Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
PSaneC
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 25 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: Královský systém, daně, pilíře atd.

Příspěvek od PSaneC » úte 12. led 2016 11:31:54

Pro MissiPippi od hráčky s nickem KeeiRaa!
Milá MissiPippi ano máme dropery v modré říši. Pokud vím tak dropery můžu mít v jaké říši chci, to že jsem měla hlavní postavu ve žluté neznamená, že tam musím mít i dropery. A jak píšeš, že ti bylo tlumočeno že chceme hodit bosse tak asi špatně či neúplně. Pokud vím tak dohoda byla ta, že pruty prodáme ve žluté říši.
Dále nevím kde jsi vzala, že chci tvojí rezignaci ve veřejném chatu, hrozně by mě to zajímalo. Do chatu jsem akorát psala z postavy LadaSK ohledně bonusů, že jsou stále stejné že není okouzlení na to ty sama jsi mě odepsala, že tento bonus nejde tím naše konverzace skončila.
Nepodpora říše ve válce opět si na omylu. To, že do války nechodím za hlavní postavu neznamená že v ní nejsem stačí si vyhledat postavu např. LadaSK, Orfhan. Ale všechny mé postavy s kterými chodím do war ti psát nebudu, nic ti do toho není. Dříve jsem se do válek nezapojovala a víš proč ty velechytrá, protože jsem buď healova nebo buffovala celou žlutou říši. To ti myslím může potvrdit více lidí.
A teď tu máme mou snahu nedosáhnout tvého kralování to mě pobavilo :D. A čím prosím tě, že jsem šla do jedné války léčit kamarádku fakt se prober. Nebo je to snad zakázané a pokud vím jsi ve velkém cechu tak si snad můžeš napsat někomu aby tě šel léčit ne?
Toť vše a pro příště si laskavě zjisti více informací než tu začneš psát takové nesmysli o mé postavě jinak to budu řešit s adminem fóra, očerňovat se tu nenechám!
Jinak k tématu já osobně bych dala králi také omezený počet žetonů jak mají ostatní hodnosti.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 12. led 2016 11:45:23

Chyumgo píše:To je přesně ono Pippi. Je ti líto "vyhodit" 600kk za sabotáž na jinou říši ve hlavní události týdne. Ono Jinno je bohaté a taky je to takticky k ničemu na něj něco dávat. Snad nikdy jsme my žlutí nedělali sabotáž na Shinsoo.
A kde pak těch 600kk skončí? V bonusech na několik málo hodin..
Sabousek píše: Radši volím formu healování a bonusů obran/útoku, které taky nejsou nejlevnější a nejsou na úkor kazení zábavy cizí říše.
Chyu prosím o znovupřečtení.

Většina pvp hráčů Shinsoo se tu několikrát vyjádřila proti sabotážím, já osobně nechci pokoušet jejich pomstychtivost, kdy jednou díky sabotáži vyhrajeme, ale následně si tím "rezervujeme" sabotáže na naši říši následný měsíc. Což by někdy v našich momentálně chabých počtech bylo opravdu zákeřné. Jak říkám, radši investuji do té méně násilné pomoci říši v podobě léčení apod.

Buhužel, jsou dny, kdy i přes nepouštění bonusů ani nespawnování příšer opravdu není dostatečné množství peněz na ochranu ve válce i s léčením. Navíc, proč najednou jsi tak rozhořčený proti bonusům od krále, když sama jsem je několikrát pouštěla na požádání členů tvého cechu?

Proč jsi neuděloval rady králi, kterého jste měli osobně v cechu? Musela jsem mu radit já a k mé smůle a popletené hlavě jsem mu poradila opravdu nešťastně. Promiň ESSAKU.

Navíc ti, kdo se tu navaží do obohacování krále kvůli sloupu na úkor říše, kdo z váš využil sloup a následně za spawnování doplnil tu pokladnu ???
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » úte 12. led 2016 12:14:40

Cepino píše:Dobrý večer, rád bych zde nastolil menší, možná větší diskusi o současném Královském systému a věcí týkajících se jeho samotného. Byl bych rád, kdyby se možná do diskuse zapojil i tým, jelikož některé otázky jsou adresovány i na něj. Vím, že si tímto tématem moc přátel neudělám, ale chytří snad pochopí, začnou diskutovat a hloupí mě budou nenávidět, ale já se s tím nějak vyrovnám, hlavně se oni musejí vyrovnat sami se sebou. ;-)

1) Jak byla zamýšlena hodnost krále, když někteří, netvdím všichni, berou tuto poctu jako hlavně ke vlastnímu obohacení a to buď vlastním dropem vyvolaných příšer u tréninkových sloupů nebo dokonce za úplatu vyvolávaním nestvůr pro jiné hráče?
2) Nestačí, že hráči pobírají za týdení válku jako odměnu žold, to si musí i několikanásobek vydělat bokem?
3) Docela by mě, možná i další hráče zajímal systém udělování hodnosti krále, jaká jsou všechna kritéria, co o tom rozhoduje, kdo o tom rozhoduje?
4) Může být opakovaně králem i člověk, který pro říši za dobu své vlády neudělá vůbec nic, myšleno z pozice krále jako bonusy a tak?
5) Neměli by být tréninkové sloupy na trénink boje a né na obohacování se?
6) Spawn stojí 100kk, tak jsem byl informován. Je správné, že vydělávající hráči, platící daně, platí výdělek ostatním hráčům u pilířů? Někteří se lopotí pro 2kk pruty ze kterých odvádějí peníze, které postavy, co třeba nic nedělají, za tyto daně profitují?
7) Neměla by být hodnost krále čest a symbolika pomoci hlavně říši?
8) Nemělo by se platit za vyvolání monster z pilířů z vlastní kapsy vyvolávajícího hráče a né z peněz říše?

PS: Nechci být králem, dokáži si na svou herní potřebu vydělat i jinak, jen mi není jedno, kam se tahle hra řítí a jak byl možná dobře zamýšlený systém některými zneužit, česky řečeno přečůrán. Záměrně nikoho nejmenuji. Poukazuji na nynější nastavený systém.

Hezký večer
Cepino

1) Hodnost krále je fajn, nevím jak je to u vás v říši, ale v modré je možná domluva s každým, já osobně jsem nesčetněkrát házel cido bosse, HG příšery téměr komukoliv kdo mi napsal, párkrát jsem udělal i vyjímku a obohatil hráče ze žluté. Takže to, že nějaký král si hrabe jen sám pro sebe je věc konkrétního případu. Navíc, kde si má král vydělat, když nemá žádný žold?

2) A komu to vadí? Pokud hráč podá náležitý výkon,tak proč by nemohl dostat odměnu.
Proč by si nemohl vydělat bokem? To přeci může každý.

3) Z mého pozorování je to především věhlas a počet cb, ostatní věci mi přišly irelevantní.

4) Ano, může.

5) Tréninkové sloupy jsou skvělé, nemusíš se drbat se 16 postava do hg, nemusíš se prát o bosse v cido, využít ho může každý, kdo byl ve war - opět odměna pro bojovníky za účelem zlepšení pvp.

6) Daně jsou tu nastaveny od jakživa a nikomu to nevadilo, pokladna se dá v klidu zaplnit i se základními daněmi.
Navíc... vemzi si konkrétní případ, 90% příšer vyvolaných ze sloupů jsou cido bossové, z nich padají pruty 25kk až 50kk, nemyslíš, že částka odvedená z takového prutu je mnohem větší než částka ze 2kk? :) Každopádně by bylo fajn, mít možnost nastavit daně na 0%.

7) A není? V jinno téměř každý druhý den byly aktivovány všechny bonusy 50% na 3h. Opět, pokud to nedělají králové v ostatních říší, tak si to vyřidte s nima a nechoďte na forko.

8) Ne nemělo, takto je to nastavené skvěle. Je to vrchol něčeho, pokud někdo tento vrchol dosáhne, může se obohatit, proč by ne. Za tu snahu to stojí.

Osobně si nemyslím, že se tu řeší obecně královský systém, ale přímo konkrétní králové hlavně v říši Chunjo. :) A nejvíc si stěžují ti, komu nikdo nic nehodil.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » úte 12. led 2016 12:27:53

Sabousek píše:
Chyumgo píše:To je přesně ono Pippi. Je ti líto "vyhodit" 600kk za sabotáž na jinou říši ve hlavní události týdne. Ono Jinno je bohaté a taky je to takticky k ničemu na něj něco dávat. Snad nikdy jsme my žlutí nedělali sabotáž na Shinsoo.
Sabousek píše: Radši volím formu healování a bonusů obran/útoku, které taky nejsou nejlevnější a nejsou na úkor kazení zábavy cizí říše.

Většina pvp hráčů Shinsoo se tu několikrát vyjádřila proti sabotážím, já osobně nechci pokoušet jejich pomstychtivost, kdy jednou díky sabotáži vyhrajeme, ale následně si tím "rezervujeme" sabotáže na naši říši následný měsíc. Což by někdy v našich momentálně chabých počtech bylo opravdu zákeřné. Jak říkám, radši investuji do té méně násilné pomoci říši v podobě léčení apod.

Buhužel, jsou dny, kdy i přes nepouštění bonusů ani nespawnování příšer opravdu není dostatečné množství peněz na ochranu ve válce i s léčením. Navíc, proč najednou jsi tak rozhořčený proti bonusům od krále, když sama jsem je několikrát pouštěla na požádání členů tvého cechu?

Proč jsi neuděloval rady králi, kterého jste měli osobně v cechu? Musela jsem mu radit já a k mé smůle a popletené hlavě jsem mu poradila opravdu nešťastně. Promiň ESSAKU.

Navíc ti, kdo se tu navaží do obohacování krále kvůli sloupu na úkor říše, kdo z váš využil sloup a následně za spawnování doplnil tu pokladnu ???
To ti z klidným svědomím napíšu.Já když pouštím moby ze sloupu tak pokladnu doplňuji vždy taktéž,když potřebuji bonus na exp sice je to pro všechny,ale stejně tam vždy alespoň 300kk přihodím ze svého to samé,když sem byla požádána pustit bosse pro ty kteří o to žádaly svého krále byli mi předány pruty abych pokladnu doplnila a ještě tam přihodily něco navíc.Bylo to sice pro lidi tenkrát z nepřátelské říše,ale proč nevyhovět když na tom vydělá naše pokladna.
Eldík nechtěj mi tvrdit,že pokud je někdo král a má na pvp výbavu tak nemá možnost si vydělat jinak než zneužíváním své hodnosti.A pokud jsem si dobře pročítala královský systém je tam napsáno,že král by neměl být úplatný a žádat po někom odvod za to,že mu pustí moby ze sloupu to podle mě úplatek je nebo se snad pletu?Pro mě osobně je lepší si zajít do entarianu a mám tam lepší výdělek než kdybych si ty moby pouštěla pro sebe nebo za to brala úplatek.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 12. led 2016 13:05:45

PSaneC píše:Pro MissiPippi od hráčky s nickem KeeiRaa!
Milá MissiPippi ano máme dropery v modré říši. Pokud vím tak dropery můžu mít v jaké říši chci, to že jsem měla hlavní postavu ve žluté neznamená, že tam musím mít i dropery. A jak píšeš, že ti bylo tlumočeno že chceme hodit bosse tak asi špatně či neúplně. Pokud vím tak dohoda byla ta, že pruty prodáme ve žluté říši.
Ano povídačky jsou ošemetné, proto jsem nezapomněla připsat, že mi to bylo takto přetlumočeno. Dropery máte v modré, vážím si tvé upřímnosti. Tudíž pravidělně přispíváte do pokladny modré říše, místo žluté. Což se zas protiví mým morálním zásadám. Nechtějte mi prosím namluvit, že veškeré pruty dropnuté modrýmí dropery, jste prodávali za žlutou.

To, že se pokladna jde doplnit opakovaným nakupováním a prodejem prutů mne vskutku nenapadlo. Ano smlsněte si na mě, že velechytrá Pipina je omylná. Vaši kritiku přijímám, sama dobře vím, že stále mám se v čem lepšit a bez vašich připomínek bych to měla mnohem těžší.

Děkuji Majky za nepřímou radu ohledně doplňování pokladny říše. Moc ráda to v budoucnu využiji, platby budu přijímat předem.
PSaneC píše:
Dále nevím kde jsi vzala, že chci tvojí rezignaci ve veřejném chatu, hrozně by mě to zajímalo. Do chatu jsem akorát psala z postavy LadaSK ohledně bonusů, že jsou stále stejné že není okouzlení na to ty sama jsi mě odepsala, že tento bonus nejde tím naše konverzace skončila.
V tomto případě přijmi mou omluvu za záměnu s někým z tvé kamarádské společnosti a poprosím tě o laskavost, abys to danému viníkovi vzkázala. Děkuji.
PSaneC píše:
Nepodpora říše ve válce opět si na omylu. To, že do války nechodím za hlavní postavu neznamená že v ní nejsem stačí si vyhledat postavu např. LadaSK, Orfhan. Ale všechny mé postavy s kterými chodím do war ti psát nebudu, nic ti do toho není. Dříve jsem se do válek nezapojovala a víš proč ty velechytrá, protože jsem buď healova nebo buffovala celou žlutou říši. To ti myslím může potvrdit více lidí.
A teď tu máme mou snahu nedosáhnout tvého kralování to mě pobavilo :D. A čím prosím tě, že jsem šla do jedné války léčit kamarádku fakt se prober. Nebo je to snad zakázané a pokud vím jsi ve velkém cechu tak si snad můžeš napsat někomu aby tě šel léčit ne?
Není mi nic do toho, co dělají moji spoluhráči v říši. Ale všem je něco do toho, co dělá král této říše. "Skvělá" myšlenka.

Tvého buffování si i za ostatní vážím, někdy je to velmi prospěšné. Jsem ráda, že sis i vyzkoušela healování říše a kamáradky, doufám, že jsi uznala, že mnohem prospěšnější říši a tvé kvality tkví hlavně jako přímý bojovník říše a ne healer. Zakázáné healování samozřejmě není :) ale prospěšnější opravdu více budeš jako buff nebo bojovník.

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » úte 12. led 2016 13:26:46

Sabousek píše:

Takže pokud ti většina napíše že si nepřeje aby jsi sabotovala jejich říší, že jim to bude vadit, tak je sabotovat prostě nebudeš? Není ta válka právě o tom spolupracovat (nefunguje), pomáhat si (nefuguje) a překonávat překážky (nefunguje) jako říše? Takhle to pouze vypadá že se prostě bojíš odvety, která zákonitě příjde tak či tak. Budeme první a Polcii přijede zabíjet malinké levely před sklad, protože Jinno nevyhrálo válku. Akce a reakce.

Já jsem já, cech ve kterém jsem není můj, jsem pouze jeho člen. Stejně tak ani vůdce nezodpovídá za své členy. Tak nás prosím nesmrskávej do jedné osoby. (Záleží samozřejmě na podmínkách a situaci, ale zde se jedná o svobodu herního stylu každého člena cechu.)

Já král ještě nebyl, takže jsem pokladnu za využitý sloup doplňovat nemohl, spawnul jsem si jen to co jsem měl za svou vydobytou hodnost, vlastními kostmi, elíky, předměty apod. :up:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » úte 12. led 2016 13:51:49

Chyumgo píše: Takže pokud ti většina napíše že si nepřeje aby jsi sabotovala jejich říší, že jim to bude vadit, tak je sabotovat prostě nebudeš? Není ta válka právě o tom spolupracovat (nefunguje), pomáhat si (nefuguje) a překonávat překážky (nefunguje) jako říše? Takhle to pouze vypadá že se prostě bojíš odvety, která zákonitě příjde tak či tak. Budeme první a Polcii přijede zabíjet malinké levely před sklad, protože Jinno nevyhrálo válku. Akce a reakce.
Jen popisuji, z jakého důvodu není moje kralování o sabotážích. Já o následné sabotáže na moji říši nestojím, tudíž nebudu první vyvolávat tuto rozepři.
Chyumgo píše:
Já jsem já, cech ve kterém jsem není můj, jsem pouze jeho člen. Stejně tak ani vůdce nezodpovídá za své členy. Tak nás prosím nesmrskávej do jedné osoby. (Záleží samozřejmě na podmínkách a situaci, ale zde se jedná o svobodu herního stylu každého člena cechu.)
:
Neber to tak zle, jste samozřejmě jedinci tvořící celek.

Píšeš o svobodě herního každého člena cechu, proč to nemůže platit i pro svobodu herního stylu každého zdejšího hráče? O tom přeci celá tato diskuze je.

Ano taky snívám o dokonalé spolupráci, ale jsem realista a taky velký individualista. Nechme si o tom nadále zdát. Svoji přípomínkami viz dřívější příspěvky k bojům mám čistě svědomí, co se týče "snahy" o spolupráci. Navíc není svým způsobem i jistá spolupráce mezi králem a dropery, kteří ochotně poděkují za spawn příšerek?
Chyumgo píše:
Já král ještě nebyl, takže jsem pokladnu za využitý sloup doplňovat nemohl, spawnul jsem si jen to co jsem měl za svou vydobytou hodnost, vlastními kostmi, elíky, předměty apod. :up:
Nemohl doplňovat? Zmiňovaným způsobem od Majky můžeš pokladnu doplňovat, kdykoliv se ti zlíbí. Navíc i spawnem od pěšáků, rytířů apod se odebírají peníze z pokladny. V případě, že jich začne trénovat 10ky a k tomu ještě nejlépe několik málo minut před válkou,v pokladně je to znát. Několikrát jsem trnula před válkou, o kolik peněz pokladna přijde, když jsem viděla vyvolávat tréninky.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 12. led 2016 14:43:40

Předně jsem založil toto téma ne kvůli hádkám, ale kvůli řešení Královského systému, který i nejen mně přijde ne zrovna dobře nastaven.

Záměrně jsem nikde nezmínil jediný herní nick, záměrně a přesto neříkám všichni, jak je to o té potrefené?

Je velkou chybou, že všichni s hodností z válek dostávají žold, který král nedostává, i když nevěřím, že by to jejich nenasytnost zastavilo.

To že je to nyní problém chunja, neznamená, že v budoucnu to nemůže být problém i jiných říší, dle příspěvku z červené mi přijde, že ani jim to nepřijde zrovna dobře nastavené.

Bylo tu poukázáno, že jak si má chudák král vydělat. Já osobně jsem si vybral žold možná dvakrát, přesto mám postavu plnou kostí, elíky si vaříme z vlastních výpěstků a kritiky průniky také seženeme. Jak pak si do té války na tyto věci má vydělat jiný hráč, který třeba o žoldu vůbec neví, nebo ani tu hodnost nemá buď z toho že střídá postavy do válek nebo nedosáhne ani na základní žold? Toto poukázání beru jako trapnou obhajobu nenasytnosti.

Mně z dostupných informací král je schopen buď dropem nebo výběrem žoldu od hráčů získat i přes 50 map za týden. To je slušná částka při počtu 60kk za mapu. Máme tu pro chudáka krále 3kkk týdně. Kdo by za to hrál že, takový výsměch?

Proč na stránkách v novince je psáno mnoho z toho čeho musí král dosahovat, když dle většiny voleb stačí sklízet zahrádku, stát před skladem a získat nejvíc CB? Ty srandy okolo neúplatnosti a další se tam vůbec nemusely psát.

Navrhuji systém přejmenovat na "Zadotuj, nech vydělat svého chudého krále"

I ten droper ve swampu, který prodá pruty za třeba 500kk odvede stejnou částku jako ten co je prodá z bossů z pilířů, ten se ovšem nemusí snažit. Má to za úplatek úplatnému králi a s velkým ziskem.

Trošku mi to přijde jak jsem četl v zavolat "Nebreč i ty můžeš být králem a pak si dělej co chceš" Ovšem tomu tak není, jak je vidno, jelikož králové se točí dle pár kritérií stále dokola. Jednou byla malá změna a ta vedla ještě k horšímu. Ten to pojal jen pro vlastní obohacení a když mu to říše začala vyčítat, tak napsal, tůdle nůdle nebyli jste na mě hodní nedostanete nic a šel si dál spawnovat své bosíky a dropovat mapy. Na otázku kolik mu to za týden hodilo map, zřejmě neměl svědomí nebo odvahu to vůbec přiznat.

Stále si tu někteří neuvědomují, že ty spawny, bonusy a další krasotinky ve válkách jsou hlavně a jedině z PvM všech hráčů v říši. Tak že i těch, kteří do válek vůbec nechodí. Ale mi jim zavřeme papulku, pustíme jim pár mrzkých bonusů.

Teprve dnes mi dochází proč někteří hráči dělají v Cidonii psí kusy jen aby toho Krále dosáhli. Jdou klidně i přes mrtvoly se slovy další mě dohání. Je to lákavá možno se neskutečně obohatit.

Nejvíce co mě znechutilo, bylo to, že když jsem přijel k pilířům tak tam bylo několik bosů. Zřejmě už měli tolik map, že se jim další do inventářů nevešly. Ale proč to nenaspawnovat, když to není z našich kapes. Těm malým zas pustíme nějaký ten bonus, oni ztichnou a my máme vyděláno. Naspawnovat, vymlátit bosse, posbírat pruty mapy a nechat zasviněných několik ch na několika mapách. To umí senzačně. Již mnohokráte jsem se o tom přesvědčil.

Vrcholem všeho je tu to, že někdo napíše, že spawnuje bosíky i cízí říši. Tak že z daní jedné se to naspawnuje a do druhé říše se odvedou peníze za prodané pruty. No tak to je úplná paráda. To nemá chybu už žádnou.

Lítost nad vyhozenými 600kk za pokus o infiltraci cizí říše tu je, ale lítost nad xy miliardami za spawn pilířů tu není žádná a naopak se to obhajuje. Zvláštní.

To léčení během válek mi přijde také jako jedna z velice nepovedených součástí královského systému. Místo dřívějších xy CB za válku dávají někteří hráči i o třetinu méně CB a tím se musí více snažit pro dosažení nějakého počtu na nákup třeba věcí za CB. A vůbec proč se má léčit celá říše? Proč berete jedinečnou výsadu léčitelů a aplikujete ji na všechny hráče. Jak jsem již psal, někteří téměř nesmrtelní, jsou nyní už tuplem nesmrtelní a proto milá Sabčo pak musí 20 lidí mlátit jednoho z jiné říše. Nikdy v této hře nebudou mít všichni stejnou výbavu. Nikdy nebudou ve všech říších stejně silní hráči a ani nikdy nebude stejný počet hráčů.

Prý kdo z nás nevyužil sloup? Zkoušela jsi to někdy s hodností Rytíře nebo Pěšáka? To bys koukala jaké krásné meteory z druhého města si naspawnuješ nebo pár mobíků z Entariánu. Tak skvělé jsou možnosti pro ostatní hráče.

Eldíku, uchopil jsem se tohoto tématu proto, protože se jiní bojí se zašpinit nebo nebýt oblíbení. Mně je to opravdu šumák. Za tím co píši za tím si stojím a dle názorů z poslední doby třeba v Chunjo, jsem po poradě s pár přáteli i z jiných cechů, diskusi otevřel. Stačilo se v posledním období párkrát podívat na zavolat a pochopil bys. I přes remcání celé říše a žádostí o nějaký ten bonus, pak se šel král místo bonusů sám obohacovat. Přes žádosti před válkou říší, byl hráč arogantně odbyt. Jak jsem již psal, mně můžou být bonusy úplně šumák, tuto hru hraji od počátků s plným prémiem jaké lze zakoupit. Nepotřebuji žádný další bonus ani spawn nějakých příšer. Když něco chci udělat nebo dokázat, tak i bez berliček to dokážeme s naším cechem. Jediný bonus, který mi za to stojí, bohužel pouštět nejde a tou je 20 na rudy. Jednou jsem požádal na začátku systému o bonus a to ještě ani ne pro sebe, ale pro kamarádu a přítelkyni. Proto bych se opravdu ohradil, aby mně tady někdo osočoval, že toto píši, protože z toho nic nemám. Nemám a ani s takovou špínou mít nechci a jsem za to rád.

Hezký den
Cepino

PS: budu opravovat chyby.
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 12. led 2016 15:21:39, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » úte 12. led 2016 15:04:46

Sabousek píše:Jen popisuji, z jakého důvodu není moje kralování o sabotážích. Já o následné sabotáže na moji říši nestojím, tudíž nebudu první vyvolávat tuto rozepři.
Tak se pak ale nediv že místo bonusu na 24h máš bonus na hodinu jednu. Ale dobře, tvoje taktika boje, tvůj boj.
Sabousek píše:Neber to tak zle, jste samozřejmě jedinci tvořící celek.

Píšeš o svobodě herního každého člena cechu, proč to nemůže platit i pro svobodu herního stylu každého zdejšího hráče? O tom přeci celá tato diskuze je.

Ano taky snívám o dokonalé spolupráci, ale jsem realista a taky velký individualista. Nechme si o tom nadále zdát. Svoji přípomínkami viz dřívější příspěvky k bojům mám čistě svědomí, co se týče "snahy" o spolupráci. Navíc není svým způsobem i jistá spolupráce mezi králem a dropery, kteří ochotně poděkují za spawn příšerek?
Ano určitě svoboda herního stylu platí pro všechny hráče. Ale mě osobně se nelíbí jak někteří králové se svými penězi zachází a jak se potom ještě svým "poddaným" vysmějí. Nevím přesně na co narážíš, ale já se zde bavím o PvP a spolupráci ve válkách říší, nikoliv o sloupech. A poděkování? To snad není spolupráce ale samozřejmost!
Sabousek píše:Nemohl doplňovat? Zmiňovaným způsobem od Majky můžeš pokladnu doplňovat, kdykoliv se ti zlíbí. Navíc i spawnem od pěšáků, rytířů apod se odebírají peníze z pokladny. V případě, že jich začne trénovat 10ky a k tomu ještě nejlépe několik málo minut před válkou,v pokladně je to znát. Několikrát jsem trnula před válkou, o kolik peněz pokladna přijde, když jsem viděla vyvolávat tréninky.
Za celý týden válčení do toho vložím nemalé peníze a úsilí a ty po mě chceš, abych si za to ještě připlácel? Promiň, ale tohle opravdu ne.
(Bavím se o hodnostech Vojevůdce a níže)

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » úte 12. led 2016 15:38:19

rudlaninja píše:
Sabousek píše:

To ti z klidným svědomím napíšu.Já když pouštím moby ze sloupu tak pokladnu doplňuji vždy taktéž,když potřebuji bonus na exp sice je to pro všechny,ale stejně tam vždy alespoň 300kk přihodím ze svého to samé,když sem byla požádána pustit bosse pro ty kteří o to žádaly svého krále byli mi předány pruty abych pokladnu doplnila a ještě tam přihodily něco navíc.Bylo to sice pro lidi tenkrát z nepřátelské říše,ale proč nevyhovět když na tom vydělá naše pokladna.
Eldík nechtěj mi tvrdit,že pokud je někdo král a má na pvp výbavu tak nemá možnost si vydělat jinak než zneužíváním své hodnosti.A pokud jsem si dobře pročítala královský systém je tam napsáno,že král by neměl být úplatný a žádat po někom odvod za to,že mu pustí moby ze sloupu to podle mě úplatek je nebo se snad pletu?Pro mě osobně je lepší si zajít do entarianu a mám tam lepší výdělek než kdybych si ty moby pouštěla pro sebe nebo za to brala úplatek.

Až na tom vyděláš 7kkk za 2 hodiny tak budeš mluvit jinak.
O úplatcích tu nebyla nikde řeč, mně byly několikrát nabídnuty, ale nepřijaty.

Vůbec nechápu proč řešíte, že by něco bylo moc drahé a že by to královskou pokladnu stálo moc, pokud za mnou někdo přijde, témět kdokoliv a napíš v ten a ten den chci hodit příšery, napíšu ok, hodím ti klidně 100 bossů, pokud je tam pak nenecháš válet. Vy asi nechápe, že i tento člověk, co by šel právě mlátit 100 bossů si na to musí udělat čas, hodně času, tolik času tu má málokdo, někdo ho využije na celodenní mlácení bossů a ostatní mu jen závidí, protože během hodinky co se objeví denně na metinu si párkrát přečtou, že ten a ten člověk zabil xx- krát Centuriona Dorlana a někdo ho stráví například s rodinou. Teď ale záleží, co je komu dražší, jak tu ale pozoruji místní osazenstvo, tak zde je měřítko kolik tu kdo stráví času.

PS : Docela by mě zajímala situace, kdybychom se vrátili do minulosti a Cepino by nedejbože byl schopný dát krále několikrát po sobě, existovalo by toto téma? Kdo ví. :)
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D

Who is chatting

offline Mionix