rudlaninja píše: ↑ned 17. bře 2019 14:14:59Až na to,že já nejsem ESSÁK.A války nechodím k vůli vymlacování cb,ale k vůli podpoře říše,chápu,že někomu to nic neříká,ale války mě baví i když nedám cb a nechodím jen z jednou postavou mám jich hned několik a střídám je,ale z Essakem jsi vážně vedle ten můj neníLycousOriginal píše: ↑ned 17. bře 2019 7:32:49To řekněte lyrovi, který chodí s 70% na šíp s 62% obrany na ninju a dostává 4,5k a dalším.
Vím, držíš tam mezerník, celou válku za ESSAKA, dáš 80CB CG, ale chápu tě lepší jak dostávat od archerů na kouzla 20-45k do Orhfanky a to nekomentuju dmg od dalších postav a tvůj slabej damage.rudlaninja píše: ↑ned 17. bře 2019 5:46:45 Manželské šperky byli vždy na pvm a měli by tak i zůstat.Stačilo by trochu změnit ceny a určitě by se začali využívat mnohem více.Do pvp,bych je vůbec netahala.A myslela jsem,že tohle si založil k vůli manželským šperkům a ne k vůli kritice hráčů ve válce.Manželské šperky do pvp dle mě nepatří a pokud potřebuješ berlu do válek tak patrně nejsi tak dobrý jak si myslíš měl by jsi válčit a hrát pro zábavu šperky bych nechala jen do pvm ono bez toho pvm by jsi ani pvp neměl.Takže za mě je lepší mít usnadnění pomocí šperků lepší na pvm a pokud Tě štvou průnikáři udělej si do války rytířák a používej kosti na průmku a budeš mít klid.
Téma promazáno od spamu. Žádám Vás, aby jste zde řešili pouze Manželské šperky! Osobní útoky kolik kdo komu bere a jaký on má obrany tu vědět nepotřebujeme. Pokud nemáte již k tématu co sdělit můžeme toto téma