I když sme si pak nerozumněly byl si stejně ten první kdo tam semnou mluvil a skym sem se i pěkně zasmál takže ti určitě přeju hodně štěstí ať už do realu nebo kamkoliv do hry.Shamy píše:Zdravím všechny hráče cechu Los Reyes.
Doufám že všichni víte, co a jak bylo. A tak po konečném vyřešení, bych se s Vámi všemi chtěl rozloučit.
Hrálo se mi s Vámi dobře, když jsem potřeboval, pomohli jste mi i poradili, snad jsem pro Vás byl nějak užitečný i já. Nyní přichází pauza, protože bez Navysky nevím, co mám ve hře dělat a to je to, co mě opravdu mrzí. Nebudu tady rozepisovat něco ke každému hráči. Řeknu to jen tak, že spolu tvoříte bezvadný kolektiv který umí hrát a bavit se. Mezi vámi se mi líbilo, nelituji toho že jsem Vás všechny poznal, kromě jedné osoby.
A tak Vám všem, přeji hodně úspěchů ve hře, i v reálném životě.
Doufám že vám to jako rozloučení stačí. Kdyby někdo z Vás chtěl vědět něco bližšího tak se obraťte na Mallory, jí jsem vše do podrobna napsal.
Mějte se famfárově :Hello: . Ahoj
LosReyes - nábor otevřen
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Re: LosReyes - nábor prozatím uzavřen
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
- JustPlay
- Lv.23
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Vždy jsem si říkal že je cech LR skoro nejlepší na celém sindicate. Bohužel, dnes se přesvědčil že to tak uplně nebude.... Expil sem si na 90-kách metinech a dělal sem si místečko jelikož tam bylo moc lidí (War 99lv full PVM výbava [PVP nevedu] ).
V tu ránu si dorazil namachrovaný král YMIR a hned začal rozkazovat že se tam zabíjet nebude protože jeho kamarád chce mít klid na expení tak ať táhnu. Hrál si na toho povýšeného jelikož je 141lv PVP a zabil 99lv v PVM za to mu opravdu tleskám
.
V tu ránu si dorazil namachrovaný král YMIR a hned začal rozkazovat že se tam zabíjet nebude protože jeho kamarád chce mít klid na expení tak ať táhnu. Hrál si na toho povýšeného jelikož je 141lv PVP a zabil 99lv v PVM za to mu opravdu tleskám

Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
JustPlay - ty si na 90tkách "děláš místečko" - a zabíjíš tam hráče, co ti překáží. Já tam nikoho nezabíjím jen pro zábavu, ale nenechám zabíjet "kvůli místečku" spoluhráče a tak jsem tě musel navštívit.
Takže když jsi beze slova jako první zabil toho žlutého ninju, tak jsem ti musel jako druhý taky beze slova přijet stejným způsobem "vysvětlit", že takhle na 90tkách ne. Nevyháněl jsem tě - běž jinam apod. - jen jsem napsal, že nechci žádný zabíjení žlutých a na expení tady chceme mít KLID.
Král nejsem a namachrovaný snad taky ne - jen nemám rád, když musím vyskočit ze Swampu a jít řešit výjimky, co kazí své říši reputaci i na těch 90tkách. Přitom jsem tam pak zůstal delší dobu a většina hráčů z druhých říší, co na 90tkách expila nebo dropovala, nedělala druhým žádné problémy ("dělání si místečka apod.). Tak nevím, proč byl problém u tebe? Buď se tam vejdu, rozbiju tolik meteorů, co stihnu a nebo nevejdu a jdu někam jinam.
Cech LR patří pořád mezi ty nejlepší cechy celém Sindicatu. Třeba právě proto, že nemáme potřebu si dělat "místečko" a nevyháníme hráče z jiných říší kvůli vlastnímu hraní. Myslím si, že ani ty takhle běžně nehraješ - takže se věřím rozumně domluvíme na "Klidu zbraním na 90tkách vůči všem říším", abysme se nemuseli potkávat při podobných incidentech a když už PvP, tak jen ve Svaté nebo ve Válkách.

Takže když jsi beze slova jako první zabil toho žlutého ninju, tak jsem ti musel jako druhý taky beze slova přijet stejným způsobem "vysvětlit", že takhle na 90tkách ne. Nevyháněl jsem tě - běž jinam apod. - jen jsem napsal, že nechci žádný zabíjení žlutých a na expení tady chceme mít KLID.
Král nejsem a namachrovaný snad taky ne - jen nemám rád, když musím vyskočit ze Swampu a jít řešit výjimky, co kazí své říši reputaci i na těch 90tkách. Přitom jsem tam pak zůstal delší dobu a většina hráčů z druhých říší, co na 90tkách expila nebo dropovala, nedělala druhým žádné problémy ("dělání si místečka apod.). Tak nevím, proč byl problém u tebe? Buď se tam vejdu, rozbiju tolik meteorů, co stihnu a nebo nevejdu a jdu někam jinam.

Cech LR patří pořád mezi ty nejlepší cechy celém Sindicatu. Třeba právě proto, že nemáme potřebu si dělat "místečko" a nevyháníme hráče z jiných říší kvůli vlastnímu hraní. Myslím si, že ani ty takhle běžně nehraješ - takže se věřím rozumně domluvíme na "Klidu zbraním na 90tkách vůči všem říším", abysme se nemuseli potkávat při podobných incidentech a když už PvP, tak jen ve Svaté nebo ve Válkách.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Samaneczka - vskutku všichvni vědí, co se semlelo. To se neboj, že bych o tom zapomněla někomu říct, protože to překročilo všechny meze. Je mi moc líto, že to zapříčinilo naší rozluku. Měj se hezky a ať se ti daří ve všech sférách.Shamy píše:Zdravím všechny hráče cechu Los Reyes.
Doufám že všichni víte, co a jak bylo. A tak po konečném vyřešení, bych se s Vámi všemi chtěl rozloučit.
Hrálo se mi s Vámi dobře, když jsem potřeboval, pomohli jste mi i poradili, snad jsem pro Vás byl nějak užitečný i já. Nyní přichází pauza, protože bez Navysky nevím, co mám ve hře dělat a to je to, co mě opravdu mrzí. Nebudu tady rozepisovat něco ke každému hráči. Řeknu to jen tak, že spolu tvoříte bezvadný kolektiv který umí hrát a bavit se. Mezi vámi se mi líbilo, nelituji toho že jsem Vás všechny poznal, kromě jedné osoby.
A tak Vám všem, přeji hodně úspěchů ve hře, i v reálném životě.
Doufám že vám to jako rozloučení stačí. Kdyby někdo z Vás chtěl vědět něco bližšího tak se obraťte na Mallory, jí jsem vše do podrobna napsal.
Mějte se famfárově :Hello: . Ahoj
Sasuken (SasuBuff, malaPrcka, Esi, Esinecka) - již není naším členem z velmi závažných důvodů.
JustPlay - zabíjíš u metinů a píšeš nám o tom do našeho tématu. Proč? Máš štěstí, že jsi narazil na toho nezlatějšího z nás, být vzhůru já, neplýtvám na tebe slůvkem a prohánim tě po všech CH. Nic lepšího pro hráče, kteří si dělají místo na úkor ostatních, neznám.
- JustPlay
- Lv.23
Spoiler:
Ghibli píše:JustPlay - ty si na 90tkách "děláš místečko" - a zabíjíš tam hráče, co ti překáží. Já tam nikoho nezabíjím jen pro zábavu, ale nenechám zabíjet "kvůli místečku" spoluhráče a tak jsem tě musel navštívit.![]()
Král nejsem a namachrovaný snad taky ne - jen nemám rád, když musím vyskočit ze Swampu a jít řešit výjimky, co kazí své říši reputaci i na těch 90tkách. Přitom jsem tam pak zůstal delší dobu a většina hráčů z druhých říší, co na 90tkách expila nebo dropovala, nedělala druhým žádné problémy ("dělání si místečka apod.). Tak nevím, proč byl problém u tebe? Buď se tam vejdu, rozbiju tolik meteorů, co stihnu a nebo nevejdu a jdu někam jinam.![]()
Spoiler:
zabíjíš u metinů a píšeš nám o tom do našeho tématu. Proč? Máš štěstí, že jsi narazil na toho nezlatějšího z nás, být vzhůru já, neplýtvám na tebe slůvkem a prohánim tě po všech CH. Nic lepšího pro hráče, kteří si dělají místo na úkor ostatních, neznám.
Zkus se někdy podívat okolo půlnoci na 90-ky jak to tam vypadá. Každý zabíjí každého. Málo místa, od 97lv relativně málo expů a hlavně hodně špatné nálady jelikož je tam dalších xx hráčů kteří ti s radostí ukradnou metin. Jak vy nám, tak my vám.
- Ghibli
- Lv.24
JustPlay - chybu nevidím v tom, že slabší požádá silnějšího o pomoc nebo že si někteří zaostalí hráči vybíjejí své komplexy na ostatních hráčích. Problém je v tom, že i ti slušní, jako třeba ty, si myslí, že ve hře přestávají platit normy chování, které jsou ve skupině ještě přijatelné a začnou se chovat stejně jako ti zaostalí hráči.
Takže je škoda, že ze slušných hráčů se stávají i z vlastní vůle ti neslušní a pak se to takhle musí zbytečně řešit. Ale když už řešit, tak rychle a efektivně. Proto ten ninja neměl ani PvP a ani nebojoval, aby si něco řešil sám. On přijel za expy s tím, že nikoho nebude vyhánět, nikoho zabíjet a ani nikomu nebude zabírat už obsazené meteory. Co stihne rozbít, bude jeho, co rozbijou ostatní, je jejich. A na řešení případných problémů jsem tady byl já = kdo si chtěl povídat (rady typu "běž jiné CH" apod.), s tím jsem si taky povídal a kdo si nepovídal a šel rovnou na věc (zabíjení), tak s tím jsem si taky nepovídal a šel rovnou na věc.
Celé to nakonec dopadlo úspěšně - ninja se vyexpil na požadovaný level, potkal při expení spoustu hráčů, nikomu nedělal problémy a těch pár incidentů jsem mu pomohl rychle vyřešit. 90tky jsou možná víc obsazené, ale vždy se najde volný meteor, který jde rychle zničit a hledat další a pokud je hráč "noční pták", tak třeba na CH-2 Centrální ostrov prý nepřijela mezi 2-6h ranní ani noha.
Samozřejmě to neznamená, že musíte hrát pro klidnou hru jen v noci - jde to i ve dne, pokud ale sami nevyvoláváte problémy. A o tom to je.
Takže je škoda, že ze slušných hráčů se stávají i z vlastní vůle ti neslušní a pak se to takhle musí zbytečně řešit. Ale když už řešit, tak rychle a efektivně. Proto ten ninja neměl ani PvP a ani nebojoval, aby si něco řešil sám. On přijel za expy s tím, že nikoho nebude vyhánět, nikoho zabíjet a ani nikomu nebude zabírat už obsazené meteory. Co stihne rozbít, bude jeho, co rozbijou ostatní, je jejich. A na řešení případných problémů jsem tady byl já = kdo si chtěl povídat (rady typu "běž jiné CH" apod.), s tím jsem si taky povídal a kdo si nepovídal a šel rovnou na věc (zabíjení), tak s tím jsem si taky nepovídal a šel rovnou na věc.
Celé to nakonec dopadlo úspěšně - ninja se vyexpil na požadovaný level, potkal při expení spoustu hráčů, nikomu nedělal problémy a těch pár incidentů jsem mu pomohl rychle vyřešit. 90tky jsou možná víc obsazené, ale vždy se najde volný meteor, který jde rychle zničit a hledat další a pokud je hráč "noční pták", tak třeba na CH-2 Centrální ostrov prý nepřijela mezi 2-6h ranní ani noha.

