Cechovní pozemek
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Cechovní pozemek
Vidím pouze Sky Elite kde je zbytek z těch 4 cechů co patří k nim?Tam nevidím ani jednoho hráče:)Byla sem jeden čas v tom cechu tak vím,že se majitelka sama chlubila kolik pozemků má zabraných,nemusíš tu dávat skreeny postav 2 hráčů ty když si logneš všechny postavy tak taky zaplníš náměstí:))
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
když já lognu všechny učty spadné chčko,ale to je vedlejší,nemyslím si že ty všechny učty jsou dvou lidí,ale samozřejmě na tvou inteligenci a genialitu nemám že 

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pokud neuděláte ve válce jako cech alespoň x000cb za týden tak na pozemek zapomeňte ... easy
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Tvůj nápad není logickej hochu,dost hračů nemá pvp a ty je nemžůeš nutit aby si ho udělali kvůli pozemku,tohle je easy 

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak nebudeš mít cech, cech by měl být privilegium, ne že si ho každej udělá pro dropíky. Je to celé špatně, takových možností, slibů, a vůbec nic se s cechama neudělalo
... easy

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Tak zatím jsme se dověděli, že aktivní cech by měl mít:
aktivní postavy - tedy postavy online. To je měřitelná hodnota.
účast ve válce říší - i to se dá systémově zjistit.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- macok0072
- Lv.14
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Upřímně si myslím, že omezovat existenci nutností chodit do válek říší, je naprostý nesmysl...
Nejen, že cech znamená hlouček "lepších" lidí pohromadě, ale pro mnoho lidí to znamená také "skupina přátel / známích", které, podotýkám, zná třeba v realnném životě, nikoli jen herně.
To se tím pádem nevstahuje jen na dobré PVP lidi, co chodí do válek říší, ale také třeba ke skupině začátečníků, dropů apod.
Proč by nemohl mít např. cech Wikings cech hlavní, a druhý čistě pro dropery/buffy?
Já v tom vidím docela dobrý důvody, jako hlavní je samozřejmě možnost komunikace, a to sami musíte uznat, že je potřebná věc.
Ovšem pozor
Cechovní pozemek pro droperský cech už mi přijde také zbytečností, jenže jak správce pozemku pozná který cech je droperský a který ne? Ano, dal by se využít zmíněný návrh na kontrolu přísunu CB. Ale jakým stylem? Určit minimální přijaté CB za měsíc? - To mi přijde hloupost, i do droperského cechu si může někdo na postavy dát PVP a jednou za čas dát válku, tudíž požadavek na CB by musel být hooodně velký, což zase není dobrá volba... Opět tu připomenu svoji obvyklou frázi - Ekura už jede dost dlouho, a čím déle jede, tím těžší jsou pak začátky pro nováčky (kladení vyšších nároků na to, aby dohnal zkušenější). Když pak nováček vidí co vše musí udělat, aby se stal dobrým, tak to většinu asi přejde chuť. Sám jsem si to zkusil, začít v této době od lvl 1 bez pomoci hlavní postavy, a řeknu vám, že by mě to omrzelo taky... Pro tu hratelnost se musí něco dělat. Nových hráčů je málo a těch, kteří se dostanou až na stupeň kdy chodí válku říší, je ještě míň, takřka nikdo... Protože ve válce potkávám stále ta samá jména dokola.
Co tím tedy chci říct? - Když si Nováček udělá cech vlastní, má tam dost lidí, třeba spolužáky ze školy apod. Proč jim odepírat možnost mít cechovní pozemek, když na druhou stranu vidíme že cech určený pouze pro dropery (občas ani to ne) cechovní pozemek mít může, a tím pádem má v poctatě jeden cech pozemků víc? ... 1 cech = 1 pozemek ... A i když má nějaký cech ještě svůj droperský cech, tak tam pozemky zakázat. Ovšem otázka stále je - Jak to uhlídat?
Navíc nechápu proč na serveru, snad v každém 1. a cechovním městě existují cechovnín pozemky cechů, které jsou již X dlouhou dobu neaktivní? Včera pár přátel porovnávalo cechové pozemky+aktivnost lidí jak u cechů 1. města tak u cechovního - červená říše.
Z nelibostí a jistým zaražením jsem docela koukal, kolik cechů uvedli "dlouhodobě neaktivních" (samozřejmě to není 100% páč nevíme kdo se jak připojí) ...
Ještě taková poznámka... Víme, že cech může fungovat i když je majitel cechu dlouhodobě neaktivní, stačí když někdo jiný má práva na přijímání/odebírání členů... Jediná věc která by se pak nemohla provádět v nepřítomnosti vedoucího je to, že se nemohou dávat války cechů. Tudíž hlídat by se musela aktivita všech členů, a nikoliv vedoucích. (Píšu to, protože včera ve hře o tom kdosi debatoval a navrhoval právě kontrolu pouze cechovního vedoucího.)
Čistě pro zajímavost, věřím, že by to zajíalo velký počet lidí...
Mohl by, prosím, někdo z adminů zjistit kolik se na serveru nachází cechovních pozemků, kde mají vedoucí cechu stejné e-maily?
Stačilo by pouze napsat - našlo se XX e-mailů, na které je více než 1 cechovní pozemek.
Omlouvám se za dlouhé čtení.
Nejen, že cech znamená hlouček "lepších" lidí pohromadě, ale pro mnoho lidí to znamená také "skupina přátel / známích", které, podotýkám, zná třeba v realnném životě, nikoli jen herně.
To se tím pádem nevstahuje jen na dobré PVP lidi, co chodí do válek říší, ale také třeba ke skupině začátečníků, dropů apod.
Proč by nemohl mít např. cech Wikings cech hlavní, a druhý čistě pro dropery/buffy?
Já v tom vidím docela dobrý důvody, jako hlavní je samozřejmě možnost komunikace, a to sami musíte uznat, že je potřebná věc.
Ovšem pozor
Cechovní pozemek pro droperský cech už mi přijde také zbytečností, jenže jak správce pozemku pozná který cech je droperský a který ne? Ano, dal by se využít zmíněný návrh na kontrolu přísunu CB. Ale jakým stylem? Určit minimální přijaté CB za měsíc? - To mi přijde hloupost, i do droperského cechu si může někdo na postavy dát PVP a jednou za čas dát válku, tudíž požadavek na CB by musel být hooodně velký, což zase není dobrá volba... Opět tu připomenu svoji obvyklou frázi - Ekura už jede dost dlouho, a čím déle jede, tím těžší jsou pak začátky pro nováčky (kladení vyšších nároků na to, aby dohnal zkušenější). Když pak nováček vidí co vše musí udělat, aby se stal dobrým, tak to většinu asi přejde chuť. Sám jsem si to zkusil, začít v této době od lvl 1 bez pomoci hlavní postavy, a řeknu vám, že by mě to omrzelo taky... Pro tu hratelnost se musí něco dělat. Nových hráčů je málo a těch, kteří se dostanou až na stupeň kdy chodí válku říší, je ještě míň, takřka nikdo... Protože ve válce potkávám stále ta samá jména dokola.
Co tím tedy chci říct? - Když si Nováček udělá cech vlastní, má tam dost lidí, třeba spolužáky ze školy apod. Proč jim odepírat možnost mít cechovní pozemek, když na druhou stranu vidíme že cech určený pouze pro dropery (občas ani to ne) cechovní pozemek mít může, a tím pádem má v poctatě jeden cech pozemků víc? ... 1 cech = 1 pozemek ... A i když má nějaký cech ještě svůj droperský cech, tak tam pozemky zakázat. Ovšem otázka stále je - Jak to uhlídat?
Navíc nechápu proč na serveru, snad v každém 1. a cechovním městě existují cechovnín pozemky cechů, které jsou již X dlouhou dobu neaktivní? Včera pár přátel porovnávalo cechové pozemky+aktivnost lidí jak u cechů 1. města tak u cechovního - červená říše.
Z nelibostí a jistým zaražením jsem docela koukal, kolik cechů uvedli "dlouhodobě neaktivních" (samozřejmě to není 100% páč nevíme kdo se jak připojí) ...
Napadlo mě zpřístupnit pro veřejnost tabulku, kde by byl uveden čas posledního připojení člena cechu. Mohlo by se to dát buď na web ekury k žebříčku cechů, že by se po využití vyhledání cechu ukazovala i malá ikonka s časem poslední aktivity. Nebo by se to mohlo dát ke Strážci návse, což podle mě je ale těžší na nastavení.(samozřejmě to není 100% páč nevíme kdo se jak připojí)...
Ještě taková poznámka... Víme, že cech může fungovat i když je majitel cechu dlouhodobě neaktivní, stačí když někdo jiný má práva na přijímání/odebírání členů... Jediná věc která by se pak nemohla provádět v nepřítomnosti vedoucího je to, že se nemohou dávat války cechů. Tudíž hlídat by se musela aktivita všech členů, a nikoliv vedoucích. (Píšu to, protože včera ve hře o tom kdosi debatoval a navrhoval právě kontrolu pouze cechovního vedoucího.)
Čistě pro zajímavost, věřím, že by to zajíalo velký počet lidí...
Mohl by, prosím, někdo z adminů zjistit kolik se na serveru nachází cechovních pozemků, kde mají vedoucí cechu stejné e-maily?
Stačilo by pouze napsat - našlo se XX e-mailů, na které je více než 1 cechovní pozemek.
Omlouvám se za dlouhé čtení.
![]() | xElGorgy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
archer | BornToFight | 110 | 4 | x | x | x | průběh |
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Aktivní cech: Aktivní alespoň 10 členů tzn. Alespoň 1x týdně by musela polovina být ve válce a každý mít za týden alespoň nějakou odehranou hodinu na serveru (klidně i když stojí jen na náměstí). Chtěl bych vidět alespoň pár členů aktivních když je třeba OX nebo nějaké eventy (výlov ryb apod.)
MostEvilek tvoje názory tipů srovnání pozemků a "nanuků" odpovídají tvé inteligenci.
MostEvilek tvoje názory tipů srovnání pozemků a "nanuků" odpovídají tvé inteligenci.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Jistě by šlo i podle IP adresy nebo meilů zjistit,kolik kdo vlastní pozemků,vážně nechápu proč někdo potřebuje vlastnit více pozemků a brzdí tak růst jiných cechů.Mithra píše:Tak zatím jsme se dověděli, že aktivní cech by měl mít:
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- macok0072
- Lv.14
- Dal poděkování: 62 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Bohužel, v dnešní době existuja maskování IP, sdílené IP, veřejné IP ... a e-mail si může taky každý dát jiný. Obávám se, že toto by moc nepomohlo... ani podle HW ID počítače, v dnešní době má 85% lidí doma více strojů.Jistě by šlo i podle IP adresy nebo meilů zjistit,kolik kdo vlastní pozemků,vážně nechápu proč někdo potřebuje vlastnit více pozemků a brzdí tak růst jiných cechů.
![]() | xElGorgy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
archer | BornToFight | 110 | 4 | x | x | x | průběh |
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »