Příspěvek
od cleo » pon 04. úno 2013 10:08:16
Lumpik píše:klidne si me přidej ja se netajim kdo sem už sem psal DAIDY
a za druhe ja sem si snad na neco stěžoval ne jen řikam že lžete už aji v naboru bo napadate prvni a o vaši slušnosti se da teda pchybovat me nejaka virtualni postavička nemuže zastrašit schovavate se jen za sve postavy nic vic a reakl vam unka trochu takovych radobi machru dene převozim do škol a do prace tisice denně a jak chceš vědět kdo sem neni to tajemstvi stejnak už sem dost zanmi z tv nova jak byla stavka řidiču tak si zastrašujte nekoho jineho u mě stim nepochodite
[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
Nejsem z tohoto cechu a ani z této říše, ale nikdy jsem ve swampu neměla problém s někým z tohoto cechu, spíš naopak, domluva se členy je možná, jen je zapotřebí trochu slušnosti do toho dát a to je to nejmenší co člověk může udělat.
PS. Lois omlouvám se za spam, ale vyjadřování výše uvedeného člověka o tom jak lžete se mě dost dotklo, protože něco jiného je war říší, kde se zabíjíme navzájem a něco jiného je swamp, kde si každý snaží jen vydělat. A bohužel takto se nechová jen on, ale i další a to i z červený......

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)