Georgiew a General, smesne!!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Janko.Tlcik
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 185 poděkování
Dostal poděkování: 147 poděkování

Re: Georgiew a General, smesne!!!

Příspěvek od Janko.Tlcik » ned 21. kvě 2017 8:07:10

takže zasa moje nevyžiadané múdra:

1,
Spoiler:
kam by ste vo svojom chápaní cti zaradili napríklad likvidovanie nákladných lodí protistrany ponorkami? bežná vec za II. svetovej. ťažko si viem predstaviť niečo viac pvm v reále ako neozbrojenú pomalú, bachratú nákladnú loď po čiaru ponoru naložené nákladom a viac pvp ako štíhle zo zálohy útočiace ponorky . a verím tomu že posádky tých nákladných lodí si mysleli o kapitánoch ponoriek to isté čo neos a spol o tých čo si ich dovolia zabíjať keď oni sa práve rozhodli že túto hodinu sú pvm a tedy nikto ich nesmie zabíjať.

a predsa kapitáni ponoriek boli vyzdvihovaní a oceňovaní za svoj podiel na vojnovom úsilí či už priamym ničením zásob, výstroje a živej sily prepravovanej tými loďami, narušovaniu výroby a bojov kvôli chýbajúcim surovinám a výzbroji, nútením združovania sa lodí do konvojov, viazaním výrobných kapacít na výrobu lodí čo nahradia tie čo boli zničené ponorkami alebo výroby sprievodných ozbrojených lodí čo ich mali chrániť, posádok pre ne...

verím tomu že ak by ste v tej vojne boli vy tak by ste vypisovali do novín články o tom akí sú tí kapitáni ponoriek ... , že prečo nejdú útočiť na skupiny bitevných lodí. a nie v skryte ale nech vyjdú pekne na povrch, odhalia sa a útočia na ne pekne na férovku na hladine. ( žeby analógia s tunajšími postojmi k mrenkám? ) za čo by vás všetci mali radšej nehovorím.
2,
Spoiler:
mimochodom ten čo si Vás dovolil zabiť zabíjal len pre body (dostatočný dôvod) alebo si aj čistil plac pre svojich dropov?
3,
Spoiler:
stávalo sa mi určitý čas že som si dropoval v swampe, prišiel nejaký dobrý človek, natvrdo sa mi nacpal na fleka zvyčajne vtedy keď som bol vypredať drop.vedel že je tam niekto iný. pustil sa do mňa tým že mal pri sebe na rozdiel odo mňa pvp a robil všetko pre to aby ma vyštval. a tiež sa mu nepáčilo že som útočil na bufov čo mal prihlásených, postavy čo chcel expiť a podobne. na tie si zvyčajne pvp nedal a tiež mal často reči o tom že aký som smrad, psycho a horšie. ale ani jeden pokiaľ viem nešiel a nesťažoval si na fóre.
pekný deň

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » ned 21. kvě 2017 8:55:29

Spoiler:
Neos píše:To KapkaRosy

Hele, ja nevim co je mozne a nemozne vytvorit v teto hre, protoze nejsem tvurce a ani programator teto hry a ani jsem se o to nikdy nezajimal. Napsal jsem jen nejake veci, ktere me napadly a videl sem to jako urcitou moznost reseni. Kdybych byl programator metinu, tak bych to asi napsal jinak, pokud bych vedel, ze by to slo. Nevim vubec jaky jsou moznosti a jak je to financne narocne neco naprogramovat nebo jestli je to zadarmo.

Kazdopadne mi pride ten system cidonie za hranou, co se tyce trestnych cb pri zabiti. Cidonie neni jen pvp mapa, jak si kdekdo mysli, ale taky pvm mapa, kde dropuji i jini lide, kteri treba ani pvp nemaji a nebo je pvp vubec netahne. Je to dobra mapa pro kohokoli, kdo si jde jen tak zarelaxovat zabijenim bossu a nemusi u toho sedet hodiny, jako je tomu u jinych map. Psal jsem to uz nekolikrat, ale napisu to jeste jednou, protoze mi pride, ze nekteri jedinci si mysli, ze ja to proste nechapu. Rikam, ze zabijeni v cido je nikdy nekoncici pribeh, protoze zabit dropera pri zabijeni priser je hodne snadny cil pro pvp hrace a hodne malokdy se stane, ze pvp hrac je usmrcen droperem. Z toho duvodu je to az moc velky luxus dostat temer zadarmo kralovsky pocet CB pri zabiti dropera, protoze dotycny pvp hrac temer neriskuje, ze bude on sam usmrcen. Zrovna vcera se mi ten samy pripad stal znovu od toho sameho hrace a mel jsem vypujcenou buffku a ted uz ani ta vypujcena buffka do cidonie nemuze, protoze ma pocet CB=0. Po zabiti jsem tomu dotycnemu dal navrh, ze si muzem v cido zabojovat bez pouziti cervenych eliku, aby mel sanci me zabit normalne v pvp a mohl ziskat CB body normalnim zpusobem, bohuzel moje vyzva nebyla vyslysena. Jednoduse receno musel by se snazit o trochu vic a nebo nedej boze kdyby dostal narezano, tak by CBcka ztratil. A to, ze rikal, ze mu o CBcka nejde, ze si je vybojuje ve war, to je hloupost, kdyby mu o CBcka neslo, tak tu vyzvu prijme, kort kdyz zabil pvp hrace v pvm. To je teda hrdinsky cin teda :D

Kdyby aspon fungoval ten prikaz v textovem radku, abych se s postavou mohl portnout na respawn, ale ani to uz nefunguje, nevim proc. Ja bych ani tak neresil, ze nekdo nekoho pri necem zabije, to at veme cert. Me nejvic vadi, ze kdyz postava ma 0 CB, tak je donucena jit do war risi pro CB body. To mi pride jako uplny nesmysl, protoze jak muze droper nebo buffka jit pro CB body, kdyz proti nim stoji vytuneny terminatori a kdyz vemu v potaz to, ze moje buffky a droper nemaji dokoncene bio a nemam na vsechny postavy dane pvp, tak je to proste ztrata casu, nervu a vubec nepomuzu vlastni risi v boji, spis naopak. A vazne nemam naladu dodelavat bio a pvp na nekolika postavach, za ktere me to pri pvp ani nebavi. Zvolil jsem si hlavni postavu a na ni jsem vsechno dodelal a s tou postavou jsem schopny pomoct sve risi a droperi mi pomahaji s nakladama na uziveni hlavni postavy ve hre. Takze proc bych mel investovat do pvp na dropery a buffky a dodelavat bio, kdyz mam hlavni postavu, kde to vsechno mam a radsi preferuju tunit hlavni postavu, nez abych to cpal do neceho, co me nejaky nesmyslny system nuti. Kdyz je Cidonie tak slavna pvp mapa, tak proc do ni nechodi pvp hraci se mlatit mezi sebou??? Protoze je to o CB bodech, chteji ziskat free CBcka a neriskovat ztratu, kdyz se budou mlatit pvp hraci mezi sebou, tak jim hrozi ztrata hodne CB bodu, proto se tam vubec pvp hraci nemlati a radsi se mlati v metinlandu. Drtiva vetsina pvp hracu se honi jen za poctem CB bodu, aby byl co nejvyse v zebricku. Kdyz vidim, jak nekteri jedinci bojuji ve war risi, tak mi to dava jen za pravdu. Nekteri jedinci stoji na respawnu a strileji sipy a dalkove kouzla, ale oni sami umrit nemuzou.

Minula Svata nebo jak se ta mapa presne jmenovala byla obrovsky popularni, protoze tady bylo hodne hracu online a tato hra zazivala obrovsky boom a hlavne byl vstup pro dropery do Keri ve Svate a kdyz bylo Keri otevrene, tak ve Svate byly uplne jatka a zne Cbcek. Ja sam sem to zazil i z pozice dropera, jak bylo nekdy nemozne se dostat do Keri neco si nadropovat a vydelat. Tam byla dobra vec ta, ze tam fungovaly porty (pergameny navratu na misto), ale pak se to snad i zrusilo nebo ted uz presne nevim a zkaza pro dropery byla dokonana. Jeste ze nastesti droperi si nemuseli vybojovat ztracene CBcka ve wra risi, to by byla dalsi jatka a mohli si je koupit za yang.

KapkoRosy - nevim jestli chodis nebo nechodis do Cidonie dropovat a jestli jsi si zkusil jit s droperem nebo buffkou bez bia a bez top vyladenych veci do war risi zkusit vyzrat nejake CBcko, ale rikam ti, ze to neni buhvi co, kdyz se na tebe sesypou terminatori se 40k zb a s nadupanyma pvp vybavama. Nemuzu dat vsechny svoje pvp veci z moji hlavni, protoze buffky nemaji tak vysoky level a dodelat droperum a buffkam lv jen kvuli tomu, abych s nima mohl jit do war risi, tak vazne dekuji, ale nechci. Dropery a buffky nemam zapotrebi expit a ani nechci, chci je mit tam, kde jsou, to mi staci. A kupovat dalsi brneni a zbrane a ladit spodni bonusy, aby mi to ladilo kvuli nejakemu nesmyslnemu systemu fakt nehodlam.

Chtel si abych nejak definoval pojmy droper, buffka a pvp.
V rychlosti me napadl system PVM a PVP o kterem jsem se zminil v predeslem komentu.
System PVP - pri vstupu do Cidonie by clovek, ktery se chce mlatit zvolil PVP a pri zabiti a usmrceni by se pricital a odecital stejny pocet CB bodu, jako je tomu treba ted.
System PVM - hrac, ktery by zvolil PVM, at uz je to droper nebo buffka by se mu pricitaly + 1-2 CB body pri zabiti a pri usmrceni by se mu odecital -1 CB bod.
Nebo to proste dat jako za stare Svate vsem jednotne +2 CB za zabiti a -1 CB za smrt. Jednoduchy jak facka a nebo aby se nemuselo chodit s dropama a buffkama do war risi, coz mi nehorazne pije krev, tak by se daly CB body koupit za yangy (napr. 20 CB za 100kk) a nebo za 20 CB 5 SD a pokud ma nekdo starosti s tim, aby nebyly transfery CBcek, tak se o ty CB body muze pozadat ticketem, hrac si je zakoupi a Admini nebo GMka mu to na webu potvrdi. Zase jednoduche jako facka, neni treba vymyslet nejake slozitosti, kdyz to jde jednoduse. Pochybuju, ze nekdo bude delat transfery CBcek, kdyz by za to musel platit yangama nebo SDckama. Transfery se asi delaly, kdyz to bylo hodne levne, nevim, nikdy sem to nedelal a ani sem to s nikym neresil, takze nevim.

Co se tyce te moralky, tak jsem tu stredovekou dobu dal jako spatny priklad, protoze se delaly zverstva, ale i tak lide meli urcitou uroven a nekdo zverstva delal a nekdo zase ne, to je porad stejne.
To je to stejne i tady, kdyz tu jsou tri nepratelske rise. Stav je porad nepratelsky, jak rikas, ale to neznamena, ze lidi se budou neustale mezi sebou zabijet. Nekoho to bavi, nekdo to nevyhledava a nekomu to leze na nervy. Lidi prestupuji z jedne rise do druhe a zase zpet, tak nevim proc bych musel zabijet nejake kamarady, se kterymi jsem hral, kdyz mi bohate staci, ze si zabojujem ve war risi a tam se vsichni pomlatime :D V pravidlech taky neni, ze chunjo hraci musi povinne zabijet hrace v shinso a jinno, tak nevim proc bych mel delat neco, co se mi delat nechce nebo je to pod moji uroven. A pochybuju, ze ty KapkoRosy povinne vsechny nepratelske hrace zabijis, kdyz to tak hajis nebo se me tu snazis tak poucovat co je vlastne tato hra.

A jak si neco rikal o te sachove partii, tak to michas jablka s hruskami zase ty. Pri sachove partii hrajes sachy, nic jineho, kdezto v Cidonii je cast pvp a i pvm :)

Jak jsem rekl, ja jsem clovek zasadovy a mam nastavenou urcitou uroven a podle te urovne se ridim a kdyz je neco pod moji uroven, tak to proste delat nebudu, i kdyz muzu. Ja myslim, ze to tak je i u vice lidi a nejen u me.

Neos
Velmi krátce:
Tvůj velmi rychle navrhovaný systém PvP a PvM systém vstupu do icdonie skutečně jeví známky rychlého přemýšlení. Tak jak jsi ho popsal by to znamenalo, že s postavou získáš ve válce za zabití dejme tomu 10 CB, ale po smrti v Cido ti to odečte pouze 1 bod. Zatímco ten kdo zvolil PvP vstup by dostal za zabití postavy plný počet. Přímo výzva k transferům za úplatu. Navíc to nijak neochrání tu tvoji buffku. dál bude velmi snadným a proto samozřejmě prvořadým cílem.
Návrat systému +2/-1 by možný byl. Ovšem ani ten nic neřeší. Navíc je špatně nastavený. Ten systém aby byl co k čemu by musel být buď +2/-2 nebo ještě lépe +2/-3. Ovšem musel by být nastaven i ve válce říší, nikoliv jen v Cidonii.
Jinak pochybuješ správně. Dokud jsem hrál za Kapku, málokdy jsem nějakou bitku začal. Ovšem byly-li mé postavy napadeny, nikdy to útočník nedostal zadarmo. Vlastně jsem se řídil stejným heslem "nedělej jiným co nechceš aby dělali tobě". Na rozdíl od tebe jsem ale všechna příkoří, jež se udála mým postavám, řešil přímo ve hře samotné. A to z jednoho prostého důvodu. Ani milion řádků na fóru na téma "bůůů někdo mi zabil buffku a je děsně nemorální" nic nevyřeší a i ti, kteří by ti ve hře možná rádi a ochotně šli pomoct se s dotyčným vypořádat v rámci hry samotné, se ti tady maximálně vysmějou.

PS: Závěrem už pro všechny nespokojence s čímkoliv. Držkovat jak je všechno špatně umí každý. Vymyslete lepší systém a předložte ho. Věřím tomu, že pokud bude skutečně lepší a naprogramovatelný, pak je možné, že se ve hře objeví. Stejně jako dobré nápady a návrhy z příslušné sekce.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » ned 21. kvě 2017 13:39:57

Tohle tema je diskuzni tema, ktere se tyka teto hry a take toto forum slouzi k moznym diskuzim o hre. Pokud si nekdo mysli, ze je toto tema zbytecne, ja mu to nevyvvracim, tak tu ale nemusi sdilet jeho nazory, kdyz tim ztraci svuj cas.

Neni treba se zde dale vyjadrovat k zabijeni droperu nebo buffek, na tom se stejne neshodnem, takze tu neni treba psat nejake prirovnani a tak, stejne to k nicemu nevede.

Me spis zajima, jestli hracum vyhovuje soucasny system v Cidonii. Pokud ma hrac, at uz je to droper, buffka, pvp hrac nebo bludna ovce CB body, tak muze vstoupit, pokud CB body nema, tak nemuze. CB body jsou jasnou podminkou pro vstup do teto mapy, na tom mi neprijde nic zvlastniho a je to v podstate ferove.
Ale co mi vadi je to, ze pokud tam jdu s droperem a buffkou a po ztrate CB jsem nucenej jit do war risi s tou danou postavou. Pokud ma hrac dropera nebo buffku, tak ty postavy slouzi predevsim ke dropovani nebo buffovani a ty postavy jsou prevazne dalo by se rict zanedbane tim, ze je hrac netuni, aby s nima odevzdaval biologa, karmu, shanel na ne pvp a buhvi co jeste. Tohle mi pride jako naprosto ulitle, protoze proc bych mel oslabovat svoji risi tim, ze do war risi budu chodit s droperem a buffkou, kdyz jsou ty postavy mnohem slabsi nez je moje pvp postava. Kdyz se sejde zcela nahodou takovych hracu vic, tak je to preci hodne velke oslabeni te dane rise a tim padem snizuju vykonost moji rise kvuli nejake povinnosti pro vstup do mapy a take degraduju snazeni mych spoluhracu, kteri bojuji za nasi risi a v podstate kvuli tomu moje nebo nase rise muze prohrat war risi.

Uz to konecne chapete o co mi jde nebo si porad myslite, ze tu resim nejake zabijeni buffek a droperu. Jo psal sem o tom, ale to melo slouzit jako podnet ke zmene systemu v Cidonii !!!

Pokud do Cidonie nechodite dropovat nebo je vam to jedno, tak si to zkuste aspon predstavit nebo si to bezte vyzkouset, jaky to je byt ve war risi se slabou postavou a pokouset se vyzrat nejake CB body pro vstup do mapy. Nekdy je to naprosto nemozne. Nekteri lide naprosto hloupe obhahuji soucasny system, zrejme proto, ze do Cidonie nechodi, tak je jim to jedno a dela jim dobre, ze to nekomu nevyhovuje, typicka skodolibost, vidte?? :D

Uplne stejne na tom byla stara Svata, kde byl vstup do Kerindoru. Tak proc ten vstup do Kerindoru neni opet v Cidonii, kdyz to tolika bez mozkum vyhovovalo??? Vsak chcete mit ve war risi co nejvice hracu, tak by se vam urcite libilo, kdyby tam behali 70lv a vic droperi bez pvp, preci jasnej kill na jeden skill :D Ale zrejme uz nikdo nemysli na ty lidi, kteri se snazi ziskat nejake CB body se slabou postavou pro vstup do mapy. A nejake komenty jako "kup si dropa a buffku s full bio, karmou a spoustou CB bodu" je uplne zcestne.

Pokud by tohle tvurci hry dotahli do zdarneho konce, tak by bylo dilo zkazy dokonano :D

Neos
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » ned 21. kvě 2017 14:40:58

Jenže tak jak ty to Neosi píšeš to nefunguje. Systém hry je založený na tom, že hraješ za herní postavu. Není a nemůže být založen na tom, že ty jako hráč máš xy herních postav a každou používáš na něco jiného. Celé to není chyba ani Cidonie, ani nastavení PvP. Prvotní problém je v tom, že jsou povoleny multiúčty a hráč má možnost mít spuštěných několik herních klientů v rámci jednoho launcheru. Dokud tohle bude fungovat, bude jakékoliv ladění hry značně obtížné. S tím souvisí mimochodem i to, proč postavy malých levelů nikdy nedostanou mapu, na které by mohly vydělávat stamiliony. A to z jednoho prostého důvodu. V tom okamžiku si totiž každý založí novou malou postavičku a s minimálním úsilím bude vydělávat tam a yangy přehazovat na velké postavy. Přičemž samozřejmě nezapomene zakládat diskuzní témata ve smyslu, jak se na velké postavě děsně nudí a že chce vydělávat sta miliardy, když na prckovi vydělá stamiliony. Ale to už jinde jsme. Je to jiná vesnice...
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » ned 21. kvě 2017 14:45:33

smutné je, že máte oba pravdu a od nalezení společné řeči vás dělí překážka, kterou nejde překonat :)
z pohledu Neose by stačila možnost si tam přes prsten portnout manželku bez ohledu na cb a z mého i tvého pohledu by stačilo zakázat multiacc, což ovšem nemá šanci projít...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » ned 21. kvě 2017 15:57:21

Dle meho nazoru by k oziveni PvP stacilo vratit system do doby jak fungoval kdyz na serveru byla velka svata rise s meteorama zin, posvatnyma ohnema, sentinelem apod. a v male svate risi byli nosici utrapy a prisery z kerindoru. Samozrejme i s moznosti si zakoupit par CB, kdyz jste v minusu (klidne by to mohlo byt drazsi a mozno koupit treba jednou za 5 hodin).

Krale bych nechal, ale na trening pridal specialni mapu, do ktere mohou jen hraci dane rise a kazda postava ziska drop jen z prvniho bosse/monstra ktereho zabije treba jednou za 8 hodin, takze by kazda postava mohla mit drop z jednoho zorna, valarauca, centuriana, kata. Tim by se vyresilo nesmyslne hrabani yangu na ukor ostatnich hracu rise, mohlo by se davat vice bonusu v risi a krale by mohlo ziskat vice ruznych hracu.

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » ned 21. kvě 2017 16:21:35

zapomínáš, že jsme v Čechách ... nějaká snaha o rozdělení (naprosto nesmyslného) zvýšeného dropu se mine účinkem
celá tahle akce s podporou pro jednu skupinu hráčů na to zapomněla, proto nám tu teď ubývá lidí ve válkách a stejně jako se nikdo nehrne s pistolí proti tanku, tak nových pvp bijců nepřibývá
v době kdy tu byla velká svatá jak popisuješ, tu byly taky úplně jiné výbavy - na to aby člověk nebyl vysloveně za otloukánka stačilo bio a výbava tak do 20kkk - zkus si s tím dneska zajít válku, tam aspoň nepřijdeš o cb :)
že padla možnost zakoupit si pár cb jsem nepobral dodnes
to kam až se dá vymaxovat dmg dnes už víme všichni a přestože se to neukázalo zrovna jako dobrá cesta pro další vývoj, tak rollbacku, jak navrhuješ v první části příspěvku bych se snad radši vyhnul - ono čert ví jestli se tak stará záloha vůbec dochovala...
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » ned 21. kvě 2017 16:36:25

Nevolejte prosím zpět starou svatou. Ta doba se nikdy nevrátí. Kouzlo staré svaté spočívalo v tom, že si tam každý našel svého soupeře pro "vyrovnaný" boj, i když to mnohdy znamenalo 3 vs 1 nebo 6 vs Batista (Loco, Pajanator...). Základ hraní tkví v tom, že si hrají a baví se všichni. Nikdo nechce být jenom otloukánkem, každý si chce aspoň trochu zavdat a něco málo z toho mít. Prostě každej chvilku, tahá pilku. Což tehdy fungovalo, protože server byl v počátcích a ty výbavy všelijaké. Proto si každý našel soupeře. A i tehdy, když jedna strana dostávala moc velkou čočku, tak se na to vykašlala (rozuměj, přestala z toho mít aspoň to málo, ostatní si s nimi nehráli, ale jen se bavili na jejich účet, přestali tahat pilku atd.).

Jinak souhlas s KapkouRosy. I já chápu Cidonii jako takovou odměnu pro pvp hráče, kam si může jít dropnou něco hezkého. A ne jako prostor pro dropery (neměl jsem je rád ani v té staré svaté). A pokud tam jdou dropeři a bufky, tak na vlastní nebezpečí, nakonec u vstupu je myslím nějaké upozornění v tom smyslu. Ale na druhé straně - já měl vždycky své CB rád právě proto, že byly z většiny udělané na pvperech a zabíjet bufky a dropery by bylo pod mojí úroveň (i když jich mám na kontě také dost, ať už úmyslně, nechtíc nebo nevědomky).

Prostě Cidonie je nějak nastavena, můžeš se neosi na lovce bufek dívat zkrz prsty, můžeš jimi pohrdat, ALE TO JE ASI TAK VŠECHNO.
Obrázek

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » ned 21. kvě 2017 16:43:17

A proc se nemuze vratit velka svata rise s malou svatou? Vzdyt by mohla byt mala svata treba od lvl 40 do 70, velka svata od 70 do 100 a od 100 do 150 cidonie. At se vrati moznost koupit par CB, kdyz je nekdo v minusu nebo na nule s tim, ze to bude omezene jednou za par hodin a bude treba splnit nejaky ukol (treba dojet na urcite misto v nepratelske risi a neco tam sebrat), aby nebylo mozne delat lehky transfer CB a muze se PvP opet vratit pro vsechny hrace...

Momentalne je kazdemu novemu hraci, co to vidi alespon trochu realne jasne, ze se hracum co nyni chodi do valek nikdy ani vzdalene nepriblizi (hlavne, kdyz vidi, ze vetsina z nich jsou kralove a jejich kamosi co hrabou miliardy u sloupu) a tudiz si nikdy zadne PvP neuzijou.

Navic bych osobne snizil zisk/ztratu CB v cidonii, aby se zde ziskalo za kill mene nez ve valkach risi nebot vetsina killu zde stejne probehne na PvM hracich a tudiz ziskat takhle hodnost/odmenu je dost hloupe.

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » ned 21. kvě 2017 19:14:05

Stara svata je uz davno pryc, byla tam nekdy sranda, to jo, ale z pozice dropera kterej sel do Kerindoru to bylo na mrtvici!!! Stara svata nejvice tezila z toho vstupu do Kerindoru, pac v te dobe tam bylo vzdy hodne lidi a pak take z toho, ze za kill byly 2 CB a smrt jen -1CB. Proto se to tam porad rezalo hlava nehlava a taky v te dobe tu hru hralo 10x vice lidi nez je tomu momentalne ted.

Chci zmenit ziskavani CB bodu pro postavy, ktere tam dropuji a nebo snizeni poctu CB bodu pri killu a smrti. Nechapu proc zakazali zakladni prikazy typu navrat do mesta nebo okamzite smrti ( /town, /kill )!!!
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix