Tommo píše:
Ahoj,
právě, že nutí, je tu jiná možnost jak získat tu rudu, ale jak už tu někdo psal za jeden kámen 10 kousků, to je dost slabá náplast. A pokud vím hráči bez CB se ani do nové mapy nedostanou. To se mi zdá jako dost velký podraz. Takže zase je nutí jít do war, protože to je jediná možnost jak CB získat.
Prostě pár lidí tu několik měsíců brečelo, že PvP upadá, že nemají koho ve válkách mlátit, že nikdo nechodí do svaté, že se mlátí stále jen ti stejní. Takže se oživilo PvP tím, že se budou mlátit kopáči, což si ty dnes předvedl na mě, když si se mlátil s jitrem a Rusilou a já opodál kopal. Je mi to vcelku jedno jeden hráč mě hodně těžko položí, ale prostě mě to obtěžuje. I ten bláznivej Tepličák nás nechal kopat

I já jsem v pohodě kopal s modrými bok po boku, dokud na nás nevlitnul jitro. A potom odběhl k vám. Já tam byl sám a nehodlal jsem zjišťovat kdo se z vašeho červeného chumlu chce prát a kdo ne. A zrovna tak jsem potom kopal s modrými i červenými pohromadě. Takže že mě nedělej vraha nevinatek - vy jste zrovna byli ve spatnej čas na špatném místě.
A nikdo nenutí chodit pvmkare do pvp zón. Že musíš kvůli CB do války, abys měl na vstup ? Co bys tam byl v pvm platnej ? Kolik CB bys asi získal ? Takovej názor je naprosto smesnej.
Vy si vážně naprosto všechno obstaravate sami ? Nic nekupujete ? Já kupuju spoustu věci, který jsou pro mě výhodnější koupit, než abych je získal sám.
Mě se zdá, že držkujete akorát z principu.
(osazení je stejné jako u normálních, pouze zapracování krystalu je 100%.)