Lepší než jen kritizovat a psát nesmyslně poskládaná slova do vět . Pokud myslíš , že je to video tak trapné a vůbec se ti nelíbí tak se pochlub vlastní tvorbou ať se můžeme taky zasmátLoire píše:zase jedno trapné videjko je to už trapné všecko sfilmováváte vám to není blbé ? ?? jak jedlíčkův ústav toto
Ty by si ani take nezrobil, len tu sedíš za pc napchávaš sa a kritizuješ druhých bez ohľadu či si na to dali namahu..Loire píše:zase jedno trapné videjko je to už trapné všecko sfilmováváte vám to není blbé ? ?? jak jedlíčkův ústav toto
Někdo má dle tebe trapné video, někdo zase trapnej obrázek v podpisu.Loire píše:zase jedno trapné videjko je to už trapné všecko sfilmováváte vám to není blbé ? ?? jak jedlíčkův ústav toto
a někdo zase trapnej obrázek v avataruSliimJiim píše:Někdo má dle tebe trapné video, někdo zase trapnej obrázek v podpisu.Loire píše:zase jedno trapné videjko je to už trapné všecko sfilmováváte vám to není blbé ? ?? jak jedlíčkův ústav toto
Loire píše:a někdo zase trapnej obrázek v avataruSliimJiim píše:Někdo má dle tebe trapné video, někdo zase trapnej obrázek v podpisu.Loire píše:zase jedno trapné videjko je to už trapné všecko sfilmováváte vám to není blbé ? ?? jak jedlíčkův ústav toto
a že si te obrázek nepochopil za to nemůžu já ale tvoje matka jak tě nenaučila poznávat základní věci
Moc děkujeme za miloučké přáníLolitec píše:Zdravím LosReyes, ale i ostatní hráče Sindicate.
Moc mě to mrzí, ale aktivita rodičů v dnešní den stoupla na bod, kdy neví, co maj dělat dřív. Jsem rád, že jsem se jich na 5 minut zbavil, a tím Vám mohl napsat. Přeji Vám všem štastné a veselé Vánoce prožité v blízkém rodinném kruhu (ne METIN, i když vím, že pro někoho je cech druhou rodinou), plné pohody a vánočního klidu. Těm "mladším", ale i "starším" přeji bohatého Ježíška, plno dárků a splněných přání. Ke konci bych rád vložil dle mého již hodně starou, ale dobrou básničku.:
Půjčil jsem si milion,
měl jsem dárků kamion,
neplatil jsem splátky,
vzali si to zpátky.
Nezbyl ani dáreček,
vzali mi i domeček.
Neplatil jsem daně,
vzali mi i saně.
Nevím si už rady,
sob mi chcípnul hlady.
V lese mam teď pelíšek,
seru na Vás! ...