Ahoj,SleepyGirl píše:Ahoj, nejdu otevírat nové téma, když už je tu, takže chtěla bych se zeptat jestli nezná někdo nějaký trik na ulovení zlaté rybky?Už 3 dny se ji snažím ulovit a nic, ze 400 boilí zabrala 2x což je podle mě strašně málo, zkoušela jsem lovit i na červy, těsto, mušky a nic
Nevím jestli to tak má být že zabíra tak málo a nebo někde nastala chyba a nebo jsem jen prostě špatná rybářka
![]()
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Ahoj, největší šance na vzácnou rybu by měl být Entarián - sad. Jinak co chytávám ve městě, tak je jedno zda u moře nebo na rybníce. K tomu by boilie mělo lákat více lepších ryb.Itako píše:Ahojte, chcem sa spýtať že v ktorých lokáciach sa dobre lovia ryby? respektíve kde je najvyššia šanca na zabranie vzácnej ryby?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
crazy8 píše:Neni to jedno kde chytate ryby? To je este aj takto rozdelené na lokacie? :O
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |