LosReyes - nábor otevřen
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Re: LosReyes - nábor otevřen pro 3-5 hráčů
rumplex:
1) DAIDY nejsem já,ale vlastním tu bufku,DAIDYho jsem jen bufil.
2)Až teď se dozvídám,co ti psal,z přiloženého screenu,já to na bufce neviděl,jak jsme byli swamp,protože jsem přímo u té bažiny nebyl.Sám vidíš,co psala bufka,jen jednu větu.
3)Nikdy bych nikoho neurazil,nejsem vulgární,máš li jiný názor,proč tedy je mnou napsáno jen to hrdinka na menší?Ale nevadí.
4)Jak jsem již podotknul nestál jsem přímo u té bažiny,takže jen vím,že crazy přišla,sejmula mně,pak jsem poodjel našla mně a zas.DAIDY se tam s váma mlátil,ale já už tam nebyl s bufkou.Každopádně mě bylo divné,proč do mě jede,ale ve swampu jsem toto netušil.Teď už si to dávám do souvislosti a za ten screen ti děkuji.Celé to teď chápu a každopádně to dořeším s ním.Nejsem člověk,co má svou pravdu a jen ta musí být opravdová,když udělám chybu,přiznám to a druhému se omluvím.Proto se chci omluvit,že jsem neznal skutečnosti a psal PM vůdci.Nečekám,že bude moje omluva přijata,ale kdybych věděl,jak to bylo (mám na mysli hlavně DAIDYho slovník),tento příspěvek by nebyl.
Lois:
Plně s tebou souhlasím,je slušnost se zeptat což se nedělo.Ale možná víš,že já v tom swampu u té bažiny nebyl,s bufkou jsem stál opodál,jen jsem ho bufil a co se tam dělo,jsem se dozvěděl až teď.Mě bohužel bylo řečeno něco jiného,ale to už je na mně abych to dořešil.Já sám vím a mám bohužel i tu zkušenost,že se seknu hned jak se někdo objeví,proto jsem s bufkou nešel blíž a když mě pak crazy sundala,odjel jsem s ní kus dál.Právě že já jezdím swamp s hlavní postavou a tady s tou bufkou a nikdy žádné problémy nemám,až dneska a celkem jsem to nechápal.Teď je mi vše jasné,každopádně chápu tvoji odpověď,já bych se na místě zachoval stejně,kdyby mi někdo psal tak sprostě.No nebudu to dál rozmazávat,napsal jsem ti o tom a nevěděl jak to bylo.Ale kdybych nenapsal,zas bych se pravdu nedozvěděl.Tudíž se ještě znovu omluvím za PM,ale aspoň vím,jak se to celé semlelo.Nikdy jsem s vámi problémy neměl,jen mě štve,že jsem nestál blíž,no.Pokud omluvu přijmeš či ne,je na tobě,jen znovu opakuju,DAIDY není moje postava já tam s ním jen byl.
[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
1) DAIDY nejsem já,ale vlastním tu bufku,DAIDYho jsem jen bufil.
2)Až teď se dozvídám,co ti psal,z přiloženého screenu,já to na bufce neviděl,jak jsme byli swamp,protože jsem přímo u té bažiny nebyl.Sám vidíš,co psala bufka,jen jednu větu.
3)Nikdy bych nikoho neurazil,nejsem vulgární,máš li jiný názor,proč tedy je mnou napsáno jen to hrdinka na menší?Ale nevadí.
4)Jak jsem již podotknul nestál jsem přímo u té bažiny,takže jen vím,že crazy přišla,sejmula mně,pak jsem poodjel našla mně a zas.DAIDY se tam s váma mlátil,ale já už tam nebyl s bufkou.Každopádně mě bylo divné,proč do mě jede,ale ve swampu jsem toto netušil.Teď už si to dávám do souvislosti a za ten screen ti děkuji.Celé to teď chápu a každopádně to dořeším s ním.Nejsem člověk,co má svou pravdu a jen ta musí být opravdová,když udělám chybu,přiznám to a druhému se omluvím.Proto se chci omluvit,že jsem neznal skutečnosti a psal PM vůdci.Nečekám,že bude moje omluva přijata,ale kdybych věděl,jak to bylo (mám na mysli hlavně DAIDYho slovník),tento příspěvek by nebyl.
Lois:
Plně s tebou souhlasím,je slušnost se zeptat což se nedělo.Ale možná víš,že já v tom swampu u té bažiny nebyl,s bufkou jsem stál opodál,jen jsem ho bufil a co se tam dělo,jsem se dozvěděl až teď.Mě bohužel bylo řečeno něco jiného,ale to už je na mně abych to dořešil.Já sám vím a mám bohužel i tu zkušenost,že se seknu hned jak se někdo objeví,proto jsem s bufkou nešel blíž a když mě pak crazy sundala,odjel jsem s ní kus dál.Právě že já jezdím swamp s hlavní postavou a tady s tou bufkou a nikdy žádné problémy nemám,až dneska a celkem jsem to nechápal.Teď je mi vše jasné,každopádně chápu tvoji odpověď,já bych se na místě zachoval stejně,kdyby mi někdo psal tak sprostě.No nebudu to dál rozmazávat,napsal jsem ti o tom a nevěděl jak to bylo.Ale kdybych nenapsal,zas bych se pravdu nedozvěděl.Tudíž se ještě znovu omluvím za PM,ale aspoň vím,jak se to celé semlelo.Nikdy jsem s vámi problémy neměl,jen mě štve,že jsem nestál blíž,no.Pokud omluvu přijmeš či ne,je na tobě,jen znovu opakuju,DAIDY není moje postava já tam s ním jen byl.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 91 poděkování
- Dostal poděkování: 61 poděkování
Attila píše:Dneska ve swampu mně i moji bufku napadla crazybaff,...
Attila píše:Nenechali mně ji dosekat
Attila píše:Nakonec jsem odjel a ona jezdila pořád za mnou,protože doufala,že ji dovedu k bufce.
Si konečne vyber za kterou postavy jsi vlastne hral ...Attila píše:...ale já jsem 124 lvl a moje bufla 110...
Edit...
Attila píše:Nikdy jsem s vámi problémy neměl...
Měl jsi se radej držet původný historky, možno by ti to nekdo sežral ... ted si kladu otazku jestli jsi vubec byl v tom swampu :what?:Attila píše:Nemluvě o tom,že už mně napadla dřív.
Naposledy upravil(a) rumplex dne ned 03. úno 2013 0:59:20, celkem upraveno 1 x.
Bla, blA.

-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Má svého šamana,máš to jasně napsané v tom screenu,protože ho měl jinde,neměl bufa a tak jsem s ním šel já s mojí bufkou.Ale to není podstatné,ani to,jestli píšu za sebe nebo za něj,byli jsme tam spolu.Vy jste si začali první,vy jste mu ukradli bažinu a následně na to ho opakovaně zabíjela ona,potom co jsi vyčmuchal kde mám bufku a honem jí to požaloval,jezdila neustále zabíjet i mně,aby se nemohl bufit!Legrační bylo,jak mně pořád jezdila kontrolovat jestli už jsem vstal a pak jezdila jak ocásek za DAIDYM aby mně našla.Pak se nediv,že byl naštvaný,když mu ukradete meteor,zabíjí nás ta tvoje ,,ovečka",to je hrdinství zabít 110 bufku.Pořád jsi ležel i když on je o 15 lvlů níž,tak tě neměl problém sundat,tak aspoň honem zabít bufku,co?Měl s vámi problém už dřív,taky jste mu ukradli meteor,bylo to na pláži na ezácích,pro změnu to byl meteor zmutovaných.Nebudu to dál řešit,sami jste si začali,kradete ve swampu a zabíjíte menší lvly,protože na větší nemáte patrony,nebo spíš ona,protože ty na svém lvlu ani tu bažinu neusekáš,viděli jsme to včera ani ve dvou postavách jste ji nedali,bože to moje bufka 110 ji dává poslepu.Ale když kradete ve swampu a máte v cechu zloděje,aspoň nelžete na fóru,že jste pohodový cech a nenapadáte bezdůvodně,když je tomu naopak.Ono totiž z dokonalého cechu,kterým ani zdaleka nejste,přesto,že se snažíte udržet si image nejlepší ,,cech na Ekuře"neodchází lidi,že jo.Ale to jen tak na okraj.Mít cech může mít každý i sebeslabomyslnější jedinec,vést cech a starat se o něj a ručit za své členy to nezvládne každý.Bohužel váš vůdce vaše chování toleruje,má v cechu zloděje co kradou ve swampu a ještě plácá nesmysly jak nejste skvělí,aby nalákal lidi.Já jsem mu o vašem chování napsal a jeho reakce mně opravdu nepřekvapila,spíš jen utvrdila v tom,že čím větší lump a zloděj,tím víc se ho cech zastává!
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Takže si to trochu srovnejme, jak šly události po sobě:
- nadáváš našim klukům ve Swampu, otravuješ je tam a jsi za to po zásluze zabit,
- vymýšlíš si nám do tématu, že napadáme my tebe,
- píšeš, že jsi tam ani nebyl,
- omlouváš se,
- znovu otravuješ v našem tématu a ještě máš tu drzost mě nařknout z toho, že náš cech snad někomu podsouvám.
Postup bude tedy následující:
- hlásím tě za pomluvu, protože kecáš
- až DAIDY, ARSIL nebo tu tvojí hlavní postavu (jejíž nick jsi doteď ani nenapsal, ale jistě se bude motat poblíž, takže zkrátka každého kolem tebe) někde potkám, obětuju ti část svého času, abych ti dala důvod, něco takového o nás roznášet. Cech, který nosíš nad hlavou, NIGHTMARE1, nebude z naší strany tolerován na žádné mapě.
Tak jsme si k tomu všichni řekli svoje, další tvůj schizofrenní příspěvěk už nehodlám číst, nespamuj nám do tématu a na viděnou především ve Swampu.
- nadáváš našim klukům ve Swampu, otravuješ je tam a jsi za to po zásluze zabit,
- vymýšlíš si nám do tématu, že napadáme my tebe,
- píšeš, že jsi tam ani nebyl,
- omlouváš se,
- znovu otravuješ v našem tématu a ještě máš tu drzost mě nařknout z toho, že náš cech snad někomu podsouvám.
Postup bude tedy následující:
- hlásím tě za pomluvu, protože kecáš
- až DAIDY, ARSIL nebo tu tvojí hlavní postavu (jejíž nick jsi doteď ani nenapsal, ale jistě se bude motat poblíž, takže zkrátka každého kolem tebe) někde potkám, obětuju ti část svého času, abych ti dala důvod, něco takového o nás roznášet. Cech, který nosíš nad hlavou, NIGHTMARE1, nebude z naší strany tolerován na žádné mapě.
Tak jsme si k tomu všichni řekli svoje, další tvůj schizofrenní příspěvěk už nehodlám číst, nespamuj nám do tématu a na viděnou především ve Swampu.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 19 poděkování
- Dostal poděkování: 96 poděkování
A proč by tě nezabíjel , když mu tam laguješ ? Každý nemá PC od NASA .
P.S : Když už jsme u toho těším se až tě potkám ve swampu

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Však my takéDroperkaLB píše:A proč by tě nezabíjel , když mu tam laguješ ? Každý nemá PC od NASA .

-
- Lv.2
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Zajimave byl dost daleko nemoch se lagovat dojel on za mnou ne ja za nim pak že si nezačinate lžete i tu na forku sme ferovi cech co si nezačina komu to ted tvrdiš moch rict odjet kousek laguju se ne dosela hned zabijel to je ferove aha treba jen uvas v cechu a ptat se nekoho kdo je daleko ama na sobe eza je zbitečne protoze stejnak neodpovi tak si to tam upravte kdo nas neposlechne nebo bude pobliž hnad zabijime tak to tam dejte to na vas sedi
a za dalsi ta bufk me už napadla jaik sem sekal meti z mutovanych u vody na plaži zastavala se modreho ktery ho chtel krast nezeptala se hned jen upalovala tak co tu mluvite o cti me ta vaše čest stim lhanim nejak nejde do hromady a hral sem tež ofik neboj na draxii a to vaše ts uz sem použival pred 6 lety na lodich a mohli by ste vedšt jak nemaš silnej komp a mas ts zapli u hry tak se laguješ ale deckam to nejde vymluvit bohužel zapinat ts a sind muze jen ten co ma silnej komp tak se nediv že se lagujete a sekate pak jen napadate bo vam to neutahne
a za dalsi ta bufk me už napadla jaik sem sekal meti z mutovanych u vody na plaži zastavala se modreho ktery ho chtel krast nezeptala se hned jen upalovala tak co tu mluvite o cti me ta vaše čest stim lhanim nejak nejde do hromady a hral sem tež ofik neboj na draxii a to vaše ts uz sem použival pred 6 lety na lodich a mohli by ste vedšt jak nemaš silnej komp a mas ts zapli u hry tak se laguješ ale deckam to nejde vymluvit bohužel zapinat ts a sind muze jen ten co ma silnej komp tak se nediv že se lagujete a sekate pak jen napadate bo vam to neutahne
Jsem disgrafik,dislektik,alkoholik,cholerik a gambler sindi.Tak mne prosím vás nesuďte.
-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Nechci se tady hádat ani nikoho zastávat,ale se swampem mám praxi už delší dobu a to často plášťuji než sekám bažiny.Někdy i metin,který se oběví poblíž,kolikrát mě nezajímá a stane se,že někdo projede a chce ho zničit.Často se však dotyčný slušně zeptá než aby mi poblíž lagoval,jsem bezproblémoví člověk,takže vždy povolím ať si ho zničí.
A vše je o domluvě,mnohdy to je slušně,jestli bažina je moje nebo mohu jí zničit.
Měla by to být taková lidskost vůči sobě,když už nic.
Myslím,že právě takový,co někde vlítnou a hned ničí vše kolem dokola,co se zlíbí,jsou právě hlavně děti a pak už se nedivím takové podmínky cechu jako je 16+.
Právě dospělí má mnohdy víc rozumu,ale samozřejmě ne vždy.
Omlouvám se za spam a přeji cechu další nové členy.
Dotyčný stěžovatel mi připadá jako by mu zrovna někdo vzal lízátko...
A vše je o domluvě,mnohdy to je slušně,jestli bažina je moje nebo mohu jí zničit.
Měla by to být taková lidskost vůči sobě,když už nic.
Myslím,že právě takový,co někde vlítnou a hned ničí vše kolem dokola,co se zlíbí,jsou právě hlavně děti a pak už se nedivím takové podmínky cechu jako je 16+.
Právě dospělí má mnohdy víc rozumu,ale samozřejmě ne vždy.
Omlouvám se za spam a přeji cechu další nové členy.
Dotyčný stěžovatel mi připadá jako by mu zrovna někdo vzal lízátko...

Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
- iMac
- Lv.3
- Dal poděkování: 71 poděkování
- Dostal poděkování: 180 poděkování
Ty jsi hustohustej ... prostě nejhustější ...Lumpik píše:Zajimave byl dost daleko nemoch se lagovat dojel on za mnou ne ja za nim pak že si nezačinate lžete i tu na forku sme ferovi cech co si nezačina komu to ted tvrdiš moch rict odjet kousek laguju se ne dosela hned zabijel to je ferove aha treba jen uvas v cechu a ptat se nekoho kdo je daleko ama na sobe eza je zbitečne protoze stejnak neodpovi tak si to tam upravte kdo nas neposlechne nebo bude pobliž hnad zabijime tak to tam dejte to na vas sedi
TEBE MUSÍM MÍT V PŘÁTELÍCH ... PŘIDEJ SI MĚ PROSÍÍÍÍM !!
Nikdo, nikdy, nikde mě tolik nepobavil svým umem psaní ... JÁ PROSTĚ MUSÍM VĚDĚT KDY JSI ONLINE ABY JSME SI MOHLI PSÁT ... jsi totiž intergalaktický husťák nejhustější ... a vážně tě zbožňuju
Pozn.: sám bych ti poslal žádost o přítele ... ale z toho co píšeš není jasné kdo tedy jsi ... tak si mě PROSÍÍÍM PŘIDEJ TY!!

-
- Lv.2
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
klidne si me přidej ja se netajim kdo sem už sem psal DAIDY
a za druhe ja sem si snad na neco stěžoval ne jen řikam že lžete už aji v naboru bo napadate prvni a o vaši slušnosti se da teda pchybovat me nejaka virtualni postavička nemuže zastrašit schovavate se jen za sve postavy nic vic a reakl vam unka trochu takovych radobi machru dene převozim do škol a do prace tisice denně a jak chceš vědět kdo sem neni to tajemstvi stejnak už sem dost zanmi z tv nova jak byla stavka řidiču tak si zastrašujte nekoho jineho u mě stim nepochodite
a za druhe ja sem si snad na neco stěžoval ne jen řikam že lžete už aji v naboru bo napadate prvni a o vaši slušnosti se da teda pchybovat me nejaka virtualni postavička nemuže zastrašit schovavate se jen za sve postavy nic vic a reakl vam unka trochu takovych radobi machru dene převozim do škol a do prace tisice denně a jak chceš vědět kdo sem neni to tajemstvi stejnak už sem dost zanmi z tv nova jak byla stavka řidiču tak si zastrašujte nekoho jineho u mě stim nepochodite
Jsem disgrafik,dislektik,alkoholik,cholerik a gambler sindi.Tak mne prosím vás nesuďte.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »