Má tato odolnost v nové mapě své uplatnění či nikoli?
Yangy budou my nebudem, ale nerad bych aby to dopadlo stejně jako KKK za protočení bonusů na ďábla a odolnosti na šípy

Ahoj mám +9 průmku a žádný rozdíl vv jejich dmg.budaso20 píše:všichni jsme si všimli zdražení dračího brnění s průměrnou odolností proti škodě.
Yangy budou my nebudem, ale nerad bych aby to dopadlo stejně jako KKK za protočení bonusů na ďábla a odolnosti na šípy
děkuji...z toho usuzuji, že to smysl nemá a jediná platná odolnost bude v nových věcech a vyhnutíAkem píše:Ahoj mám +9 průmku a žádný rozdíl vv jejich dmg.budaso20 píše:všichni jsme si všimli zdražení dračího brnění s průměrnou odolností proti škodě.
(pokud nechceš utrácet a testovat průmku) kup si náhrdelník z dračích kostí,ten má 15% odolnost proti průměrné škodě.
taky jsem koval zd.zlatý nahrdelník a nadupal suru na nějakých 113% vyhnout šípům a však ty potvory mě vždy poslaly na zemděkuji...z toho usuzuji, že to smysl nemá a jediná platná odolnost bude v nových věcech a vyhnutí
Víš invi, jsem člověk spořivý, šetřivý tak že než něco někde kupovat, tak si vše radši nadropuji, tudíž třeba při otevírání barevných truhel za biologa padnou i nepotřebné nepřendatelné věci. Apropo platím si nyní téměř 500 Kč měsíčně na hru, tudíž také od hry něco očekávám a rozhodně mi nepřijde třeba třpytka nebo 12h VIP z denních dárků jako hovadina. Proto vybírám denní dárky.invi14 píše:tak dennu odmenu nevyberam padaju z tade uplne hovadiny co nikdy nevyuzijem a 3 hodinove expaky a zlodejky si vies prehodit cez bm ... ja ich nechavam na postave a idem afk pretoze nemaju absolutne ziadnu vyhodu len zavadzaju...
ako sklad by som vacsi uvital ako kazdy iny... runy a ostatne hovadiny by som nemusel mat na druhom ucte ale vsetko pekne na jednom... ale aj keby sa pridali dalsie 3 listy za pol roka vam to stacit nebude a bude to začarovany kruh:D
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Ano dá se zabítmyketison píše:Podařilo se vám už někomu zabít toho Démona ?