Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
-
Meripa
- Lv.8

- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 249 poděkování
Příspěvek
od Meripa » pát 11. črc 2014 1:43:57
Milý Edmonde,
děkuji za tvé vyjádření na co ses ptal a na co ne (zdá se, že se často věnuješ výslechům). Každopádně z tvé reakce jasně vyplývá, že jsi pochopil přesně každou větu mého příspěvku, stejně jako ji pochopí všichni ostatní.
Nebuď smutnýýý, že vám odcházejí spoluhráči k nááám. :tutununu:
Máte dvě možnosti - buď to bude vašim vedením, nebo vašimi pravidly. Něco asi v pořádku nebude, že?
Hezkou dobrou noc

-
iMac
- Lv.3

- Dal poděkování: 71 poděkování
- Dostal poděkování: 180 poděkování
Příspěvek
od iMac » pát 11. črc 2014 2:10:12
Meripa píše:Milý Edmonde,
děkuji za tvé vyjádření na co ses ptal a na co ne (zdá se, že se často věnuješ výslechům). Každopádně z tvé reakce jasně vyplývá, že jsi pochopil přesně každou větu mého příspěvku, stejně jako ji pochopí všichni ostatní.
Nebuď smutnýýý, že vám odcházejí spoluhráči k nááám. :tutununu:
Máte dvě možnosti - buď to bude vašim vedením, nebo vašimi pravidly. Něco asi v pořádku nebude, že?
Hezkou dobrou noc

Milá Meripo,
vedením to není. Takže je to kvůli pravidlům a to je v pořádku. Pokud někdo pravidla nedodržuje, nemůže být logicky členem. Nebudeme přece měnit svá pravidla, jednání a chování podle počasí. To už by totiž byl jiný cech a takových už je tu dost.
My nehledáme silné postavy, ale fajn lidi. Každý kdo nastoupí do našeho cechu se snaží a proto se raději drží zpět. Někteří se časem projeví jako pěkní "zmetci", kterým se najednou pravidla se kterými souhlasili nelíbí a to pak musí odejít k Vám. Poté nám zůstává zdravé a pevné jádro. To již v pořádku je!
Jste ještě "mladý" cech a časem to také pocítíte, bohužel.
Také přeji krásný večer
P.S. Clon3D je mega TOP!

-
Malchus
- Lv.21

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Příspěvek
od Malchus » pát 11. črc 2014 3:02:29
Já bych tuhle záležitost docela rád ukončil, protože to neprospívá nikomu. Nám, LR, ani říši. Edmondovi bych poděkoval za poučení.
Jak jsem psal, Pretoriani fungují ve skutečnosti jinak než jak se prezentují. Takže snad u nás tihle zmetci a silné postavy zapadnou. SexyMatys, rebel bez příčiny. Vyvrhelka Trinitis, která neuznává žádná pravidla. Přeji jim hodně štěstí v jejich škodlivém díle.
-
KORTEZA
- Lv.8

- Dal poděkování: 580 poděkování
- Dostal poděkování: 240 poděkování
Příspěvek
od KORTEZA » pát 11. črc 2014 10:13:03
Než mě ze silnice sestřelil jeden mladej feťáček , taky jsem se hádala s děckama tenkrát o "důležitých věcech" dnes už vím že o "blbostech" .
Feťáčku děkuju , bolí to ale na druhou stranu jsi mě posunul o několik LVL nahoru.(Všechno zlé je k něčemu dobré.)
Pro všechny nováčky našeho cechu: ať už jste rebelové

,neposlušní

nepoddajní

atd. prostě Vám přeji krásné hraní s NÁMA Pretoriánama (a skutečně to není jen a pouze LUCA)
je to tým ((pevné, LOAJÁLNÍ, spolupracující, přátelské ,demokratické, ale i sebekritické jádro)) takže určitě budete přicházet ale i odcházet určitě bude i někdo vyhozen určitě bude i někdo znovunabrán tak to chodí všude , jsou krásné dny ale budou i smutné dny tak to prostě je.
HREJTE , UŽÍVEJTE si hru , smějte se snáma , těšte se na hru
OSTATNÍ JE BLBOST.
-
surals
- Lv.10

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Příspěvek
od surals » pát 11. črc 2014 22:22:09
Pripájam sa k Meripe ohľadom súťaže
zweite - šaman drak 140lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
-
Lois
- Lv.15

- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Příspěvek
od Lois » sob 12. črc 2014 1:47:57
Před dvěma dny posláno v PM na fóru Malchusovi a Meripě. Malchus bez reakce, Meripa neotevřela vůbec. Tak ok no, tak zas přes fórum. Kde jsou ti vaši slušně vychovaní retoriánci (mám stejný problém jako iMac, nelze vložit obrázek písmene P ... sorry

)
Edit: Laskavě se naučte vkládat příliš velké obrázky do spoileru, když už se tu musíte dohadovat jako nedospělí jedinci (není myšleno na konkrétní osobu). Rozbíjení layoutu můžeme podle pravidel trestat i banem. Děkuji za pochopení.
/Script
-
Luca90
- Lv. 12

- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 479 poděkování
Příspěvek
od Luca90 » sob 12. črc 2014 2:34:48
surals píše:Pripájam sa k Meripe ohľadom súťaže
Velmi pěkné video

Myslím, že by se nám docela hodilo i na stránky

Aspoň bude nějaká prča
Moc se na soutěž těším pod vašim vedením - budu samozřejmě přihlížející

-
Malchus
- Lv.21

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Příspěvek
od Malchus » sob 12. črc 2014 2:47:27
surals píše:Pripájam sa k Meripe ohľadom súťaže
Myslím, že po této upoutávce či pozvánce si udělám čas na soutěž...

-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí