mam na svojom konte cez 500 stankov mehehehe

no od 12letého kloučka, bych jinou odpoved ani nečekalheadshotkeeper píše:aj ja nicim stanky a kludne zamachrujem
neries moj vek ked o nom prd vies som viac vyspeli ako ty by som povedal ked riesis taketo chu*ovinyAriad píše:no od 12letého kloučka, bych jinou odpoved ani nečekalheadshotkeeper píše:aj ja nicim stanky a kludne zamachrujem
neries moj vek ked o nom prd vies som viac vyspeli ako ty by som povedal ked riesis taketo chu*ovinyheadshotkeeper píše:Ariad píše:no od 12letého kloučka, bych jinou odpoved ani nečekalheadshotkeeper píše:aj ja nicim stanky a kludne zamachrujem
v tvojom prispevku vela nadhladu nebolo, ked na mna utocis mojimi vlastnymi narazkami asi velku slovnu zasobu nemas a robis chyby vo veciach zo 4. triedyAriad píše:Mohu se zeptat jaké hlouposti podle tebe řeším? Jistá slušnost a ohleduplnost je pro tebe hloupost? To jsi opravdu vyspělí. A pokud jsis nevšiml já jsem tu moji odpoveď bral taky z nadhledem tím smajlííkem. Ale možná na to už tobě chybí IQ.
No na moji otázku jsi neodpověděl. Jen urážíš. Nevím co myslíš těma chybama ze 4. třídy. Možná nemám dokonalý pravopis, ale tvůj text taky není podle dokonalé Slovenštiny. Tedy pokud vám nezrušili velká písmena a znamínka.headshotkeeper píše:v tvojom prispevku vela nadhladu nebolo, ked na mna utocis mojimi vlastnymi narazkami asi velku slovnu zasobu nemas a robis chyby vo veciach zo 4. triedyAriad píše:Mohu se zeptat jaké hlouposti podle tebe řeším? Jistá slušnost a ohleduplnost je pro tebe hloupost? To jsi opravdu vyspělí. A pokud jsis nevšiml já jsem tu moji odpoveď bral taky z nadhledem tím smajlííkem. Ale možná na to už tobě chybí IQ.
so ziadnou uctou k tebe headshot
a myslim si ze uz bude treba LOCK lebo tu mame jedneho divneho jedinca