomasFoxx, dej mi trochu toho skillu, já šla war po 4 letech a jen 271 assist neassist