Lenže za doby, kedy sme my začínali šperky+9 s príšerami stáli 40kk nie 200kk+, za doby keď sme my začínali nebolo na servery xy ľudí, ktorí už dávno majú natunené postavy lvl150+ s triliardami yangov v inventári s hotovým biologom a všetkým možným aj nemožným na P.. Doslova obdivujem ľudí, čo idú takéto niečo porovnávať..rudlaninja píše:Píše se tu jak to mají nováčci těžké a že server jede dlouho.Když sem začínala chodila sem metinland zvedat po zemi věci co nikdo nechtěl udělala lvl na biologa a pokračovala dál ve sběru a dávala bio.Pak zas zvednout bio přidala jsem kopání a prodej tavby a zase zvedla lvl na dalšího biologa z výdělku jsem si udělala dropku wpčko věci nic moc kouzla se načítaly jak padaly duše z metinu a pomalu vydělávala procházela jsem si všechny mapy a vyexpila hlavní na 100l lvl a přesunula se z dropkou na 60 metiny za noc sem vymlátila na 60 1kkk a to v noci protože přes den nebyla šance v přitažlivce najít místo.Teď mají přitažlivku poloprázdnou,jenže..proč by se snažily když stačí stát na namku a škemrat,proč by si procházely mapy když stačí poprosit ať někdo udělá port.Ze začátku kovat věci a šperky vyšlo mnohem dráž a dalo to víc zabrat než teď.Teď si stačí stoupnout do druhého města a posbírat po zemi věci které tam hážou hráči z keri a mají +9 brnka,rybí kůstky a zbraní nepočítaně i +9.Pokud chce někdo opravdu hrát tak zabere a hraje nestojí na námku a neškemrá.Všichni jsme začínaly od nuly a nikdo nám nic zadarmo nedal a to,že je někdo líný jít si projít rady na forku je jiná věc.Za nás byla přitažlivka a svatá to bylo vše teď mají zaniklou keri a pořád je to málo to by si už mohly začít stěžovat 150lvly,že jedinou mapu na výdělek mají entarian protože ve swampu 150 yangy padnou leda z knihy misí.V HG taky moc yangů nevypadne jinak jsou nuceni prodávat pouze drop.Pomáhala sem rozdávala yangy,.ale už píšu že nejsem banka a pokud chce hrát ať se snaží a dropuje jinak nemá smysl ani začínat hrát.
A fakt ako argument typu že my sme to zvládli tak, tak nech to aj oni zvládnu..Vieš čo ti poviem? ja keď som začínal, tak som chodil do veže dropovať s lvlom 61 mal som na ňom dga+9 bez kameňov a krvák+9 bez kameňov, mal som auru na M1 a príšerám som bral po 1k, dokázal som to napohodu plášťovať bez menších problémov a príšery mi nebrali nič, skús si teraz v tejto dobe zájsť do veže s podpriemernou výbavou (podotýkam, že bez buffu, v tej dobe som mal PC slabý jak 4x použitý čaj, takže o 2 účtoch zapnutých naraz som mohol snívať) Poviem ti narovinu, že by si zomrel na šupu, ani by si nežmurkol, tak mi tu nevrav prosím o tom aké to bolo vtedy a aké to je teraz, pretože si myslím, že si ani len neuvedomuješ aká priepasť je medzi tým časom čo prešiel odvtedy..