Neos píše:To
KapkaRosy
Hele, ja nevim co je mozne a nemozne vytvorit v teto hre, protoze nejsem tvurce a ani programator teto hry a ani jsem se o to nikdy nezajimal. Napsal jsem jen nejake veci, ktere me napadly a videl sem to jako urcitou moznost reseni. Kdybych byl programator metinu, tak bych to asi napsal jinak, pokud bych vedel, ze by to slo. Nevim vubec jaky jsou moznosti a jak je to financne narocne neco naprogramovat nebo jestli je to zadarmo.
Kazdopadne mi pride ten system cidonie za hranou, co se tyce trestnych cb pri zabiti. Cidonie neni jen pvp mapa, jak si kdekdo mysli, ale taky pvm mapa, kde dropuji i jini lide, kteri treba ani pvp nemaji a nebo je pvp vubec netahne. Je to dobra mapa pro kohokoli, kdo si jde jen tak zarelaxovat zabijenim bossu a nemusi u toho sedet hodiny, jako je tomu u jinych map. Psal jsem to uz nekolikrat, ale napisu to jeste jednou, protoze mi pride, ze nekteri jedinci si mysli, ze ja to proste nechapu. Rikam, ze zabijeni v cido je nikdy nekoncici pribeh, protoze zabit dropera pri zabijeni priser je hodne snadny cil pro pvp hrace a hodne malokdy se stane, ze pvp hrac je usmrcen droperem. Z toho duvodu je to az moc velky luxus dostat temer zadarmo kralovsky pocet CB pri zabiti dropera, protoze dotycny pvp hrac temer neriskuje, ze bude on sam usmrcen. Zrovna vcera se mi ten samy pripad stal znovu od toho sameho hrace a mel jsem vypujcenou buffku a ted uz ani ta vypujcena buffka do cidonie nemuze, protoze ma pocet CB=0. Po zabiti jsem tomu dotycnemu dal navrh, ze si muzem v cido zabojovat bez pouziti cervenych eliku, aby mel sanci me zabit normalne v pvp a mohl ziskat CB body normalnim zpusobem, bohuzel moje vyzva nebyla vyslysena. Jednoduse receno musel by se snazit o trochu vic a nebo nedej boze kdyby dostal narezano, tak by CBcka ztratil. A to, ze rikal, ze mu o CBcka nejde, ze si je vybojuje ve war, to je hloupost, kdyby mu o CBcka neslo, tak tu vyzvu prijme, kort kdyz zabil pvp hrace v pvm. To je teda hrdinsky cin teda
Kdyby aspon fungoval ten prikaz v textovem radku, abych se s postavou mohl portnout na respawn, ale ani to uz nefunguje, nevim proc. Ja bych ani tak neresil, ze nekdo nekoho pri necem zabije, to at veme cert. Me nejvic vadi, ze kdyz postava ma 0 CB, tak je donucena jit do war risi pro CB body. To mi pride jako uplny nesmysl, protoze jak muze droper nebo buffka jit pro CB body, kdyz proti nim stoji vytuneny terminatori a kdyz vemu v potaz to, ze moje buffky a droper nemaji dokoncene bio a nemam na vsechny postavy dane pvp, tak je to proste ztrata casu, nervu a vubec nepomuzu vlastni risi v boji, spis naopak. A vazne nemam naladu dodelavat bio a pvp na nekolika postavach, za ktere me to pri pvp ani nebavi. Zvolil jsem si hlavni postavu a na ni jsem vsechno dodelal a s tou postavou jsem schopny pomoct sve risi a droperi mi pomahaji s nakladama na uziveni hlavni postavy ve hre. Takze proc bych mel investovat do pvp na dropery a buffky a dodelavat bio, kdyz mam hlavni postavu, kde to vsechno mam a radsi preferuju tunit hlavni postavu, nez abych to cpal do neceho, co me nejaky nesmyslny system nuti. Kdyz je Cidonie tak slavna pvp mapa, tak proc do ni nechodi pvp hraci se mlatit mezi sebou??? Protoze je to o CB bodech, chteji ziskat free CBcka a neriskovat ztratu, kdyz se budou mlatit pvp hraci mezi sebou, tak jim hrozi ztrata hodne CB bodu, proto se tam vubec pvp hraci nemlati a radsi se mlati v metinlandu. Drtiva vetsina pvp hracu se honi jen za poctem CB bodu, aby byl co nejvyse v zebricku. Kdyz vidim, jak nekteri jedinci bojuji ve war risi, tak mi to dava jen za pravdu. Nekteri jedinci stoji na respawnu a strileji sipy a dalkove kouzla, ale oni sami umrit nemuzou.
Minula Svata nebo jak se ta mapa presne jmenovala byla obrovsky popularni, protoze tady bylo hodne hracu online a tato hra zazivala obrovsky boom a hlavne byl vstup pro dropery do Keri ve Svate a kdyz bylo Keri otevrene, tak ve Svate byly uplne jatka a zne Cbcek. Ja sam sem to zazil i z pozice dropera, jak bylo nekdy nemozne se dostat do Keri neco si nadropovat a vydelat. Tam byla dobra vec ta, ze tam fungovaly porty (pergameny navratu na misto), ale pak se to snad i zrusilo nebo ted uz presne nevim a zkaza pro dropery byla dokonana. Jeste ze nastesti droperi si nemuseli vybojovat ztracene CBcka ve wra risi, to by byla dalsi jatka a mohli si je koupit za yang.
KapkoRosy - nevim jestli chodis nebo nechodis do Cidonie dropovat a jestli jsi si zkusil jit s droperem nebo buffkou bez bia a bez top vyladenych veci do war risi zkusit vyzrat nejake CBcko, ale rikam ti, ze to neni buhvi co, kdyz se na tebe sesypou terminatori se 40k zb a s nadupanyma pvp vybavama. Nemuzu dat vsechny svoje pvp veci z moji hlavni, protoze buffky nemaji tak vysoky level a dodelat droperum a buffkam lv jen kvuli tomu, abych s nima mohl jit do war risi, tak vazne dekuji, ale nechci. Dropery a buffky nemam zapotrebi expit a ani nechci, chci je mit tam, kde jsou, to mi staci. A kupovat dalsi brneni a zbrane a ladit spodni bonusy, aby mi to ladilo kvuli nejakemu nesmyslnemu systemu fakt nehodlam.
Chtel si abych nejak definoval pojmy droper, buffka a pvp.
V rychlosti me napadl system PVM a PVP o kterem jsem se zminil v predeslem komentu.
System PVP - pri vstupu do Cidonie by clovek, ktery se chce mlatit zvolil PVP a pri zabiti a usmrceni by se pricital a odecital stejny pocet CB bodu, jako je tomu treba ted.
System PVM - hrac, ktery by zvolil PVM, at uz je to droper nebo buffka by se mu pricitaly + 1-2 CB body pri zabiti a pri usmrceni by se mu odecital -1 CB bod.
Nebo to proste dat jako za stare Svate vsem jednotne +2 CB za zabiti a -1 CB za smrt. Jednoduchy jak facka a nebo aby se nemuselo chodit s dropama a buffkama do war risi, coz mi nehorazne pije krev, tak by se daly CB body koupit za yangy (napr. 20 CB za 100kk) a nebo za 20 CB 5 SD a pokud ma nekdo starosti s tim, aby nebyly transfery CBcek, tak se o ty CB body muze pozadat ticketem, hrac si je zakoupi a Admini nebo GMka mu to na webu potvrdi. Zase jednoduche jako facka, neni treba vymyslet nejake slozitosti, kdyz to jde jednoduse. Pochybuju, ze nekdo bude delat transfery CBcek, kdyz by za to musel platit yangama nebo SDckama. Transfery se asi delaly, kdyz to bylo hodne levne, nevim, nikdy sem to nedelal a ani sem to s nikym neresil, takze nevim.
Co se tyce te moralky, tak jsem tu stredovekou dobu dal jako spatny priklad, protoze se delaly zverstva, ale i tak lide meli urcitou uroven a nekdo zverstva delal a nekdo zase ne, to je porad stejne.
To je to stejne i tady, kdyz tu jsou tri nepratelske rise. Stav je porad nepratelsky, jak rikas, ale to neznamena, ze lidi se budou neustale mezi sebou zabijet. Nekoho to bavi, nekdo to nevyhledava a nekomu to leze na nervy. Lidi prestupuji z jedne rise do druhe a zase zpet, tak nevim proc bych musel zabijet nejake kamarady, se kterymi jsem hral, kdyz mi bohate staci, ze si zabojujem ve war risi a tam se vsichni pomlatime

V pravidlech taky neni, ze chunjo hraci musi povinne zabijet hrace v shinso a jinno, tak nevim proc bych mel delat neco, co se mi delat nechce nebo je to pod moji uroven. A pochybuju, ze ty
KapkoRosy povinne vsechny nepratelske hrace zabijis, kdyz to tak hajis nebo se me tu snazis tak poucovat co je vlastne tato hra.
A jak si neco rikal o te sachove partii, tak to michas jablka s hruskami zase ty. Pri sachove partii hrajes sachy, nic jineho, kdezto v Cidonii je cast pvp a i pvm
Jak jsem rekl, ja jsem clovek zasadovy a mam nastavenou urcitou uroven a podle te urovne se ridim a kdyz je neco pod moji uroven, tak to proste delat nebudu, i kdyz muzu. Ja myslim, ze to tak je i u vice lidi a nejen u me.
Neos