Cepino píše:Dobrý večer, rád bych zde nastolil menší, možná větší diskusi o současném Královském systému a věcí týkajících se jeho samotného. Byl bych rád, kdyby se možná do diskuse zapojil i tým, jelikož některé otázky jsou adresovány i na něj. Vím, že si tímto tématem moc přátel neudělám, ale chytří snad pochopí, začnou diskutovat a hloupí mě budou nenávidět, ale já se s tím nějak vyrovnám, hlavně se oni musejí vyrovnat sami se sebou.
1) Jak byla zamýšlena hodnost krále, když někteří, netvdím všichni, berou tuto poctu jako hlavně ke vlastnímu obohacení a to buď vlastním dropem vyvolaných příšer u tréninkových sloupů nebo dokonce za úplatu vyvolávaním nestvůr pro jiné hráče?
2) Nestačí, že hráči pobírají za týdení válku jako odměnu žold, to si musí i několikanásobek vydělat bokem?
3) Docela by mě, možná i další hráče zajímal systém udělování hodnosti krále, jaká jsou všechna kritéria, co o tom rozhoduje, kdo o tom rozhoduje?
4) Může být opakovaně králem i člověk, který pro říši za dobu své vlády neudělá vůbec nic, myšleno z pozice krále jako bonusy a tak?
5) Neměli by být tréninkové sloupy na trénink boje a né na obohacování se?
6) Spawn stojí 100kk, tak jsem byl informován. Je správné, že vydělávající hráči, platící daně, platí výdělek ostatním hráčům u pilířů? Někteří se lopotí pro 2kk pruty ze kterých odvádějí peníze, které postavy, co třeba nic nedělají, za tyto daně profitují?
7) Neměla by být hodnost krále čest a symbolika pomoci hlavně říši?
8) Nemělo by se platit za vyvolání monster z pilířů z vlastní kapsy vyvolávajícího hráče a né z peněz říše?
PS: Nechci být králem, dokáži si na svou herní potřebu vydělat i jinak, jen mi není jedno, kam se tahle hra řítí a jak byl možná dobře zamýšlený systém některými zneužit, česky řečeno přečůrán. Záměrně nikoho nejmenuji. Poukazuji na nynější nastavený systém.
Hezký večer
Cepino
1) Hodnost krále je fajn, nevím jak je to u vás v říši, ale v modré je možná domluva s každým, já osobně jsem nesčetněkrát házel cido bosse, HG příšery téměr komukoliv kdo mi napsal, párkrát jsem udělal i vyjímku a obohatil hráče ze žluté. Takže to, že nějaký král si hrabe jen sám pro sebe je věc konkrétního případu. Navíc, kde si má král vydělat, když nemá žádný žold?
2) A komu to vadí? Pokud hráč podá náležitý výkon,tak proč by nemohl dostat odměnu.
Proč by si nemohl vydělat bokem? To přeci může každý.
3) Z mého pozorování je to především věhlas a počet cb, ostatní věci mi přišly irelevantní.
4) Ano, může.
5) Tréninkové sloupy jsou skvělé, nemusíš se drbat se 16 postava do hg, nemusíš se prát o bosse v cido, využít ho může každý, kdo byl ve war - opět odměna pro bojovníky za účelem zlepšení pvp.
6) Daně jsou tu nastaveny od jakživa a nikomu to nevadilo, pokladna se dá v klidu zaplnit i se základními daněmi.
Navíc... vemzi si konkrétní případ, 90% příšer vyvolaných ze sloupů jsou cido bossové, z nich padají pruty 25kk až 50kk, nemyslíš, že částka odvedená z takového prutu je mnohem větší než částka ze 2kk?

Každopádně by bylo fajn, mít možnost nastavit daně na 0%.
7) A není? V jinno téměř každý druhý den byly aktivovány všechny bonusy 50% na 3h. Opět, pokud to nedělají králové v ostatních říší, tak si to vyřidte s nima a nechoďte na forko.
8) Ne nemělo, takto je to nastavené skvěle. Je to vrchol něčeho, pokud někdo tento vrchol dosáhne, může se obohatit, proč by ne. Za tu snahu to stojí.
Osobně si nemyslím, že se tu řeší obecně královský systém, ale přímo konkrétní králové hlavně v říši Chunjo.

A nejvíc si stěžují ti, komu nikdo nic nehodil.