Samozřejmě to neznamená, že musíte hrát pro klidnou hru jen v noci - jde to i ve dne, pokud ale sami nevyvoláváte problémy. A o tom to je.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
- JustPlay
- Lv.23
Spoiler:
Ghibli píše:JustPlay - chybu nevidím v tom, že slabší požádá silnějšího o pomoc nebo že si někteří zaostalí hráči vybíjejí své komplexy na ostatních hráčích. Problém je v tom, že i ti slušní, jako třeba ty, si myslí, že ve hře přestávají platit normy chování, které jsou ve skupině ještě přijatelné a začnou se chovat stejně jako ti zaostalí hráči.
Je vidět, že jsem se zase spletl. Jsi inteligentní a slušný hráč, dal si mi brouka do hlavy, ohledně chování k druhým hráčům i když oni mou slušnost nebudou respektovat a dále se sami podle ní chovat. Promiň za ztrátu času diskuzí nad nočním problémem a doufám, že mi odpustíš moji troufalost tě nemilosrdně a relativně bezdůvodně slovně napadnout. Dále se omlouvám za relativní spam způsobený tímto činem v tomto tématu. Doufám že se někteří hráči touto diskuzí obrátí také na stranu slušnosti, kterou jsi mi ty osvětlil.
-
- Lv.17
blábláblábláblá Juste píšeš tu nesmysle to za 1 a za 2 pište si PMka a nespamujte to tu protože to můžu opravdu jen Já!
edit: sYMIR nikdy nikoho nezabíjí naopak se vždy snaží rozumě domluvit. (pokud to sem někdo psal je mi líto ale nehodlám číst vaše slohy) pro příště stručněji. děkuji
edit: sYMIR nikdy nikoho nezabíjí naopak se vždy snaží rozumě domluvit. (pokud to sem někdo psal je mi líto ale nehodlám číst vaše slohy) pro příště stručněji. děkuji
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
- Ghibli
- Lv.24
JustPlay - možná to jen tak vypadá, ale slušných hráčů tady bude určitě víc, než jen to malé procento. Narozdíl od těch neslušných, o kterých si můžeme počíst na fóru, o těch slušných se moc nepíše. A asi není co - vždyť je přece normální být slušným hráčem.
U toho Swampu mám taky o něco klidnější zkušenosti - ale i tady jsou výjimky, co se snaží druhému vnucovat své "chování".
Musím smeknout klobouk před tebou, protože ne každý hned přijde na to, že i když je přístup některých z nás k ostatním ve hře "víc než zvláštní", tak není důvod být pro příště stejný jako dotyčný a držím palce, ať v tom úsilí vytrváš, jelikož je to velký boj hlavně sám se sebou - vlastně to máš ve svém podpisu: "Život je věčný boj kdy bojuješ sám se sebou a nikdy nesmíš prohrát."
PS: diskuzi na tohle téma jako ztrátu času určitě neberu a jsem rád, že jsme si to vysvětlili a i veřejně, jelikož tyhle věci se opravdu dotýkají nás všech každý den.

Musím smeknout klobouk před tebou, protože ne každý hned přijde na to, že i když je přístup některých z nás k ostatním ve hře "víc než zvláštní", tak není důvod být pro příště stejný jako dotyčný a držím palce, ať v tom úsilí vytrváš, jelikož je to velký boj hlavně sám se sebou - vlastně to máš ve svém podpisu: "Život je věčný boj kdy bojuješ sám se sebou a nikdy nesmíš prohrát."

PS: diskuzi na tohle téma jako ztrátu času určitě neberu a jsem rád, že jsme si to vysvětlili a i veřejně, jelikož tyhle věci se opravdu dotýkají nás všech každý den.

-
- Lv.17
a já dodám poslední komentář a ten bude: děkuji všem zůčastněným za účast v této hromadné debatě na téma Ymir a jeho skotačení.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »