LosReyes - nábor otevřen

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Odpovědět
Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: LosReyes - nábor otevřen pro 3-5 hráčů

Příspěvek od Attila » ned 03. úno 2013 0:29:39

rumplex:
1) DAIDY nejsem já,ale vlastním tu bufku,DAIDYho jsem jen bufil.
2)Až teď se dozvídám,co ti psal,z přiloženého screenu,já to na bufce neviděl,jak jsme byli swamp,protože jsem přímo u té bažiny nebyl.Sám vidíš,co psala bufka,jen jednu větu.
3)Nikdy bych nikoho neurazil,nejsem vulgární,máš li jiný názor,proč tedy je mnou napsáno jen to hrdinka na menší?Ale nevadí.
4)Jak jsem již podotknul nestál jsem přímo u té bažiny,takže jen vím,že crazy přišla,sejmula mně,pak jsem poodjel našla mně a zas.DAIDY se tam s váma mlátil,ale já už tam nebyl s bufkou.Každopádně mě bylo divné,proč do mě jede,ale ve swampu jsem toto netušil.Teď už si to dávám do souvislosti a za ten screen ti děkuji.Celé to teď chápu a každopádně to dořeším s ním.Nejsem člověk,co má svou pravdu a jen ta musí být opravdová,když udělám chybu,přiznám to a druhému se omluvím.Proto se chci omluvit,že jsem neznal skutečnosti a psal PM vůdci.Nečekám,že bude moje omluva přijata,ale kdybych věděl,jak to bylo (mám na mysli hlavně DAIDYho slovník),tento příspěvek by nebyl.

Lois:
Plně s tebou souhlasím,je slušnost se zeptat což se nedělo.Ale možná víš,že já v tom swampu u té bažiny nebyl,s bufkou jsem stál opodál,jen jsem ho bufil a co se tam dělo,jsem se dozvěděl až teď.Mě bohužel bylo řečeno něco jiného,ale to už je na mně abych to dořešil.Já sám vím a mám bohužel i tu zkušenost,že se seknu hned jak se někdo objeví,proto jsem s bufkou nešel blíž a když mě pak crazy sundala,odjel jsem s ní kus dál.Právě že já jezdím swamp s hlavní postavou a tady s tou bufkou a nikdy žádné problémy nemám,až dneska a celkem jsem to nechápal.Teď je mi vše jasné,každopádně chápu tvoji odpověď,já bych se na místě zachoval stejně,kdyby mi někdo psal tak sprostě.No nebudu to dál rozmazávat,napsal jsem ti o tom a nevěděl jak to bylo.Ale kdybych nenapsal,zas bych se pravdu nedozvěděl.Tudíž se ještě znovu omluvím za PM,ale aspoň vím,jak se to celé semlelo.Nikdy jsem s vámi problémy neměl,jen mě štve,že jsem nestál blíž,no.Pokud omluvu přijmeš či ne,je na tobě,jen znovu opakuju,DAIDY není moje postava já tam s ním jen byl.

[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

rumplex
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od rumplex » ned 03. úno 2013 0:51:18

Attila píše:Dneska ve swampu mně i moji bufku napadla crazybaff,...
Attila píše:Nenechali mně ji dosekat
Attila píše:Nakonec jsem odjel a ona jezdila pořád za mnou,protože doufala,že ji dovedu k bufce.
Attila píše:...ale já jsem 124 lvl a moje bufla 110...
Si konečne vyber za kterou postavy jsi vlastne hral ...

Edit...
Attila píše:Nikdy jsem s vámi problémy neměl...
Attila píše:Nemluvě o tom,že už mně napadla dřív.
Měl jsi se radej držet původný historky, možno by ti to nekdo sežral ... ted si kladu otazku jestli jsi vubec byl v tom swampu :what?:
Naposledy upravil(a) rumplex dne ned 03. úno 2013 0:59:20, celkem upraveno 1 x.
Bla, blA.
Obrázek

Attila
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Attila » ned 03. úno 2013 0:56:59

