WP a jeho kvality v PvP

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Re: WP a jeho kvality v PvP

Příspěvek od Ghibli » sob 02. lis 2013 15:53:01

hrncekkafe - chtělo by to, aby sem zareagovali víc hlavně PvP WP sury "orientované na výkony", jako jsou rhetetopX, LORDxMICHAL nebo HunkoRP2 a jim podobní. Prostě ty, co umí udělat ve Válce říší velmi slušné CB výsledky (jako to i uměl Extreemee).

Já se totiž víc než na výkony orientuju na druhou hlavní PvP profesi zbraňové sury a tou je "škodič" neboli "zdravotník naruby". :wannafight: A víc než počty CB je pro mě důležitější, kolik v mé blízkosti zmizí aur, temných, kritiků atd. atd. Samozřejmě že kromě toho bojuju a ještě nedávno jsem se snažil být "držákem" v houfu nepřátel - ale časy se mění a nástup dračích zbraní a snížení hodnoty kostí na obranu schopkou mě z toho houfu docela rychle vytlačily a začínám opět víc běhat. :beaten:

A od každého ze stylů se pak odvíjí, jak si dotyčný točí PvP bonusy (obranář dává víc na maximální obrany zatímco útočník zase obětuje obranu, aby tam měl 10% na lidi apod.) a tím pádem i výkony CB. Ti nejlepší tam samozřejmě mají obojí (obrany i útoky).

:+: Jak je to s WP a PvP? Jak už psal bysta, tak součastné WP toho v PvP nejvíc dokáže v týmových hrách. Ať už Války říší nebo Cechovní bitky, tak ta jejich funkce snižovat škodu od nepřátel (Zruško) je přímo epická. :ugeek: A stačí se podívat třeba na nějakou větší cechovní bitku, kde chybí WP a s výsledky se dějou úplně jiné věci. Další luxus pro WP je jeho Strach, ze kterého mají noční můry lukostřelci průnikáři. Možná kdyby trvání tohoto kouzla bylo o něco delší.. ale kdo by nechtěl delší trvání kouzel, že. ;)

Takže týmově je WP supr - a single? Přiznám se, že tohle radši moc neřeším. :think: Nejsou tady podmínky pro PvP solo hraní (arény pro boje 1 vs 1). Naštěstí, protože asi bych se pak musel automaticky ptát, jak je na tom WP s celkovým výkonem kouzel (damage) v porovnání s celkovými výkony ostatních charů.

Ta legranda s redukcí síly Zruška musela proběhnout, jelikož damage, když se povedl i kritik, bylo hodně moc velké. Bohužel se to vyřešilo zařazením mezi kouzla, na které platí obrana Magií a WP se tak díky vyšší ironii "veze" na NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH PVP OBRANÁCH ve hře = mečích a magii. Schválně se zeptejte deseti PvP hráčů, jak by vám poradili pořadí obran, které máte dostat do předmětu PvP výbavy - deset z deseti vám řekne, co říkám i já = hlavně magii na šamany a BM sury a meče na wary a WP sury, ostatní (obouruče, dýky, šípy) podle toho, co se ti tam povede dostat. A už jen jako vzpomínku na doby dávno zašlé dávám k lepšímu tehdejší návrh jednoho z hráčů, co se mi líbil, že tomu Zrušku stačilo prostě jen vypnout kritik... ale to už jsme na úrovni hráčů, co jim vadí, že dýkaři střílejí šípy nebo warové používají obouruče apod. :ts:

Navíc to už bylo, nechme to tedy spát a bude lepší koukat dopředu. :up: Války říší jsou pořád plné těch, co si myslí, že když dostanou buff nebo nahodí auru či temnou, že to mají napořád - nemají a od toho tu jsou WP, aby jim krátili jejich trápení. :wannafight: A jestli se někdo chystá na dráhu WP solobijce - tak to jde taky - jen s trochu jinou výbavou a herním stylem. :fight:

PS: pro zasmání - až bude Saggi na dovče, tak s ostatními WP spojíme a ukecáme nějaké GM, aby u Zruška zaplo tu škálu "škodících elementů" na maximum - takže kromě rušení kouzel bude Zruško umět ostatní protihráče ještě zapálit, otrávit a zpomalit. WP bude mít opět primát, jako už jednou s naboostovaným Zruškem a ostatní opět zboří fórum, jako už jednou s... :lol: :D
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od bysta » sob 02. lis 2013 16:10:06

mne by sa pacilo keby to zrusko po dobu toho ako mate nad hlavou tie mraky (nie neviem ako to povedat presnejsie :D ) ze by to zrusilo aj eliky aj kosti a keby tie mraky zmizli tak by zasa fungovali to by mi prislo take "vyvazenejsie" popripade neake to zapalit pridat tomu ale myslim si ze to ze by to na urcit cas rusilo kosti a eliky by mohlo byt pekne vyvazenie nemyslite si ?

inak na margo toho ze radsej nereagovat lebo sa to zamkne tak sa az cudujem ze zatial sa to tu ani neak nehada na pocudovanie :)

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » sob 02. lis 2013 17:41:28

YMIRku, ještě jsi zapomněl na omráčit.
"Happines only real when shared."

hrncekkafe
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od hrncekkafe » sob 02. lis 2013 19:42:27

tak YMIR :D
vsetko co si napisal je pravda.. ale ostat ticho :D to ako fakt

ako keby nemohli skusit na tyzden skusit to zrusko vratit spatky a len mu zrusit kritiky
alebo spravyt co napisal bysta :D
chcel by som vidiet tie ohlasy
podla mna su to 2 velmi dobre napady...
ostat ticho nechcem.. viac to pomoze ako uskodi
Uvedte nič.

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od bysta » sob 02. lis 2013 20:06:59

hrncekkafe píše:tak YMIR :D

ako keby nemohli skusit na tyzden skusit to zrusko vratit spatky a len mu zrusit kritiky
no mne to pride ten moj navrh ako zlata stredna cesta stale to bude kuzlo typu debuff ale bude uzitocnejsie takze akosi ulahodilo by sa obom taborom ale od toho tu niesom ja aby som to rozhodol mozete napisat ticket ked chcete :D

hrncekkafe
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od hrncekkafe » sob 02. lis 2013 20:09:47

bysta píše:
hrncekkafe píše:tak YMIR :D

no mne to pride ten moj navrh ako zlata stredna cesta stale to bude kuzlo typu debuff ale bude uzitocnejsie takze akosi ulahodilo by sa obom taborom ale od toho tu niesom ja aby som to rozhodol mozete napisat ticket ked chcete :D
stojim zatebou ! :D
myslim ze keby to poslu viaceri tak sa stim nieco zacne robit
velmi by ma to potesilo
Uvedte nič.

Troublemaker
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Troublemaker » sob 02. lis 2013 20:31:43

Spoiler:
Ymča to vystihl správně zaslouží si piškotový dort :)
A teď Jak bych začal já, nejprve bych vás chtěl pozdravit, jelikož se ve hře už nevidíme.
Pozdrav máme za sebou a teď k tématu, který je velice zajímavý a neměl bych klid v duši kdybych se nevyjádřil, tak jak to cítím já, který za wp suru na sindicate hrál rok a půl a za tu dobu jsem zjistil + a - téhle postavičky.
Když jsem začal nevěděl jsem nic co je a není na tady tomhle metinu.Tudíž jsem neměl tucha, že budu hrát za postavu, která má incredible dmg na zrušku.Když jsem začal trošičku řešit pvp (to bylo asi na levelu 110) tak jsem si koupil jaspis a sním rozdával rány po 6-8 k jako každý druhý WP.Čas šel dál a já si dal cíl-být nejlepší ze všech a tak jsem začal ve velkém točit talismany a věcičky.Trvalo mi to hodně dlouho, ale výsledek stál za to..Měl jsem maximální schopnost co v tý době na hře šla (co věc to 3 talismany poškození schopností) + jaspisový meč 26 schop a 12 int k tomu.S tímhle vším jsem se dostal k tomu, že když začala válka říší nebylo člověka který by se mi nevyhýbal obloukem.Moje zrušit dosáhlo takového útoku, že dokázalo i extra silného pvp hráče sundat na pouhý jeden kritik.25-30K nebylo problém komukoliv dát.Přišlo mi to blbé, že se někdo snaží být nejlepší dá do toho plno úsilí a já k němu pak přiběhnu a uberu mu 3/4 života a jemu nezbyde, než sklopit hlavu a hold se stím smířit.Po nějakým čase se rozjelo na forumu co den to téma o zmenšení dmg na kouzle zrušit.Těmto lidem se po čase vyšlo vstříc, ale takovým způsobem, jakým snad nikdo nečekal.Ze zruška se stal pouze debuffovací skill, který měl prakticky nulový útok.Já s maximální schopností bral maximálně 4k na kritik.Stal jsem se jakým jsi otravným charem ve válce, jelikož jsem jenom lochtal protihráče.Několikrát mi přišlo PM že jsem looser, že nic neberu, že jenom otravuju lidi, kterým pouze zruším buffy a uberu tak, že to ani necítí.Tak na to jsem se mohl z vysoka vykašlat a začal si dělat kompletně novou výbavičku z donucení.Jelikož, proč já musím mít maximální schopnost a stejně prdlačku beru, když každý jiný nemá v žádném případě to co já a bere 2x tolik? :) Udělal jsem výbavu na maximální ZB a chodil do válek z většiny případu jenom sekat.No co, dělá to každý jiný, proč já bych nemohl navíc já to mám podmíněné tím, že jsem oslabený samotným týmem.Kdyby proti zrušku byl pouze bonus proti magii a nebo jenom pouze surovy tak by to vypadalo jinak a určitě by do tý války chodilo daleko více lidí(Surů).Všichni víme že po zavedení obran se vylidnilo více než 50% zruškařů, kteří na to hold nemají nervy.Já jsem zůstal a můj další cíl bylo.Být nejlepší ze všech s nejslabší postavičkou, přišlo mi to strašně motivační když dokážu všechny porazit i bez slavného zruška.Dodávalo mi to energii a chuť.Hrál jsem solo.Říše pro mě taktéž nebojovala..Protože jsem byl pouze trapný zruškař co má nulový dmg a všem jsem byl pro smích.Jenže já byl na stupni nejvyšším a ti co se mi smáli jenom kroutily hlavou a nechápali a strašně opravdu strašně je to prudilo.
Spoiler:
Abych to vše shrnul-Dá se hrát za WP suru, ale jestli chcete být opravdu na stupínku TOP!Musíte vynaložit 5x takové úsilí jako někdo jiný.Musíte mít dvakrát takovou výbavu s bonusí jako každý druhý.Musíte mít taktiku.Ne jako šaman co dá do chumlu řev a jenom se směje a kouká jak mu oheň sype do kapse CB.
Držím palce všem WP surům a kamarádům nechť i oni to dotáhnou za tuhle postavičku daleko a objeví se na těch místech kam došáhnou jenom ti nejlepší z nejlepších.
Spoiler:
Rhetetop má nakročeno výborně :) Hunko s Lordem taktéž budou a budí respekt.
Hezký večer přeji.
ExtreeeMeee
Jde 15letá holka za ruku vede své dítě, lidé na ní volají "děv**" aniž by
věděli, že ve svých 13 letech byla znásilněna. Lide říkají "tlusťochu" aniž
by věděli, že má nemoc, která vede k obezitě. Lidé se vyhýbají pohledu k
zohyzděnému člověku, aniž by věděli, že je to hasič, který riskoval Život
pro druhé.

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » sob 02. lis 2013 22:18:31

Tyjo Exi, to je skoro tak dobrej motivační úpis, že mám pomalu chuť se vykašlat na školu, přítelkyni, celou rodinu a rozjet toho mýho WePíka :D
Nemyslím si, že bys věděl přesně, kolikrát vyšší snahu a námahu musíš vyvinout, abys byl lepší než my všichni na silnějších postavách, ale i tak, klobouk hodně dolů před tou kupou času a hlavně energie, kterou jsi tomu musel věnovat.
Vždycky, když se podívám na ty opravdu TOP hráče tak si říkám: "Kdybych já měl tolik času, co oni..."
Jenže já ten čas měl, ale věnoval jsem ho střídání postav, místo toho, abych si jel tu jednu svou. Teď už ten čas nemám a mám zas třeba jiný věci :P
"Happines only real when shared."

tobartos
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od tobartos » ned 03. lis 2013 1:12:21

Také bych se vyjádřil...
Přečetl jsem si přehledem dost zajímavé odpovědi ale něco bych trochu nečekal právě od Vás některých lepších WP (TOPek jak se říká).

Především nechápu, jak můžete hodnotit (na jistotu) hráče, kteří mají více CB než druhý. Tedy hráče z Válek říší - prostředí plné lagů, desítky postav, které do sebe jdou hlava nehlava, kouzlo tam, kouzlo sem, štěstí na poslední ránu a zabíjení či umírání o kterém občas ani nevíte. Kvalita hráčů se v takovém prostředí nikdy nemůže jistě projevit. Jde o nutnou dávku štěstí a dobré taktiky či týmové hry (zruškaření, hledaní slabších cílů apod...).
Dnes se kvalitní výbavy moc neliší a vyčnívají skutečně jen ti, co mají momentální výhody oproti druhým (však my víme) bez velkého ohledu na výbavu a nebo ti, co mají neskutečně složené sety (příklady uvedeny od Vás) - a teprve tito, jsou jediným TOPkami ve Válkách říší (alespoň pro mě).

Mimo Válku říší se WPčka projeví mnohem více ve kvalitě a taktice, kterou zvolí. Například i ve válce cechů (kvalitních cechů) jedinci opravdu vyčnívají. Jsou to ale lidé, co ani nejsou třeba v první desítce Válek říší ale jsou borci, kteří jsou hlavně pro tým nepostradatelní.

Co ale nejvíc nechápu je založení tématu s ohledem na to, že WP je slabé. Vlastním WPčko a i přes redukci zruška, které je i tak dost "mocnou" zbraní, která velmi otravuje a pomáhá i s obranou, je WPčko dost bolestivé. Mám dosti síly, slušně inteligence a schopky a přes 80% na suru a 50% na meče jsem bral prstem 5k+ a to určitě není málo. Když se podívám "vaším" směrem do Válek říší, jsou tam lidé co mají 62 - 72 či 82% na sury nejvíce (pokud jsou skutečně válkaři + % BIO, % KARMA). Mají kosti (teď již slabší) na obranu na které vy si přidáte +55% (kosti do útoku a černý elík), tudíž přebíjíte a berete ještě více (% antischopky z výbavy rozvádět nebudu, protože např. 16% jakoby snad nebylo). Pokud mají 100% + na sury, tak je jasné, že je Vám taková síla stejně k ničemu, nedělám si z toho hlavu a počkám na příchod jiné postavy. Nikdo není silný proti fullkám co se týče kouzly, tudíž ani WP nemůže být ale jinak to určitě jde.

Když jsem hrál za jinou postavu nebo chodil války či války cechů, vždy mi vadila nejvíc přítomnost WP - zrušil co mohl a VŽDY dost bral (prstem především) a to přes kvalitní obrany i BIO.
Jak je možné, že TOPky neberou? To je mi velkou záhadou a možná, že až na jednu výjimku, kterou nebudu jmenovat, je chyba spíše na Vaší straně ač se považujete za lepšího (TOPku) nebo ne.

Mě osobně stav dnešního WP nevadí. Při dobré síle a dosti návratu je to pořád zabiják. :up:

hrncekkafe
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od hrncekkafe » ned 03. lis 2013 8:26:10

tobartos- takto sa nikam nedostaneme xD
Uvedte nič.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal

Who is chatting

offline Mionix 
offline matesWSW 
offline silouette