Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Poklice
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Příspěvek od Poklice » ned 14. kvě 2017 19:44:20

Nevím co je nepochopitelného na tom, že pokud někdo pustí sloup a hráč z dané říše tam dorazí a ten co si to pustil nebo nechal pustit a vyhazuje ho, tak je to bránění ve hře. Každé pouštění sloupu je veřejně oznamováno a je zván každý hráč, tak logicky mě nikdo vyhazovat nemůže. Jinak by možná pomohlo, že by další vlna nešla pustit, pokud by nebyla veškerá monstra zlikvidována, když už nic jiného, mohl by se na dané mapě pohybovat hráč s malým levlem.

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » pon 15. kvě 2017 13:23:30

Poklice píše:Nevím co je nepochopitelného na tom, že pokud někdo pustí sloup a hráč z dané říše tam dorazí a ten co si to pustil nebo nechal pustit a vyhazuje ho, tak je to bránění ve hře. Každé pouštění sloupu je veřejně oznamováno a je zván každý hráč, tak logicky mě nikdo vyhazovat nemůže. Jinak by možná pomohlo, že by další vlna nešla pustit, pokud by nebyla veškerá monstra zlikvidována, když už nic jiného, mohl by se na dané mapě pohybovat hráč s malým levlem.
Mýlíš se,
z pohledu pravidel o bránění ve hře nejde. Ať ti napíše kdo chce co chce, ve hře postavě nijak nezabrání. Tzn. ona blikající obálka s PM postavu nijak neomezuje v pohybu ani v boji. Stejně tak zpráva v chatu ti nijak nebrání ve hře. V okamžiku, kdy ti ale dotyčný napíše něco ve smyslu: "Jdi pryč, tyhle vlny si pouštím pro sebe a pro kámoše a ty tu nemáš co dělat...", pak to je jasné porušení pravidla níže uvedeného.

Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí hry.

Jednoduché pravidlo, které obsahuje i takovouto situaci.

Samozřejmě tam ovšem vždy závisí na posouzení jednotlivým GM. Posouzení konkrétní situace je totiž výhradně v pravomoci GM, který konkrétní případ řeší.
Což v konečném důsledku znamená, že tento rozbor je pouze a výhradně mým vlastním subjektivním pohledem na danou problematiku a nelze se jím nikde ohánět, nebo ho snad použít jako nějaký prostředek k ovlivnění případného rozhodnutí GM, byť je to pohled bývalého LGM.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pon 15. kvě 2017 14:15:31

Z pohledu pravidel nejde o porušení žádného z ustanovení a když už, tak jedině vulgárního vyjadřování, které v dané konverzaci v naprosto běžné míře proběhlo.
O bránění ve hře nejde ani náhodou, nikdo žádným způsobem nebránil postavě ve volném pohybu, nikdo nebránil tomu, aby v případě spawnu mobů hráč daného zkusil zabít.
Neřekl bych ani, že se může jednat o ovlivnění uživatele a pokud ano, většina hráčů na serveru by měla mít TB za prohřešky, které svým charakterem prohřešek tento připomínají a dělá je každý dnes a denně v blažené nevědomosti.

Metin je hra, která je zasazena do fiktivního prostředí a doby, které ze všeho nejvíc evokují období středověku. De iure byl král v monarchistickém systému neomezeným vládcem až do té doby, dokud se poddaní nerozhodli vládce svrhnout. Králové byli dobří, králové byli i špatní. Za jednoho země žila v blahobytu a byl poddanými veleben, za druhého země trpěla, přestože on žil v přepychu a bohatství.

Přijdu si jako jediný hráč, který nikdy neměl krále a přesto bere královský systém veskrze kladně. Ze všeho nejvíc mi to přijde jako příjemné přiblížení realitě, kdy tvrdě makající se dřív dostane ke korytu a následně nakládá dle svého vědomí a svědomí.
Hraju, protože jsem debil...

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 257 poděkování

Příspěvek od Pajik » pon 15. kvě 2017 15:18:36

yatchman píše:Z pohledu pravidel nejde o porušení žádného z ustanovení a když už, tak jedině vulgárního vyjadřování, které v dané konverzaci v naprosto běžné míře proběhlo.
O bránění ve hře nejde ani náhodou, nikdo žádným způsobem nebránil postavě ve volném pohybu, nikdo nebránil tomu, aby v případě spawnu mobů hráč daného zkusil zabít.
Neřekl bych ani, že se může jednat o ovlivnění uživatele a pokud ano, většina hráčů na serveru by měla mít TB za prohřešky, které svým charakterem prohřešek tento připomínají a dělá je každý dnes a denně v blažené nevědomosti.

Metin je hra, která je zasazena do fiktivního prostředí a doby, které ze všeho nejvíc evokují období středověku. De iure byl král v monarchistickém systému neomezeným vládcem až do té doby, dokud se poddaní nerozhodli vládce svrhnout. Králové byli dobří, králové byli i špatní. Za jednoho země žila v blahobytu a byl poddanými veleben, za druhého země trpěla, přestože on žil v přepychu a bohatství.

Přijdu si jako jediný hráč, který nikdy neměl krále a přesto bere královský systém veskrze kladně. Ze všeho nejvíc mi to přijde jako příjemné přiblížení realitě, kdy tvrdě makající se dřív dostane ke korytu a následně nakládá dle svého vědomí a svědomí.
Lépe bych to neřekl, myslím, že něco takového jsem naznačoval. Sám jsem vyloženě krále neměl, i když přístup ke králi ano, nenahrabal jsem si, v podstatě jsem jeden z těch co "platí" daně pro krále a v podstatě nikdy jsem si nestěžoval, že to je 6%, je jasné, že za nějakou dobu by ty yangy daly slušnou část, nicméně se to dá srovnat se vtipy o kuřácích a nekuřácích, jak by mohli mít ferari, kdyby nekouřili... Drtivá většina to utratí stejně za něco, co doslova nepotřebují, v mém případě za točky, ze kterých bych nic nenatočil. :D
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 15. kvě 2017 16:12:44

Chyumgo píše:Já dávám do války stovky milionů a v konečném důsledku mám za týden válčení mého Zorna a Centuriona dát někomu jinému? Tak to pardon.
1.) Jaký tvůj Zorn a tvůj Centurion? Ty jsi jejich vlastník?
2.) Ty dáváš do válek a ostatní ne? Ty máš právo si brát zpět a ostatní ne?

Poslouchej se.

50 lidí tu válčí týden co týden a odměnu mají 3, zbytek 47 má směšný žold.

Schválně zda někdo ze zdejších opakujících se králů a zdatných sloupobijců bude mít odvahu a napíše kolik map a hlavně kolik yangů z prutů mu to hodilo za týden? Co najdete se nějaký takový odvážný? Nebo to záměrně tajíte?
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » pon 15. kvě 2017 16:17:37

1, Jsem mezi těmi 47. Mám možnost jedenkrát denně si spawnout bosse z Cido (dva kusy). Proč bych se o ně měl dělit a ještě k tomu s někým, kdo do války nechodí?
2, Ostatních 46 má taky stejně jako já možnost spawnout si dva kusy (pěšáci jeden) bossů z Cido.

Ruku na srdce. Kdo se již podělil? :D

PS: Mluvím o situaci, kdy postava není králem. :)

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 257 poděkování

Příspěvek od Pajik » pon 15. kvě 2017 17:58:24

Cepino píše:
Chyumgo píše:Já dávám do války stovky milionů a v konečném důsledku mám za týden válčení mého Zorna a Centuriona dát někomu jinému? Tak to pardon.

Poslouchej se.

Schválně zda někdo ze zdejších opakujících se králů a zdatných sloupobijců bude mít odvahu a napíše kolik map a hlavně kolik yangů z prutů mu to hodilo za týden? Co najdete se nějaký takový odvážný? Nebo to záměrně tajíte?
Vím, kolik měl lyr, velké číslo to nebylo. Vím kolik měl hunter (větší číslo to bylo) a vím, kolik lycan, u něj bych zmínil, že spíše průměrné, na tu schopku +9 čistou by mu to dalo.

Záleží na obětovaném času, král v rukách někoho, kdo je zde nonstop je "užitečnější". To je snad jasný. (beru v potaz cca 3 měsíce, co jsem se vrátil z pauzy).

Zkrátka se to tady asi zbytečně moc řeší. Každý má možnost naučit se vyžírat a mít tak šanci na krále, konec konců, dá se to i s horší výbavou, jen to chce cvik. Luxusní výbava nezaručí top místo (myslím, že jsem před rokem lyra i trošku zesměšnil z jedné války :D )

Jinak souhlasím celkem s chyu. Dost lidí chce od krále něco spawnout, ale do války nejdou. Myslím převážně ty, co to pvp mají a že jich je hromada. Za říši bojovat nejdou a ještě si stěžují i na bonus z války.
Pár lidem jsem pustil i bažinky, nicméně i z toho jsme se poučili, chtěli vesměs neustále..
Obrázek

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » pon 15. kvě 2017 18:43:14

Cepino píše:

Poslouchej se.

Nesekal jsem bosiky kazdy den ale 200map a asi 10kkk v prutech to bylo.S prumernou vybavou.

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » úte 16. kvě 2017 21:49:03

děkuji Akemovi a Pajikovi za projevenou odvahu - aspoň se tak nějak dostáváme k tomu o čem se tu diskutuje
Chyu neboj - tvé 2 bosíky ti nikdo brát nechce
osobně se mi tahle rychlodráha nelíbí, přijde mi to jako výsměch všem co by tu chtěli začít hrát - a pokud tu nehodláme zůstat v dvouciferném počtu, tak se každý z nich hodí
do spoileru dávám náhled do možné budoucnosti...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

cavallerio3
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od cavallerio3 » stř 17. kvě 2017 18:24:45

Nejvtipnější na celé věci je, že tyhle ''králové'' mají výbavy hotové a ty yangy prodávají za realné peníze na fb skupinách... Non-stop daně 6%, za celou dobu kralování ani 1 bonus pro říši jen si sekat sloupy :normal: . Ano tréningové sloupy.. tak ať na nich trénuje a zkouší výbavu ale bez možnosti dropu z příšer mapy,pruty. Kurňa co to pak je pak se všichni diví, že ta ekonomika je taková jaká je. To si pak nový hráč, kteří si chtějí udělat pvp tak to aby museli našetřit apsoň 300kkk aby se vyrovnali těmhle hráčům. Proč se nemůže říše zbouřit proti králi a sesadit ho třeba nějakým hlasováním u nějakého NPC.
A jinak pro nějaký chytráky argumenty, že závidím si strčte někam jinam, nemám potřebu jim závidět něco na obyčejné hře.
Sere mě to, snad se to změní.

PS: Tím nechci zase špinit všechny krále takovej Lycan je fájn. Ale mířím třeba na Sewain a toho jejího boye.

Edit: Uděleno varování za vulgarity.
/Avery

† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †

„Myslím, že jsem někoho zabil.“

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D

Who is chatting

offline Mionix