Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Nevím co je nepochopitelného na tom, že pokud někdo pustí sloup a hráč z dané říše tam dorazí a ten co si to pustil nebo nechal pustit a vyhazuje ho, tak je to bránění ve hře. Každé pouštění sloupu je veřejně oznamováno a je zván každý hráč, tak logicky mě nikdo vyhazovat nemůže. Jinak by možná pomohlo, že by další vlna nešla pustit, pokud by nebyla veškerá monstra zlikvidována, když už nic jiného, mohl by se na dané mapě pohybovat hráč s malým levlem.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Mýlíš se,Poklice píše:Nevím co je nepochopitelného na tom, že pokud někdo pustí sloup a hráč z dané říše tam dorazí a ten co si to pustil nebo nechal pustit a vyhazuje ho, tak je to bránění ve hře. Každé pouštění sloupu je veřejně oznamováno a je zván každý hráč, tak logicky mě nikdo vyhazovat nemůže. Jinak by možná pomohlo, že by další vlna nešla pustit, pokud by nebyla veškerá monstra zlikvidována, když už nic jiného, mohl by se na dané mapě pohybovat hráč s malým levlem.
z pohledu pravidel o bránění ve hře nejde. Ať ti napíše kdo chce co chce, ve hře postavě nijak nezabrání. Tzn. ona blikající obálka s PM postavu nijak neomezuje v pohybu ani v boji. Stejně tak zpráva v chatu ti nijak nebrání ve hře. V okamžiku, kdy ti ale dotyčný napíše něco ve smyslu: "Jdi pryč, tyhle vlny si pouštím pro sebe a pro kámoše a ty tu nemáš co dělat...", pak to je jasné porušení pravidla níže uvedeného.
Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí hry.
Jednoduché pravidlo, které obsahuje i takovouto situaci.
Samozřejmě tam ovšem vždy závisí na posouzení jednotlivým GM. Posouzení konkrétní situace je totiž výhradně v pravomoci GM, který konkrétní případ řeší.
Což v konečném důsledku znamená, že tento rozbor je pouze a výhradně mým vlastním subjektivním pohledem na danou problematiku a nelze se jím nikde ohánět, nebo ho snad použít jako nějaký prostředek k ovlivnění případného rozhodnutí GM, byť je to pohled bývalého LGM.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Z pohledu pravidel nejde o porušení žádného z ustanovení a když už, tak jedině vulgárního vyjadřování, které v dané konverzaci v naprosto běžné míře proběhlo.
O bránění ve hře nejde ani náhodou, nikdo žádným způsobem nebránil postavě ve volném pohybu, nikdo nebránil tomu, aby v případě spawnu mobů hráč daného zkusil zabít.
Neřekl bych ani, že se může jednat o ovlivnění uživatele a pokud ano, většina hráčů na serveru by měla mít TB za prohřešky, které svým charakterem prohřešek tento připomínají a dělá je každý dnes a denně v blažené nevědomosti.
Metin je hra, která je zasazena do fiktivního prostředí a doby, které ze všeho nejvíc evokují období středověku. De iure byl král v monarchistickém systému neomezeným vládcem až do té doby, dokud se poddaní nerozhodli vládce svrhnout. Králové byli dobří, králové byli i špatní. Za jednoho země žila v blahobytu a byl poddanými veleben, za druhého země trpěla, přestože on žil v přepychu a bohatství.
Přijdu si jako jediný hráč, který nikdy neměl krále a přesto bere královský systém veskrze kladně. Ze všeho nejvíc mi to přijde jako příjemné přiblížení realitě, kdy tvrdě makající se dřív dostane ke korytu a následně nakládá dle svého vědomí a svědomí.
O bránění ve hře nejde ani náhodou, nikdo žádným způsobem nebránil postavě ve volném pohybu, nikdo nebránil tomu, aby v případě spawnu mobů hráč daného zkusil zabít.
Neřekl bych ani, že se může jednat o ovlivnění uživatele a pokud ano, většina hráčů na serveru by měla mít TB za prohřešky, které svým charakterem prohřešek tento připomínají a dělá je každý dnes a denně v blažené nevědomosti.
Metin je hra, která je zasazena do fiktivního prostředí a doby, které ze všeho nejvíc evokují období středověku. De iure byl král v monarchistickém systému neomezeným vládcem až do té doby, dokud se poddaní nerozhodli vládce svrhnout. Králové byli dobří, králové byli i špatní. Za jednoho země žila v blahobytu a byl poddanými veleben, za druhého země trpěla, přestože on žil v přepychu a bohatství.
Přijdu si jako jediný hráč, který nikdy neměl krále a přesto bere královský systém veskrze kladně. Ze všeho nejvíc mi to přijde jako příjemné přiblížení realitě, kdy tvrdě makající se dřív dostane ke korytu a následně nakládá dle svého vědomí a svědomí.
Hraju, protože jsem debil...
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Lépe bych to neřekl, myslím, že něco takového jsem naznačoval. Sám jsem vyloženě krále neměl, i když přístup ke králi ano, nenahrabal jsem si, v podstatě jsem jeden z těch co "platí" daně pro krále a v podstatě nikdy jsem si nestěžoval, že to je 6%, je jasné, že za nějakou dobu by ty yangy daly slušnou část, nicméně se to dá srovnat se vtipy o kuřácích a nekuřácích, jak by mohli mít ferari, kdyby nekouřili... Drtivá většina to utratí stejně za něco, co doslova nepotřebují, v mém případě za točky, ze kterých bych nic nenatočil.yatchman píše:Z pohledu pravidel nejde o porušení žádného z ustanovení a když už, tak jedině vulgárního vyjadřování, které v dané konverzaci v naprosto běžné míře proběhlo.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
1.) Jaký tvůj Zorn a tvůj Centurion? Ty jsi jejich vlastník?Chyumgo píše:Já dávám do války stovky milionů a v konečném důsledku mám za týden válčení mého Zorna a Centuriona dát někomu jinému? Tak to pardon.
2.) Ty dáváš do válek a ostatní ne? Ty máš právo si brát zpět a ostatní ne?
Poslouchej se.
50 lidí tu válčí týden co týden a odměnu mají 3, zbytek 47 má směšný žold.
Schválně zda někdo ze zdejších opakujících se králů a zdatných sloupobijců bude mít odvahu a napíše kolik map a hlavně kolik yangů z prutů mu to hodilo za týden? Co najdete se nějaký takový odvážný? Nebo to záměrně tajíte?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
1, Jsem mezi těmi 47. Mám možnost jedenkrát denně si spawnout bosse z Cido (dva kusy). Proč bych se o ně měl dělit a ještě k tomu s někým, kdo do války nechodí?
2, Ostatních 46 má taky stejně jako já možnost spawnout si dva kusy (pěšáci jeden) bossů z Cido.
Ruku na srdce. Kdo se již podělil?
PS: Mluvím o situaci, kdy postava není králem.
2, Ostatních 46 má taky stejně jako já možnost spawnout si dva kusy (pěšáci jeden) bossů z Cido.
Ruku na srdce. Kdo se již podělil?

PS: Mluvím o situaci, kdy postava není králem.

- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Vím, kolik měl lyr, velké číslo to nebylo. Vím kolik měl hunter (větší číslo to bylo) a vím, kolik lycan, u něj bych zmínil, že spíše průměrné, na tu schopku +9 čistou by mu to dalo.Cepino píše:1.) Jaký tvůj Zorn a tvůj Centurion? Ty jsi jejich vlastník?Chyumgo píše:Já dávám do války stovky milionů a v konečném důsledku mám za týden válčení mého Zorna a Centuriona dát někomu jinému? Tak to pardon.
Poslouchej se.
Schválně zda někdo ze zdejších opakujících se králů a zdatných sloupobijců bude mít odvahu a napíše kolik map a hlavně kolik yangů z prutů mu to hodilo za týden? Co najdete se nějaký takový odvážný? Nebo to záměrně tajíte?
Záleží na obětovaném času, král v rukách někoho, kdo je zde nonstop je "užitečnější". To je snad jasný. (beru v potaz cca 3 měsíce, co jsem se vrátil z pauzy).
Zkrátka se to tady asi zbytečně moc řeší. Každý má možnost naučit se vyžírat a mít tak šanci na krále, konec konců, dá se to i s horší výbavou, jen to chce cvik. Luxusní výbava nezaručí top místo (myslím, že jsem před rokem lyra i trošku zesměšnil z jedné války

Jinak souhlasím celkem s chyu. Dost lidí chce od krále něco spawnout, ale do války nejdou. Myslím převážně ty, co to pvp mají a že jich je hromada. Za říši bojovat nejdou a ještě si stěžují i na bonus z války.
Pár lidem jsem pustil i bažinky, nicméně i z toho jsme se poučili, chtěli vesměs neustále..

- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nesekal jsem bosiky kazdy den ale 200map a asi 10kkk v prutech to bylo.S prumernou vybavou.Cepino píše:1.) Jaký tvůj Zorn a tvůj Centurion? Ty jsi jejich vlastník?Chyumgo píše:Já dávám do války stovky milionů a v konečném důsledku mám za týden válčení mého Zorna a Centuriona dát někomu jinému? Tak to pardon.
Poslouchej se.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
děkuji Akemovi a Pajikovi za projevenou odvahu - aspoň se tak nějak dostáváme k tomu o čem se tu diskutuje
Chyu neboj - tvé 2 bosíky ti nikdo brát nechce
osobně se mi tahle rychlodráha nelíbí, přijde mi to jako výsměch všem co by tu chtěli začít hrát - a pokud tu nehodláme zůstat v dvouciferném počtu, tak se každý z nich hodí
do spoileru dávám náhled do možné budoucnosti...
Chyu neboj - tvé 2 bosíky ti nikdo brát nechce
osobně se mi tahle rychlodráha nelíbí, přijde mi to jako výsměch všem co by tu chtěli začít hrát - a pokud tu nehodláme zůstat v dvouciferném počtu, tak se každý z nich hodí
do spoileru dávám náhled do možné budoucnosti...
Spoiler:
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
- cavallerio3
- Lv.9
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Nejvtipnější na celé věci je, že tyhle ''králové'' mají výbavy hotové a ty yangy prodávají za realné peníze na fb skupinách... Non-stop daně 6%, za celou dobu kralování ani 1 bonus pro říši jen si sekat sloupy
. Ano tréningové sloupy.. tak ať na nich trénuje a zkouší výbavu ale bez možnosti dropu z příšer mapy,pruty. Kurňa co to pak je pak se všichni diví, že ta ekonomika je taková jaká je. To si pak nový hráč, kteří si chtějí udělat pvp tak to aby museli našetřit apsoň 300kkk aby se vyrovnali těmhle hráčům. Proč se nemůže říše zbouřit proti králi a sesadit ho třeba nějakým hlasováním u nějakého NPC.
A jinak pro nějaký chytráky argumenty, že závidím si strčte někam jinam, nemám potřebu jim závidět něco na obyčejné hře.
Sere mě to, snad se to změní.
PS: Tím nechci zase špinit všechny krále takovej Lycan je fájn. Ale mířím třeba na Sewain a toho jejího boye.
Edit: Uděleno varování za vulgarity.
/Avery

A jinak pro nějaký chytráky argumenty, že závidím si strčte někam jinam, nemám potřebu jim závidět něco na obyčejné hře.
Sere mě to, snad se to změní.
PS: Tím nechci zase špinit všechny krále takovej Lycan je fájn. Ale mířím třeba na Sewain a toho jejího boye.
Edit: Uděleno varování za vulgarity.
/Avery
Spoiler:
† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †
„Myslím, že jsem někoho zabil.“
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
BlowBM « pát 6:06 pm »

@
Ashen « pát 4:10 pm »

@
Tomori « pát 3:21 pm »

@
libast « pát 9:26 am »

@
Tomori « čtv 10:26 pm »

@
ChunjoKing « čtv 9:20 pm »