Příspěvek
od Zeleninový Salátek » čtv 07. črc 2011 16:18:38
Takže.Droperku bych si nechal-přeci jen,má 2 P(prakticky 3),WH a docela slušný level.Na vydělávání bude přímo ideální.Rozhodně dokup věci na 105% na příšery-to je základ.Se ZB nebude problém,sám mám mnohem méně a nemám problém.
A teď k těm možnostem na levelu 66:
Metin:66 je docela vhodný level.Nejideálnější bude dropovat na metinech 60(pádu),případně na metinech 65 a 70(pouze v případě přeplněnosti na 60).Pokud by byla nějaká nouze o zlodějské rukavice,můžeš zkusit metiny 85.Většinou mi z nich něco padalo i na velmi nízkém levelu.
Dále by se určitě vyplatilo CAVE2.Level máš docela ideální a pokud budeš s buffkou dropovat na hadech(několik prvních místností),rozhodně nebudeš mít o peníze nouzi.
Pokud bude CAVE2 plné a na metiny nebudeš mít náladu,doporučím ti chrám útrapy.Bez sebemenší námahy a spotřebě elixírů(obrana nad 850),lze vydělat minimálně 50kk za hodinu.A to mluvím pouze o částce yang,ne o věcech.
Ještě takové mé soukromé tipy na vydělávání-nejsou sice tak účinné,ale v případě nejvyšší nouze jistě pomohou:
Konec červeného lesa/metiny 90.
Se šamankou rozhodně do větších levelů nelez,pokud nemáš předem připravenou a dobrou výbavu.Mám až moc špatných zkušeností se šamankami kolem levelu 85-95,které mě hodiny prosily o přijmutí do skupiny.
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší