Sindicate a Sinfortia a SD
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Re: Sindicate a Sinfortia a SD
Docela mě překvapuje, že navzdory negativním ohlasům v diskuzi, je hlasování celkem vyrovnaný...
To mají asi SDčkaři vánoce - mít 100kk za 20Kč je prostě bomba ne? I brigádou se dá vydělat 20kč za 20minut. 100kk vydělat na sindi za 20minut už tak snadný není...
To mají asi SDčkaři vánoce - mít 100kk za 20Kč je prostě bomba ne? I brigádou se dá vydělat 20kč za 20minut. 100kk vydělat na sindi za 20minut už tak snadný není...
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
- tartare
- Lv.7
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja tiež pozerám že je to vyrovnané čo ma dosť zarmucuje ale tak čo už, snáď to kompetentný pochopia a spravia tak aby bolo dobre..KahnWeder píše:Docela mě překvapuje, že navzdory negativním ohlasům v diskuzi, je hlasování celkem vyrovnaný...
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Stejně se za čas Sinfortia spojí se Sindicate. Do 3-4 měsíců, zde budou běhat max lv a hráči zase začnou nanovo psát o nový servr 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 25 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Ahoj,
za mě teda velké mínus já myslela, že Sinfortie má být nový server tak asi nechápu pojem nový server. Dost lidí se tu těšilo, že si zahrají uplně od začátku a díku převodu SD se tak nestalo. To Sinfortia nemusela ani vznikat a mohlo být jen Sindicate.
za mě teda velké mínus já myslela, že Sinfortie má být nový server tak asi nechápu pojem nový server. Dost lidí se tu těšilo, že si zahrají uplně od začátku a díku převodu SD se tak nestalo. To Sinfortia nemusela ani vznikat a mohlo být jen Sindicate.

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
To se rovnou mohly udelat 2 Ch navic misto noveho serveru.Zbytecna prace.
Pry stejne sance jako mely jini,kdyz zacinalo Sindi

Pry stejne sance jako mely jini,kdyz zacinalo Sindi

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Tie 2 ch navíc se budou hodit vždy a jak píše loco .. stejne to skončí tak že se to spojí pač všichni budou mít všechno a budou zase psát sračky o tom , že se nedá začít a normalne dostat mezi topky ..lordsword píše:To se rovnou mohly udelat 2 Ch navic misto noveho serveru.Zbytecna prace.
Pry stejne sance jako mely jini,kdyz zacinalo Sindi![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 36 poděkování
ani rybuLOCO30 píše:Stejně se za čas Sinfortia spojí se Sindicate. Do 3-4 měsíců, zde budou běhat max lv a hráči zase začnou nanovo psát o nový servr
spojujou se ofiko servry, privaty se rusej .....
a sindi uz pretahuje, tahle posledni krec ve ktere se servry nachazej je uz trapeni, chtelo by to ranu z milosti a shut down, je leto, vypni to saggi a pust decka ven

mimochodem rozjet novej servr aby 1. vsichni zacali znovu od nuly a 2. vydelalo se vic penez na SD ... a pak ponechat moznost prevadeni SD mezi servy takze 1. nezacne vubec nikdo od nuly 2. na SD se vydela velky hovno ..... to muze opravdu vymyslet jen hlupak, ne manazer, ne podnikatel, mozna tak nejakej programator kterej nezije dusevne v tomhle svete a je totalne mimo
... and now his watch has ended
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Jestli je pravda, že SD na Ekuře = SD na Sinfortii - tak mi nějak uniká idea, proč vlastně vznikl nový server? Pro nové hráče a nebo jako odbytiště pro SD, která jsou na starém serveru?
Když bylo definitivně potvrzeno, že bude Nový server, tak O.K., hold to asi má tak být. Pořád jsem ale věřil, že když na Novo, tak se vším všudy - a i s ekonomikou. Proto mi přišlo nemyslitelné, aby se spojily SD hráčů z Ekury a Sinfortie. To už jsme rovnou mohli propojit Black Market, protože na Sinfortii je jen otázka času, kdy se začnou prodávat výbavy podobné kvality, jako tady. ALE zásoby SD tam budou mít už dnes. No boží.
Ceny Prutů letí dolů - ano - teď je nejlepší doba TADY rychle směnit co nejvíc yangů na SD a pak TAM ty SD zase vyměnit pomocí předmětů z ItemShopu zase zpátky na yangy.
PS: trošku jsem záviděl těm, co tam začínali, stejné startovní podmínky - už nezávidím, protože je rozdíl mezi tím, když musím začít od nuly a tím, když si spousta hráčů přinese kupu SD, pomocí kterých se začnou okamžitě rozjíždět. Škoda.

Když bylo definitivně potvrzeno, že bude Nový server, tak O.K., hold to asi má tak být. Pořád jsem ale věřil, že když na Novo, tak se vším všudy - a i s ekonomikou. Proto mi přišlo nemyslitelné, aby se spojily SD hráčů z Ekury a Sinfortie. To už jsme rovnou mohli propojit Black Market, protože na Sinfortii je jen otázka času, kdy se začnou prodávat výbavy podobné kvality, jako tady. ALE zásoby SD tam budou mít už dnes. No boží.

Ceny Prutů letí dolů - ano - teď je nejlepší doba TADY rychle směnit co nejvíc yangů na SD a pak TAM ty SD zase vyměnit pomocí předmětů z ItemShopu zase zpátky na yangy.
PS: trošku jsem záviděl těm, co tam začínali, stejné startovní podmínky - už nezávidím, protože je rozdíl mezi tím, když musím začít od nuly a tím, když si spousta hráčů přinese kupu SD, pomocí kterých se začnou okamžitě rozjíždět. Škoda.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »