Hele ten ninja ti nic nebere, protože dává skoro pokaždé miss, ale zas všichni nemaj obranu na ninje, já mám na vše tak stejně viď, ale na ninje jsem míval nejméně vždycky, s tím BM kem, máš pravdu ale v dnešní době u sindicatu to tak je s každou postavou jestli chceš na dueli hrát BM je dobrej, má duch plamene ochranu, ale bere jinak kulové ale má 5 útočných kouzel a dobře vyžírá ve válkách CB (ale tak tobě o ty CB tolik nejde jak jsi psal), ale každej má vysoké obrany na něj, a u shamana healera, má slabé DMG ale má ten heal kterej mu dost pomůže v duelu tak i ve válce, a určitě by jsi s ním byl podle mě spokojenější jak s daggerem, ale záleží na tobě ovšem. a pravda je že healerů shamanů moc není tak buď TOP.Universality píše:tak co jsem slyšel, tak že prý BM zas tak moc nebere kvůli Obranám na magii... a tu postavu bych chtěl mít jak na válku (když budu moc), ale taky i dost na souboj. Nejde mi o to mít co nejvíc CB, jde mi o to aby ze mě někdo nějaký respekt, že v menším lv může být také dobrý jako lv 110+. A tak se rozhoduji asi mezi healerem a dýkařem. Vím že oba můžu mít do Keri, tak proto se nemůžu rozhodnout. No z healerem mám zkušenosti, z jiných privátu (nebudu jmenovat), s dýkařem byla občas sranda, když jsem dal zamaskování, potom léčku a občas taková šlupa. S healerem to bylo lepši na souboje a s dýkařem vlastně taky
. Tak prosím poraďte.
Tohle je moje úvaha o těchto 2 postavách u kterých se rozmýšlíš.