slusnej píše:Já dal nejvyší kritik na tmavý kámen 386k..bez talismanů.
Spíš ty si pleteš ty písmenka.
K tématu: Moc pěkný Kajdo

tomu se říká... stěěěr.. jinak moc pěkné!!

slusnej píše:Já dal nejvyší kritik na tmavý kámen 386k..bez talismanů.
Psals to v témě kde dával TheBM kolik muže dát max kritik tak si neser pod nohyslusnej píše:V životě jsem nedal přez 206k nevím kdes to nabral. A je mi to jedno.
Přepošly to téma sem prosím tě, protože takovou volovinu bych v životě nenapsal.ImLegend píše:Psals to v témě kde dával TheBM kolik muže dát max kritik tak si neser pod nohyslusnej píše:V životě jsem nedal přez 206k nevím kdes to nabral. A je mi to jedno.
Tak to jsi vymaštěnej když ani nevíš co píšeš , lituju těslusnej píše:Přepošly to téma sem prosím tě, protože takovou volovinu bych v životě nenapsal.ImLegend píše:Psals to v témě kde dával TheBM kolik muže dát max kritik tak si neser pod nohyslusnej píše:V životě jsem nedal přez 206k nevím kdes to nabral. A je mi to jedno.
Děkuji
kdysi jo? to téma je starý 3 dnyslusnej píše:Už vím, když jsem ještě moc nemusel TheBM (Ani teď ho nemám rád, ale už s elíp chová) tak jsem mu zaspámoval každé TÉMA kde vložil příspěvek nebo založil téma, šlo jen o spám a to číslo jsem napsal protože ho měl ve starém podpise, klidně mu napište sami že jsem psal všude kde on napsal.
Potom už jsem do toho téma nenapsal nic, protože šlo zas jen o spám.
Jestli věříte nebo ne je mi to fuk a díky že jste našli to téma.