epileptic píše:forumman píše:Jak jsem predpokladal,argument zadny. Kdyby bylo totiz zrusko tak smrtici jak se tu snazite dokazat,wp surove by pvp vladli a i v te tabulce by byli,ikdyz ta prece nic nedokazuje...
Narper: Kanta je nejvetsi stezovatel zde,on ma vzdy neco

Takze resis tu damage nebo udajny bug co popisuje Kanta nebo neco dalsiho? Uz si neco vyber,co ti vadi...

Já si stěžuju ? já tu už nehraju ,založil sem si sice novou postavu ,ale ani na tu nemam čas.Upřesnil jsem jen to co nejste schopni rok a půl pochopit.A věř že mě zrušit kouzlo točilo hodně dlouho na to abych nebyl línej si zjistit proč to tak je.
Když sem posílal ticket kde jsem se to snažil saggimu vysvětlit tak jeho skromná odpověď byla že jemu to nedělá

"neboli nemam tohle čas řešit" ale ouha pak za nějakej čásek když se tu objevili další "tvoji takzvaní stěžovatelé" si na to čas udělal ,ale samozřejmě to začal řešit chybně.Osobně mě vždy zajíma proč se věc děje než její důsledek a forumane dobře vim že mě znáš už z ofiku ale sám si nikdy neprozradil kdo si " o něčem svědčí "
Toho stezovatele jsem myslel v dobrem Kanto,uz jsem si za tu dobu na to zvyknul a nejak mi to nevadi
A na ofiku jsme kazdy byly v jine risi,nejblizsi kontakt jsem s tebou mel asi,kdyz si mi prodaval vilu s kameny plus 4,vim ze si chtel nejak hodne,asi si ji mel rad. Ale to je zase jiny pribeh
K tematu: Tak jo,vse nejak osekejte,jak si komunita preje,co vadi vetsine,je problem... Stezovat si budou jen wp,to jde,vetsina to pochvali. Jen bych pak zmenil popisy u wp sury pri vyberu postav: Pvm masina mimo jedine dve mapy,kde se vydelavat, pvp nema...