Nějak nechápu souvislost dračí, entariánské věci, nové mapy a levl v PvP ve válkách říší. To, že používají hráči výbavu tu a tu a že mají lepší v PvP výhody oproti ostatním není nutností, to je vaše volba a vaše výhoda. To že vy tu výhodu nedokážete zúročit, to je váš problém. Nemají být války říší právě od levelu 95 do levelu 150? A nemá být zvýhodnění pro menší, aby je to více lákalo do válek? Je zajímavé, že se najdou hráči, kteří porážejí i tyto 110, někdo to dokáže, proč vy ne? Jak psal Chyu, to vás opravdu irituje těch 6 110? Celé téma mi zavání jen a jen touhou po tom být Vojevůdce, nic jiného. Aby nebylo vaše zklamání ještě větší po té co si to prosadíte a objeví se nějaká 150 lepší než vy a vy zas nebudete Vojevůdce, pak už opravdu nevím co si vymyslíte. Velice si stojím za názorem, že pokud by se tyto 110 umisťovali na desátém místě, tak tu takové téma vůbec nebude. Opravdu úsměvné je, jak tu někdo zmiňoval moji postavu s K/D 8,6. Protože toto číslo vůbec nevypovídá o mé postavě jaký má level nebo výbavu, ale o mém, na rozdíl od 90% serveru, naprosto odlišném stylu boje.

To že někdo celou válku neumře vůbec nesvědčí o tom jaký je bojovník, můžete si namaxovat ZB, k tomu samé obrany a hurá s 50000 ZB do války, k usmrcení těžko, ale on nezabije téměř nic. Musíte najít kompromis ve výbavě nebo změnit styl boje. Pokud správně tuším, tak vás nikdo nenutí dělat karmu ani dračí na +9, je to jen vaše svobodná vůle, že si to děláte. To že přišla nová mapa a nová výzbroj, neznamená, že vy v ní musíte chodit do války, zas je to jen na vaší svobodné vůli. Argumentujete jak by vypadaly války, kdyby tam byly samé 110, to je stejný argument jak by vypadaly, kdyby tam byly samé 150.

K zamyšlení je, že tento systém funguje již pěkně dlouhou dobu, ale začal vadit až najednou teď.

Pokud vy máte ty nabušené výbavy a on jen útoky, tak ho musíte zabít za válku minimálně 20x, zatímco on vás ani jednou nebo jen párkrát, tak že ve výsledku vy na něm musíte udělat mraky CB oproti tomu co udělá on na vás. Osobně dostávám ve válkách nejvíce body od 7 do 9, protože abych se honil ze 120 postav za 6ti s malým levelem, to radši zabiju více s tím větším, nemusím stále hledat nějaký cíl, těch mám plnou mapu za 9 bodů. Jestli on dostává za jedno zabití 11, tak to je opravdu masakr rozdíl za celou válku 30 - 40 CB, zatímco on nemá dračí, nemá karmu, nemá entarián, ale má dva body za jedno zabití navíc. On by si to opravdu měl asi každý vyzkoušet, jaké to je za tu 110 hrát, aby věděl, že to taková sranda nebude, pak teprve vyvozovat nějaké závěry. Všimli jste si někdy nějaké té úspěšné 110? Tak je zkuste pozorovat, úplně jiný styl boje než vy. Zkuste se nad tím zamyslet, i vy si můžete udělat výbavu na útok a hrát jejich stylem, zaručuji vám, že budete dělat více CB než teď.
Nikdy jsem nebyl Vojevůdce a nikdy asi ani nebudu, ale je mi to úplně, úplně volné, válčím pro zábavu, zisk CB je jen perličkou na dortu. Musím ze sebe mít hlavně dobrý pocit. Tady to vypadá, jak kdyby se bez té hodnosti ani nedalo žít nebo pokračovat ve hře.