![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Sem pro to dát do itemu ale nedával bych to hned teď .Zase vem si ztratilo by to kouzlo hned ze začátku je to škoda.Nechal bych to tak měsíc ať si lidi dělaj ten quest ( je propracovanej ) i když mě ten salzo pěkně točí.Včera jsem to dělal 2x jednou asi 40 minut s bmkem a weapon to měl sca za 30 minut a to jen díky tomu Že sem měl bordel v pergamenech návratu.Trolof píše:Můžu se zeptat, jestli bude krev taky v itemu jako střepy? Nebylo by ani na škodu, kdybych tu svojí hodnost mohl někomu prodat, protože můžu být ve swampu jen 1 h z pěstitelských důvodů
ne naušky ani nahrdelnik, mám 19 kusú zdobených náramkúepileptic píše:Sem pro to dát do itemu ale nedával bych to hned teď .Zase vem si ztratilo by to kouzlo hned ze začátku je to škoda.Nechal bych to tak měsíc ať si lidi dělaj ten quest ( je propracovanej ) i když mě ten salzo pěkně točí.Včera jsem to dělal 2x jednou asi 40 minut s bmkem a weapon to měl sca za 30 minut a to jen díky tomu Že sem měl bordel v pergamenech návratu.Trolof píše:Můžu se zeptat, jestli bude krev taky v itemu jako střepy? Nebylo by ani na škodu, kdybych tu svojí hodnost mohl někomu prodat, protože můžu být ve swampu jen 1 h z pěstitelských důvodů
Jinak k dropu a bzk za sca 3 hodiny - 2 náramky ,1 kamen +6 ,80kk yangy čistej zisk (prodej zbraní a prutů) a bzk 28% (s prstenem a ve skupině)
Jsem spokojenej - droper sice vydělá víc ,ale zase mě to za něj nebaví a 3hodiny v kuse s nim nevydržim hrát (zatim jsem ho dal k ledu a konečně si můžu v klidu hrát za hlavní postavu) - myslim že nebudu sám a new hráčům se tak uvolní místa.
Obtížnost : no dostávám tam pěkně a bez požehnání horor ,ale nemam ještě bonusky tam a musim uznat že jsem hodně přehodnotil jaký šperky budu kovat![]()
Malej dotaz dropnul už někdo naušky ? (náhrdelník mě tak nějak zatím nezajímá)
myslím že jenom WPXardass píše:Mám dotaz,jako dračí šaman je tam šance nebo je to mapa opět pro wary a sury a šaman opět bude jen buffovat?
Řek bych že šamík na tom bude líp jak aurák. Ty příšery maj málo ZB ale dost velkej útok a aurák bez buffu může tak možná na vlkodlakyXardass píše:Mám dotaz,jako dračí šaman je tam šance nebo je to mapa opět pro wary a sury a šaman opět bude jen buffovat?