Veci co me "stvou" na ekure

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Re: Veci co me "stvou" na ekure

Příspěvek od Anderson » pát 26. srp 2016 6:51:42

rudlaninja píše:Píše se tu jak to mají nováčci těžké a že server jede dlouho.Když sem začínala chodila sem metinland zvedat po zemi věci co nikdo nechtěl udělala lvl na biologa a pokračovala dál ve sběru a dávala bio.Pak zas zvednout bio přidala jsem kopání a prodej tavby a zase zvedla lvl na dalšího biologa z výdělku jsem si udělala dropku wpčko věci nic moc kouzla se načítaly jak padaly duše z metinu a pomalu vydělávala procházela jsem si všechny mapy a vyexpila hlavní na 100l lvl a přesunula se z dropkou na 60 metiny za noc sem vymlátila na 60 1kkk a to v noci protože přes den nebyla šance v přitažlivce najít místo.Teď mají přitažlivku poloprázdnou,jenže..proč by se snažily když stačí stát na namku a škemrat,proč by si procházely mapy když stačí poprosit ať někdo udělá port.Ze začátku kovat věci a šperky vyšlo mnohem dráž a dalo to víc zabrat než teď.Teď si stačí stoupnout do druhého města a posbírat po zemi věci které tam hážou hráči z keri a mají +9 brnka,rybí kůstky a zbraní nepočítaně i +9.Pokud chce někdo opravdu hrát tak zabere a hraje nestojí na námku a neškemrá.Všichni jsme začínaly od nuly a nikdo nám nic zadarmo nedal a to,že je někdo líný jít si projít rady na forku je jiná věc.Za nás byla přitažlivka a svatá to bylo vše teď mají zaniklou keri a pořád je to málo to by si už mohly začít stěžovat 150lvly,že jedinou mapu na výdělek mají entarian protože ve swampu 150 yangy padnou leda z knihy misí.V HG taky moc yangů nevypadne jinak jsou nuceni prodávat pouze drop.Pomáhala sem rozdávala yangy,.ale už píšu že nejsem banka a pokud chce hrát ať se snaží a dropuje jinak nemá smysl ani začínat hrát.
Lenže za doby, kedy sme my začínali šperky+9 s príšerami stáli 40kk nie 200kk+, za doby keď sme my začínali nebolo na servery xy ľudí, ktorí už dávno majú natunené postavy lvl150+ s triliardami yangov v inventári s hotovým biologom a všetkým možným aj nemožným na P.. Doslova obdivujem ľudí, čo idú takéto niečo porovnávať..
A fakt ako argument typu že my sme to zvládli tak, tak nech to aj oni zvládnu..Vieš čo ti poviem? ja keď som začínal, tak som chodil do veže dropovať s lvlom 61 mal som na ňom dga+9 bez kameňov a krvák+9 bez kameňov, mal som auru na M1 a príšerám som bral po 1k, dokázal som to napohodu plášťovať bez menších problémov a príšery mi nebrali nič, skús si teraz v tejto dobe zájsť do veže s podpriemernou výbavou (podotýkam, že bez buffu, v tej dobe som mal PC slabý jak 4x použitý čaj, takže o 2 účtoch zapnutých naraz som mohol snívať) Poviem ti narovinu, že by si zomrel na šupu, ani by si nežmurkol, tak mi tu nevrav prosím o tom aké to bolo vtedy a aké to je teraz, pretože si myslím, že si ani len neuvedomuješ aká priepasť je medzi tým časom čo prešiel odvtedy..
ende

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pát 26. srp 2016 8:28:43

Nevšimla jsem si,že by někde bylo ve změnách psáno že se zvedl dmg od příšer mobové na všech mapách berou stejně.Šperky a věci +9 to je ta pohodlnost hráčů,místo aby si je za pár šupů ukovaly tak je jdou koupit v dnešní době kovnout nezdobené šperky na +9 stojí pakatel točky padají při dropování takže investice by byla vlastně nulová,ale proč něco dělat sám když si to můžou koupit že?To už dejte rovnou návrh ať mají nováčci hotového biologa a natočenou výbavu.Pokud chce někdo opravdu hrát tak se do toho pustí a maká k čemu by tu byl nováček který stojí na námku a prosí o yangy nebo vyexpení.Píšeš že teď jsou ceny větší,ale taky je možnost většího výdělku ze začátku nebyly žádné talismany na yangy a vymlátit slušnou sumu u malých metinů šlo a teď to nejde?I kdyby nakrásně neměl talíky na yangy a prodával jen drop tak si vydělá slušně i tak.Knihy na vedení jdou na odbyt pořád teď navíc mají i příručky o rybaření možnost dropnout jenže to by se muselo makat a ne stát ve městě když mám na námku lognuté 2 postavy tak během půl hodiny tam mám na obou kolem 10 pmek z prosbou o yangy na obou od stejných hráčů když jim každý dá i kdyby jen 5kk tak má za hodinu vyděláno.Když už chcete pomoct tak ten čas co tu píšete na forku věnujte nováčkům a proveďte je po mapách a vysvětlete co a jak,když jak tvrdíte neumí jít na web si to samy pročíst.Pomoc je snadná chcete pomáhat tak pomáhejte já osobně pokud se mě ve hře někdo požádá tak pomůžu,ale pouze radou.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Xardass » pát 26. srp 2016 9:15:47

Rudlaninja:
Nikde jsem si nevšiml, že by někdo kromě Tebe psal aby nováčci měli vše zadarmo a hned. O stání ve městě a žebrání yang také píšeš pouze Ty. Zdejší diskusí nebylo myšleno vše bez práce, ale práce s lepším výdělkem na menších lvl pro začínající hráče. To se vážně tak bojíš, že Tě někdo z těch prcků ohrozí? :-).
Neboj, kromě psaní ma fórum pomáhám i ve hře a ne jen radou :-).
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 26. srp 2016 10:06:28

Xardass píše:Rudlaninja:
Nikde jsem si nevšiml, že by někdo kromě Tebe psal aby nováčci měli vše zadarmo a hned. O stání ve městě a žebrání yang také píšeš pouze Ty. Zdejší diskusí nebylo myšleno vše bez práce, ale práce s lepším výdělkem na menších lvl pro začínající hráče. To se vážně tak bojíš, že Tě někdo z těch prcků ohrozí? :-).
Nechápu proč to otáčíš proti Majky, sama mám stejnou zkušenost... logneš postavu na námku a hned máš pár PM s žádostí o yangy, věci, které náhodou nepotřebuješ.... Nebojím se, že by mě prckové ohrozili, ale pokud si někde (ze stránek) stáhnou hru, tak by si aspoň mohli přečíst základní informace, myslím že na stránkách je přehledný atlas, novinky, archiv, dále je tu forko plné návodů, odkazů na youtube. Ale ono je asi opravdu jednodušší a rychlejší vydělat psaním PM o yangy. Sama osobně nikomu yangy nedávám, když se slušně zeptá, poradím, dám zlodějky, expáky, někdy i uhranutý a zesilka, u některých i pomohu s přidáním talismanů do věcí. Ale spousta "nových" hráčů napíše "cc, dej yang do začátku"... to Ti přijde jako hraní? Mě ne. Tu přijde nový hráč, a málokterý se snaží si věci udělat sám, jednodušší je ty věci koupit a bohužel vydělat na ně "žebráním".

A znám i pár hráčů, kteří nezačali v dávných dobách jako my, ale nedávno a kromě biologa se dokázali vyšvihnout hodně vysoko, jen to prostě stojí čas a námahu.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Xardass » pát 26. srp 2016 10:21:18

Cleo:
Ale ano, žádostí o yangy mám denně také několik a podobně jako ty daruji spíše předměty do hry. Nic proti nikomu neotáčím, jen jsem chtěl poukázat na to, že nikdo nechce dát věci a vše zadarmo jak nám bylo předkládáno. Námahou a prací ano, ale výdělek by v některých oblastech mohl být lepší než je a že kvůli tomu jsou některé mapy "mrtvé".
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 26. srp 2016 10:22:02

cleo píše:
Nechápu proč to otáčíš proti Majky, sama mám stejnou zkušenost... logneš postavu na námku a hned máš pár PM s žádostí o yangy, věci, které náhodou nepotřebuješ.... Nebojím se, že by mě prckové ohrozili, ale pokud si někde (ze stránek) stáhnou hru, tak by si aspoň mohli přečíst základní informace, myslím že na stránkách je přehledný atlas, novinky, archiv, dále je tu forko plné návodů, odkazů na youtube. Ale ono je asi opravdu jednodušší a rychlejší vydělat psaním PM o yangy. Sama osobně nikomu yangy nedávám, když se slušně zeptá, poradím, dám zlodějky, expáky, někdy i uhranutý a zesilka, u některých i pomohu s přidáním talismanů do věcí. Ale spousta "nových" hráčů napíše "cc, dej yang do začátku"... to Ti přijde jako hraní? Mě ne. Tu přijde nový hráč, a málokterý se snaží si věci udělat sám, jednodušší je ty věci koupit a bohužel vydělat na ně "žebráním".

A znám i pár hráčů, kteří nezačali v dávných dobách jako my, ale nedávno a kromě biologa se dokázali vyšvihnout hodně vysoko, jen to prostě stojí čas a námahu.
Vy podle mě prostě nechápete, že metinu chybí jeden základní prvek, a to questovaní, kterej ti jednak pomuže s exp/yang, ale taky poznáš různé druhy výdělku a mohli by tě i pobavit. Kdyby questy byly dělány vtipnou formou a takovou formou, aby jeden quest se nedělal tři hodiny. Však Ekura nemá pořádnej příběh, jako každé mmorpg, i to de.... 4story má příběh. Ted mi někdo napíše, že srovnávat metin s jiným mmorpg je bl.bost, ale i offik má tunu questu, ale ne mco zábavnych, ale svým způsobem plněj, co tu psal ondra - provedou tě světem a ukažou možnosti výdelku.
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » pát 26. srp 2016 10:27:28

Podľa mňa by bolo najlepšie, tí čo tu mudrujú že to je ľahké a ľahšie ako predtým, nech si teraz len tak zo srandy založia nejakú novú postavu a bez nejakej pomoci si idú zarábať a vytvoriť nejakú hodnotnú dobrú postavu..som zvedavý ako rýchlo by zmenili názor :) a to ešte sa teda rozprávame o ľuďoch čo vedia ako hrať hru..čo ale potom tí nováčikovia ktorí ani len netušia čo majú jednoducho robiť.. Stále sa to tu omiela ale stále niektorí nechápu, že nováčik sa ťa nebude pýtať na metinland/bossland alebo čokoľvek, keď nevie o tom, že to tu je.. Nebolo by zlé spoločne zasadnúť a vymyslieť akým spôsobom previesť nováčikov po svete Ekury a tie questy sú pravdepodobne najideálnejší spôsob ktorý môže pomôcť ako znalosťmi o ekure, tak aj yangami/expami a inými vecami, ktoré nováčikovia určite ocenia.. A ten, kto by bol proti questom pre nováčikov, tak je pre mňa obyčajný ... ktorého v živote nebudem brať nijakým spôsobom vážne
ende

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » pát 26. srp 2016 10:42:31

Nevím proč bych se měla bát nějakého ohrožení.Jestli jsi to nepochopil je to hra a tak to i beru nejde o to být nejlepší,ale o to pokud mě ta hra baví tak ji hrát co nejlíp a užívat si ji.Je to jako každé RPGčko bez práce není nic tohle není hra na měsíc.A výdělek byl vždy pro začínající hráče těžký,ale měla by to pro ně být výzva aby zabraly a ukázaly že to jde i bez plskování ve městě.
Anderson,ale každý tu začínal od nuly a každý musel makat a vše si vyzkoušet sám nikdo nepíše že to mají snadné,ale taky nikdo nic nedostal jen tak bez ulehčení o tom ta hra je pokud chce být hráč lepší tak se snaží.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Příspěvek od Janko.Tlcik » pát 26. srp 2016 10:46:12

-ahoj, nemáš něco do začátku?
-ahoj, mám, prianie nech sa ti darí

to bolo včera

podľa mňa rozdávaním vecí vychovávate žobrákov. tí ľudia nikdy hrať poriadne nebudú keď stáť pri sklade a vypisovať ľuďom čo sa cítia ako borci keď rozdávajú almužny im nesie veľmi slušné prachy. kamarát si blokol šepot na postavách kvôli plsákom, keď šiel k skladu tiež kopa borcov čo brali ako povinnosť veľkého levelu dotovať ich. pár ďalších pm od neznámych ignoruje kvôli tomu že 99% je to "dej, ty máš, proc nedas? ty mas dost. a ja tady nebudu hrat ak nedas". takže ak vás veľké levely ignorujú ak im niečo napíšete je to možno je to kvôli plsákom čo ste zaučili. raz som sa jedného spýtal či chodí aj u nich doma po námestí a pýta od starších pánov peniaze...

rady rozdávam bez problému ak sa niekto spýta len bohužiaľ aj to občas vyzerá tak že dotyčný začne žiadosťou o radu, poradím, potom začne byť prehnane kamarátsky a potom začne keď sme takí kamaráti určite máš niečo čo nepotrebuješ.

p.s.: anderson, nikto ti nebráni spraviť ebenky, náušky zo sĺz na +9 a potom predávať na námestí po 100kk ako podporu pre začiatočníkov, kedysi som to spravil len mám pocit že si prilepšili len priekupníčkovia.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 26. srp 2016 10:47:29

Vše o čem se tu rozepisuješ a nad čím teskníš a voláš po nějaké nápravě nebo úpravě, tak je povětšinou chybou, chováním nebo stylem hry většiny hráčů. Kdo je nutí někde někoho zabíjet, sám se pak stává lovnou zvěří. Kdo je nutí si dělat špatné jméno? Když se chováš ke svému okolí slušně, tak se vždy s většinou dohodneš. A pokud ne, je tu vždy alternativa jiných map, jiného stylu výdělku, jiného CH. Je tu forum, návody, rady, je tu spousta ochotných hráčů ve hře pomoci radou, prostředky. Čí je chybou, že téměř každý zapne hru, 1lv a začne neustále nonstop expit bez toho, aby si nastřádal peníze na později nebo začal průběžně dělat další schopnosti postavy. Uaaaaaa rychle na level 80-100, jsem king, dal jsem to za dva dny. Pak smutně stojí na námku protože nemá nic a postavu může akorát tak smazat nebo zas udělat další postavu dropíka a na tu hlavní začít vydělávat. Je tu malé procento hráčů, kteří nepotřebují žádné změny a hru hrají s potěšením a s rozumem a dosáhnou krásných výsledků. Pak je tu bohužel většina, která nad hrou vůbec nepřemýšlí.

Moje rada? "Buď slušný, nebuď líný, přemýšlej, čti forum" - a pak pro tebe hra bude zábavou a budeš v pohodě. ;-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod

Who is chatting

offline Mionix