Má svého šamana,máš to jasně napsané v tom screenu,protože ho měl jinde,neměl bufa a tak jsem s ním šel já s mojí bufkou.Ale to není podstatné,ani to,jestli píšu za sebe nebo za něj,byli jsme tam spolu.Vy jste si začali první,vy jste mu ukradli bažinu a následně na to ho opakovaně zabíjela ona,potom co jsi vyčmuchal kde mám bufku a honem jí to požaloval,jezdila neustále zabíjet i mně,aby se nemohl bufit!Legrační bylo,jak mně pořád jezdila kontrolovat jestli už jsem vstal a pak jezdila jak ocásek za DAIDYM aby mně našla.Pak se nediv,že byl naštvaný,když mu ukradete meteor,zabíjí nás ta tvoje ,,ovečka",to je hrdinství zabít 110 bufku.Pořád jsi ležel i když on je o 15 lvlů níž,tak tě neměl problém sundat,tak aspoň honem zabít bufku,co?Měl s vámi problém už dřív,taky jste mu ukradli meteor,bylo to na pláži na ezácích,pro změnu to byl meteor zmutovaných.Nebudu to dál řešit,sami jste si začali,kradete ve swampu a zabíjíte menší lvly,protože na větší nemáte patrony,nebo spíš ona,protože ty na svém lvlu ani tu bažinu neusekáš,viděli jsme to včera ani ve dvou postavách jste ji nedali,bože to moje bufka 110 ji dává poslepu.Ale když kradete ve swampu a máte v cechu zloděje,aspoň nelžete na fóru,že jste pohodový cech a nenapadáte bezdůvodně,když je tomu naopak.Ono totiž z dokonalého cechu,kterým ani zdaleka nejste,přesto,že se snažíte udržet si image nejlepší ,,cech na Ekuře"neodchází lidi,že jo.Ale to jen tak na okraj.Mít cech může mít každý i sebeslabomyslnější jedinec,vést cech a starat se o něj a ručit za své členy to nezvládne každý.Bohužel váš vůdce vaše chování toleruje,má v cechu zloděje co kradou ve swampu a ještě plácá nesmysly jak nejste skvělí,aby nalákal lidi.Já jsem mu o vašem chování napsal a jeho reakce mně opravdu nepřekvapila,spíš jen utvrdila v tom,že čím větší lump a zloděj,tím víc se ho cech zastává!
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

Lois
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 396 poděkování

Příspěvek od Lois » ned 03. úno 2013 14:51:10

Takže si to trochu srovnejme, jak šly události po sobě:
- nadáváš našim klukům ve Swampu, otravuješ je tam a jsi za to po zásluze zabit,
- vymýšlíš si nám do tématu, že napadáme my tebe,
- píšeš, že jsi tam ani nebyl,
- omlouváš se,
- znovu otravuješ v našem tématu a ještě máš tu drzost mě nařknout z toho, že náš cech snad někomu podsouvám.

Postup bude tedy následující:
- hlásím tě za pomluvu, protože kecáš
- až DAIDY, ARSIL nebo tu tvojí hlavní postavu (jejíž nick jsi doteď ani nenapsal, ale jistě se bude motat poblíž, takže zkrátka každého kolem tebe) někde potkám, obětuju ti část svého času, abych ti dala důvod, něco takového o nás roznášet. Cech, který nosíš nad hlavou, NIGHTMARE1, nebude z naší strany tolerován na žádné mapě.

Tak jsme si k tomu všichni řekli svoje, další tvůj schizofrenní příspěvěk už nehodlám číst, nespamuj nám do tématu a na viděnou především ve Swampu.

DroperkaLB
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 96 poděkování

Příspěvek od DroperkaLB » ned 03. úno 2013 19:47:07

A proč by tě nezabíjel , když mu tam laguješ ? Každý nemá PC od NASA .
P.S : Když už jsme u toho těším se až tě potkám ve swampu
Obrázek
Obrázek

Lois
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 383 poděkování
Dostal poděkování: 396 poděkování

Příspěvek od Lois » ned 03. úno 2013 19:54:08

DroperkaLB píše:A proč by tě nezabíjel , když mu tam laguješ ? Každý nemá PC od NASA .
P.S : Když už jsme u toho těším se až tě potkám ve swampu
Však my také :) když si ty drzé děti myslí, že je normální vjet někomu do expení a sekat si tam metin, je potřeba jim to z hlavy vytlouct.

Lumpik
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Lumpik » ned 03. úno 2013 20:02:50

Zajimave byl dost daleko nemoch se lagovat dojel on za mnou ne ja za nim pak že si nezačinate lžete i tu na forku sme ferovi cech co si nezačina komu to ted tvrdiš moch rict odjet kousek laguju se ne dosela hned zabijel to je ferove aha treba jen uvas v cechu a ptat se nekoho kdo je daleko ama na sobe eza je zbitečne protoze stejnak neodpovi tak si to tam upravte kdo nas neposlechne nebo bude pobliž hnad zabijime tak to tam dejte to na vas sedi
a za dalsi ta bufk me už napadla jaik sem sekal meti z mutovanych u vody na plaži zastavala se modreho ktery ho chtel krast nezeptala se hned jen upalovala tak co tu mluvite o cti me ta vaše čest stim lhanim nejak nejde do hromady a hral sem tež ofik neboj na draxii a to vaše ts uz sem použival pred 6 lety na lodich a mohli by ste vedšt jak nemaš silnej komp a mas ts zapli u hry tak se laguješ ale deckam to nejde vymluvit bohužel zapinat ts a sind muze jen ten co ma silnej komp tak se nediv že se lagujete a sekate pak jen napadate bo vam to neutahne
Jsem disgrafik,dislektik,alkoholik,cholerik a gambler sindi.Tak mne prosím vás nesuďte.

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » ned 03. úno 2013 20:03:46

Nechci se tady hádat ani nikoho zastávat,ale se swampem mám praxi už delší dobu a to často plášťuji než sekám bažiny.Někdy i metin,který se oběví poblíž,kolikrát mě nezajímá a stane se,že někdo projede a chce ho zničit.Často se však dotyčný slušně zeptá než aby mi poblíž lagoval,jsem bezproblémoví člověk,takže vždy povolím ať si ho zničí.
A vše je o domluvě,mnohdy to je slušně,jestli bažina je moje nebo mohu jí zničit.
Měla by to být taková lidskost vůči sobě,když už nic.
Myslím,že právě takový,co někde vlítnou a hned ničí vše kolem dokola,co se zlíbí,jsou právě hlavně děti a pak už se nedivím takové podmínky cechu jako je 16+.
Právě dospělí má mnohdy víc rozumu,ale samozřejmě ne vždy.
Omlouvám se za spam a přeji cechu další nové členy.
Dotyčný stěžovatel mi připadá jako by mu zrovna někdo vzal lízátko... ;)
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

iMac
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 71 poděkování
Dostal poděkování: 180 poděkování

Příspěvek od iMac » ned 03. úno 2013 20:10:18

Lumpik píše:Zajimave byl dost daleko nemoch se lagovat dojel on za mnou ne ja za nim pak že si nezačinate lžete i tu na forku sme ferovi cech co si nezačina komu to ted tvrdiš moch rict odjet kousek laguju se ne dosela hned zabijel to je ferove aha treba jen uvas v cechu a ptat se nekoho kdo je daleko ama na sobe eza je zbitečne protoze stejnak neodpovi tak si to tam upravte kdo nas neposlechne nebo bude pobliž hnad zabijime tak to tam dejte to na vas sedi
a za dalsi ta bufk me už napadla jaik sem sekal meti z mutovanych u vody na plaži zastavala se modreho ktery ho chtel krast nezeptala se hned jen upalovala tak co tu mluvite o cti me ta vaše čest stim lhanim nejak nejde do hromady a hral sem tež ofik neboj na draxii a to vaše ts uz sem použival pred 6 lety na lodich a mohli by ste vedšt jak nemaš silnej komp a mas ts zapli u hry tak se laguješ ale deckam to nejde vymluvit bohužel zapinat ts a sind muze jen ten co ma silnej komp tak se nediv že se lagujete a sekate pak jen napadate bo vam to neutahne
Ty jsi hustohustej ... prostě nejhustější ...
TEBE MUSÍM MÍT V PŘÁTELÍCH ... PŘIDEJ SI MĚ PROSÍÍÍÍM !!
Nikdo, nikdy, nikde mě tolik nepobavil svým umem psaní ... JÁ PROSTĚ MUSÍM VĚDĚT KDY JSI ONLINE ABY JSME SI MOHLI PSÁT ... jsi totiž intergalaktický husťák nejhustější ... a vážně tě zbožňuju

Pozn.: sám bych ti poslal žádost o přítele ... ale z toho co píšeš není jasné kdo tedy jsi ... tak si mě PROSÍÍÍM PŘIDEJ TY!! :ouch:

Lumpik
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Lumpik » ned 03. úno 2013 20:14:17

klidne si me přidej ja se netajim kdo sem už sem psal DAIDY

a za druhe ja sem si snad na neco stěžoval ne jen řikam že lžete už aji v naboru bo napadate prvni a o vaši slušnosti se da teda pchybovat me nejaka virtualni postavička nemuže zastrašit schovavate se jen za sve postavy nic vic a reakl vam unka trochu takovych radobi machru dene převozim do škol a do prace tisice denně a jak chceš vědět kdo sem neni to tajemstvi stejnak už sem dost zanmi z tv nova jak byla stavka řidiču tak si zastrašujte nekoho jineho u mě stim nepochodite

[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
Jsem disgrafik,dislektik,alkoholik,cholerik a gambler sindi.Tak mne prosím vás nesuďte.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting