Možnosti hry a nove projekty?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- filipaser
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Možnosti hry a nove projekty?
Ahoj, i já se připojím k této diskuzi. Mám dotaz byl by velký zásah do hry kdyby se přidala na účet 5.postava, jde o to že nyní se plní sklad věcmi z Entarianu myšleno jaderity, pak když člověk sází bylinky tak těch je táke spousta,runy atd.
Dále bylo by možné rozšířit inventář na 100 políček? I toto si myslím, že by nebyl velký zásah do hry jelikož keri už není časově omezené.
Dále bylo by možné rozšířit inventář na 100 políček? I toto si myslím, že by nebyl velký zásah do hry jelikož keri už není časově omezené.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
nemáš jednodušší založit si nový účet? získáš tím hned 4 postavy a nepočítaně skladů...filipaser píše:Ahoj, i já se připojím k této diskuzi. Mám dotaz byl by velký zásah do hry kdyby se přidala na účet 5.postava, jde o to že nyní se plní sklad věcmi z Entarianu myšleno jaderity, pak když člověk sází bylinky tak těch je táke spousta,runy atd.
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
- filipaser
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
to sice ano. Ale když už těch účtů je moc kdo si má pamatovat kde co máš ale kvůli zvedání jedné věci budu zapínat x dalších účtů( runy, pergameny, atd.)
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
jeden navrh bych mel co takhle od 30 lvl když začneš delat biologa bys nemohl na jinou mapu tzn. napriklad 30 lvl udoli orku a tak dal platilo by to samozrejme do lvl 90 co vy nato ?
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
MuckO píše:jeden navrh bych mel co takhle od 30 lvl když začneš delat biologa bys nemohl na jinou mapu tzn. napriklad 30 lvl udoli orku a tak dal platilo by to samozrejme do lvl 90 co vy nato ?
To myslíš vážně? jako že by lv 35 třeba nemohl do metinlandu,když dělá biologa? Nebo kamkoliv jinam? tobě to nemyslí vid
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Však do údolí orku by mohl, co víc chtítMostEVILEK píše:MuckO píše:jeden navrh bych mel co takhle od 30 lvl když začneš delat biologa bys nemohl na jinou mapu tzn. napriklad 30 lvl udoli orku a tak dal platilo by to samozrejme do lvl 90 co vy nato ?
To myslíš vážně? jako že by lv 35 třeba nemohl do metinlandu,když dělá biologa? Nebo kamkoliv jinam? tobě to nemyslí vid

Tu myšlenku sem ale taky nepochopil

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- Davisss
- Lv.13
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Podle mě co se týče nových možností, tak bych určitě vynechal měnší lv. Jelikož si pamatuji časy, kdy nebyli talismany, mapy, hnojiva a podobně. V té době měli nováčci celkem náročný začátek protože se vydělávalo na věcech v hodnotě 2 - 3 kk
Neumluvím třeba o hromadném kování ebenek z cawe2 a pod. Nyní jsou podle mě malé lv na tom celkem dobře co do výdělku 
Je škoda, že ve swampu vydělává i většina velkých lv, protože jsou to jisté peníze za jistý čas. Entrarian moc na výdělek není. Pokud něco nového, tak možnosti výdělku pro větší lv. Jinak věci typu 100 políček inv. je podle mě kravina

Je škoda, že ve swampu vydělává i většina velkých lv, protože jsou to jisté peníze za jistý čas. Entrarian moc na výdělek není. Pokud něco nového, tak možnosti výdělku pro větší lv. Jinak věci typu 100 políček inv. je podle mě kravina

- Aliett
- Lv.5
- Dal poděkování: 184 poděkování
- Dostal poděkování: 294 poděkování
Zkoušel jsi někdy otevírat truhly z bossů, a zbožně doufat, že ti nějaké hnojivo padne? Já ano, a řeknu ti, že kdybych na tomto jako malý level měla stavět svůj výdělek, tak Ekuru po dvou dnech odinstaluji.Davisss píše:Podle mě co se týče nových možností, tak bych určitě vynechal měnší lv. Jelikož si pamatuji časy, kdy nebyli talismany, mapy, hnojiva a podobně. V té době měli nováčci celkem náročný začátek protože se vydělávalo na věcech v hodnotě 2 - 3 kkNeumluvím třeba o hromadném kování ebenek z cawe2 a pod. Nyní jsou podle mě malé lv na tom celkem dobře co do výdělku
Zkoušel jsi někdy v přitažlivce dropovat mapy pokladů? Já ano, a mohu říct, že to byly Vánoce, když nějaká náhodou padla.
Nemluvně o tom, že pro lidi na malém levelu, kteří začínají, a nemají tady vyloženě někoho, kdo by jim v začátcích pomohl, tak jsou talismany takřka nedosažitelné. Ani nemluvím o zručnosti.
Rozhodně tady za mě chybí možnost rozmachu pro menší levely. Pro lidi, kteří si Ekuru nainstalují, a chtějí jí dát šanci. Ve chvíli, kdy zjistí, že je problém si pořádně vydělat, a nějakým způsobem se odrazit od pomyslného dna, tak tu Ekuru prostě hrát nebudou. A stavět to všechno jenom na stávajících hráčích, je hloupost. Ti tady věčně nebudou, a bez nováčků tahle hra půjde brzy do kytek. Což by byla samozřejmě škoda.
K tématu:
Už jsem to jednou někde psala, a napíšu to znovu. My "velcí", jsme dostali Entarian, a tak by měla přijít řada zase na ty malé. Ekura se pyšní hrstkou unikátních věcí, které na jiných serverech nenajdeme. A je docela demotivující přijít na Metin, a zjistit, že kromě jedné mapy (přitažlivka), si tady těch novot člověk až do nějakého vysokého levelu prostě neužije. Hra by měla člověka strhnout hned od začátku..
Pokud by nemělo jít vyloženě o novou mapu, viděla bych jako řešení možnost dropu pro malé levely, nějakého nového, cenného itemu, který je na vyšším levelu nedosažitelný. Klidně i na stávajících mapách. A a by to nebylo tak easy, tak by ta věcička mohla padat na základních mapách, jako je třeba Bokjung, Údolí orků, Temný chrám, a podobně. (Ale ne v metinlandu). Tím by se zvýšilo využití map, kde už teď moc nikdo nechodí..
O jaký item by mohlo jít, už nechám předmětem další diskuze.. Mohlo by jít třeba o něco v kombinaci s Entarianem.
(:
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Davisss píše:Podle mě co se týče nových možností, tak bych určitě vynechal měnší lv. Jelikož si pamatuji časy, kdy nebyli talismany, mapy, hnojiva a podobně. V té době měli nováčci celkem náročný začátek protože se vydělávalo na věcech v hodnotě 2 - 3 kkNeumluvím třeba o hromadném kování ebenek z cawe2 a pod. Nyní jsou podle mě malé lv na tom celkem dobře co do výdělku
Podle mě 100 políček v inventáři není špatnej nápad, stejně jako např. rozšíření skladu. Místo zbytečných věcí u VIP jako automatické sbírání šípů do toulců a další se divím, že při VIP nejsou výhody jako rozšíření skladu/inventáře apod... přecejenom když si to člověk platí, tak by měl mít větší výhody než vidět odpočet času u biologa a další oproti hráčům bez VIP

P1P097 ©

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
Spartaa16 píše: Podle mě 100 políček v inventáři není špatnej nápad, stejně jako např. rozšíření skladu. Místo zbytečných věcí u VIP jako automatické sbírání šípů do toulců a další se divím, že při VIP nejsou výhody jako rozšíření skladu/inventáře apod... přecejenom když si to člověk platí, tak by měl mít větší výhody než vidět odpočet času u biologa a další oproti hráčům bez VIP
ahoj, trocha predstavivosti: máš vip na mesiac, naplníš si rozšírený sklad/inventár vecami, dôjde mesiac, ďalší vip si nepredplatíš a tie veci na nezaplatených políčkach ti vykopne na zem? o párhodinových vip z denných odmien ani nehovorím
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »