A já se přidám - mám to.

Pak už jen zbývá se tu navzájem strašit (např. exodus hráčů na Nový server apod.) a zároveň utěšovat (tj. nápady, co by za tím mohlo být spíš, aby to tak nebolelo).
PS: brečím taky

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Ghibli píše:Leesia - jestli jdou za tím, že si ti hráči sami chtějí všechno udělat a nadropovat sami - proč ne - ale - TADY to je taky. Sice je bude vypadat divně (bláznivě), ale stačí přehlížet stánky na náměstí a všechno co potřebuješ, si prostě nadropuješ a uděláš. V extrémním případě se jde už získaných věcí zbavit - vyhodit nebo darovat - a uděláš si vlastní "restart". Sice tvé okolí bude jinde, ale jde hlavně o tebe a tvůj pocit ze hry.
Jedné věci se, jak už psal HonzaM, nezbavíš = Herních vědomostí, které ti pomůžou se dostat zase zpátky tam, kde jsi předtím byla (herní úroveň). A tahle to TAM bude u každého. Jeden den se budeme radovat, jak je to supr, že potkáváme lidi s FMSkem a na obyč koníkovi a druhý den mě vytočí první, co už bude mít Jedák a Bitevníka a Buffku, se kterou jde expit na 90tky. :wannafight:
TOPky mají výhodu v tom, že mají ty věci jako Bio, Karmu apod. už hotové (i když - nebudu jmenovat - ale i TOP hráči nemají všechno). Další výhoda a ta větší je pro ostatní v tom, že ta "výhoda" TOPek je DOČASNÁ. Ano, dříve nebo později se k těm samým výhodám dokážeš propracovat i ty. A to je jistota, která třeba mě osobně těší, protože přijít sem a dozvědět se, že např.! bonusy z hotové Karmy byly jen pro prvních padesát a pro další už nic - tak se otočím a mažu jinam. Ty výhody TOP hráčů může mít opravdu každý.
[b]EDIT - DarkMagic[/b] - když pro každého je naštěstí důležité něco jiného. A být dobrým v tom, co dělám není špatné. A je jedno, jestli zachraňuju v realu lidi a jsem TOP Doktor a nebo hraju Metin2 a jsem TOP hráč. Hlavní věc je dělat, to co dělám, POŘÁDNĚ, protože jediný špatně strávený čas je ten, když jsem měl něco dělat (a třeba i hrát) a proflákal jsem to.![]()
Takže - neflákejte se ani v životě ani ve hře - nebo ... :wannafight: a taky...a ještě... :wannafight: Najděte si SVŮJ VLASTNÍ CÍL a směřujte k němu, nebo...
![]()
:wannafight:
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Stránka se nedala zobrazit už včera v odpoledních hodináchHonzaM píše:funguje vám teď ta stránka?
![]() | BlabosCZ | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 132 | Full P | Hotovo | M1 | M6 | P |
![]() | DaWe88 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 110 | Full P | Hotovo | 19 | - | P |
Jak to můžeš vědět? Nebo víš něco víc než my ostatní? Tak sem s tím... :normal?:Leesia píše:ale kostky již byly vrženy...
Tím jsem chtěla říct, že team už rozhodl co a jak o bude ta Sinfortia..a našima debatama s tím nic nezmůžem...takhle sem to myslela pane Fritzelsklepmistr píše:Jak to můžeš vědět? Nebo víš něco víc než my ostatní? Tak sem s tím... :normal?:Leesia píše:ale kostky již byly vrženy...
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |