PvP warrior
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: PvP warrior
Ježiši konec stímhle 10ti-letym frackem
Podpis piš si tu co chceš já už do tohoto tématu nebudu reagovat...
Chytrýho dělej až dokončíš ASPOŇ Základku...
Děkuju...
Podpis piš si tu co chceš já už do tohoto tématu nebudu reagovat...
Chytrýho dělej až dokončíš ASPOŇ Základku...
Děkuju...
Bilgot- Mental War - PVP - 100 Lvl.
LosFiros - Archer Ninja - PVP + Kerindor - 81 Lvl.
Baragon - Dragon Shaman - Buff - 70 Lvl.
Věčně oddaný
a cechu TrollsKills.
4ever
4never
Červení??? Banda chudáků co si zvyšují ego na malých levlech...
Věčně oddaný

-
- Lv.6
- Dal poděkování: 1 poděkování
jzs ty si děsná vlezprdel už vám tu nic komentovat nebudu ty mu do tý prdele vlez a už nevylejzej 
EDIT: warn za vulgaritu /Habibi

EDIT: warn za vulgaritu /Habibi
SirAngel-ukraden
Nepotřebuju tu přátele ... !
Nepotřebuju tu přátele ... !
Pokud máš dropa a peníze nejsou u tebe problém, tak si udělej na každý char zvlášť šperky, štíty, zbraně i brnka 
Já to tak osobně mám. Teda zvětší části, abych se moc nevychloubal
např. 5 náramků z nebeských slz, 5 náhrdelníků ze slz, 3 ebenky, atd. Je to docela důležité, jelikož hodně hráčů má mraky bonusů a pokud budeš mít šperky 1x a univerzální, bude ti to k ničemu. Nedostaneš do nich dostatečné množství % na určitý char.
A k těm bonusům :
pro představu, já mám na wary:
silný proti war 95%
ochrana proti war 70%
silný na lidi okolo 50%
kritik okolo 50%
ochrana proti mečům 25%
ZB okolo 19000
obrna okolo 900
Pro někoho je to možná tohle skvělé, ale já osobně si myslím, že pořád je co zlepšovat. A takhle by si to měl mít na každý char, aby si byl v pvp docela slušný.

např. 5 náramků z nebeských slz, 5 náhrdelníků ze slz, 3 ebenky, atd. Je to docela důležité, jelikož hodně hráčů má mraky bonusů a pokud budeš mít šperky 1x a univerzální, bude ti to k ničemu. Nedostaneš do nich dostatečné množství % na určitý char.
A k těm bonusům :
silný proti war 95%
ochrana proti war 70%
silný na lidi okolo 50%
kritik okolo 50%
ochrana proti mečům 25%
ZB okolo 19000
obrna okolo 900
Pro někoho je to možná tohle skvělé, ale já osobně si myslím, že pořád je co zlepšovat. A takhle by si to měl mít na každý char, aby si byl v pvp docela slušný.

War tělo 100 lvl
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
to neni skvele to je proste setarstvo a jelikoz on chce ist do valky tam mu budu set k ho... nanic jelikoz nebude stihat prehadzovat....
- Gwynbleidd
- Lv.8
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj makyne
Psal si, že chceš hned PvP a já tě chápu, kdysi jsem byl to samé co ty
PvM žádné, ani % na příšery a PvP výbavu jsem dělal takřka od začátku a trvalo to přes půl roku.
Jde o to se poučit. Pokud chceš opravdu dobrou PvP výbavu na válečníka, je potřeba mnoho investovat, mnoho ztratit. Ty, pokud nebudeš mít PvM, nebudeš mít dostatek prostředků k tomu ztrácet a investovat.
Zkrátka, pokud chceš být, jak píšeš, válečník dobrý ve válce, potřebuješ být prvně válečníkem, co ví, kde sehnat yangy a umět je sehnat. Je více způsobů než jen PvM, ale Tvou správnou volbou je právě ono PvM (naučíš se pořádně za wara hrát, osvojíš si hru, práci s bonusy).
Pak je tady na řadě PvP. Možná ti připadá lehké natočit 3* 15% obran + ZB do náhrdelníku, ale opravdu tomu tak není
potřebuješ mnoho, aby si mohl mnoho vykonat. Dobrý válečník = tvrdá dřina, nikoli sfouknutí bonusů a jde se na to..
Teď k výbavě. Do levelu 95 jsou šperky jasné ebenové náušnice (nejlépe taveniny) 15% meč, 15% dýka stačí.. (15% obouruč + 10% lidi je bonus, který nemusí natočit ani ten největší machr). Náhrdelník z nebeských slz (pokud si war, můžeš prunikovat a každé % se ti hodí) v tomto rovněž 15% obouruč, 15% meče + ZB(nezapomínej na ZB) dále to jsou boty, nejlépe dvoje Fénické bronzové(proti průnikářům) Kožené extáze (rychlost kouzla je vždy super) a zase 15% meč, 15% dýka, ZB(nezapomínej na ZB), velkou otázkou je náramek, pokud by si měl ty finanční prostředky (viz PvM a ty kecy kolem) pak náramek ze slz, je těžké do něj narvat 15% obranu magii, 10% utok na lidi +ZB, ale je to možné(praxe), pokud chceš vynaložit méně yang, udělej Náramek z bílého zlata (má zb už v základu, čili lidi, a magie mají větší % na natočení).
Pak zbývá brnění což je důležité. Je jasné že BS, nebo shell dle levelu. BS se snaž vyhonit co nejvíce meče, dýky, obouruče a hlavně ZB, nezapomínej, že volba kamenů je otázkou života a lízání půdy, proto v PvP brnění není dobrá ochrana +0 až +6 (čím větší základní obrana, tím větší průnik, tím rychlejší smrt) dej tam spěch (+6 nejlépe), vitalitu (+6nejlépe) vyhýbání (+6 nejlépe). Ve zbraních tak samo (char, chra, návrat +6), měj na paměti, že ve zbrani můžeš mít jak lidi 10% v normálních bonusech, tak i 25% lidi ve stálých bonusech zbraně, rychlost kouzla 20%, šance na kritik a průnik jsou opět dobrými "bonus" věcmi, bez kterých přežiješ, ale jsou dobré.
Co se týče PVP bonusů (jsou ty dole) tak v KAŽDÉM předmětu měj 2* obranu na char, přičemž bonusy zkombinuj tak, a vydržíš co nejdéle.
Pokud jde o výbavu válečníka 100 level + pak jsou to šperky ZDOBENÉ EBENKY, ZDOBENÝ STŘÍBRNÝ NÁRAMEK, ZDOBENÝ NÁHRDELNÍK Z BÍLÉHO ZLATA.
No snad to k něčemu bude

Psal si, že chceš hned PvP a já tě chápu, kdysi jsem byl to samé co ty

Jde o to se poučit. Pokud chceš opravdu dobrou PvP výbavu na válečníka, je potřeba mnoho investovat, mnoho ztratit. Ty, pokud nebudeš mít PvM, nebudeš mít dostatek prostředků k tomu ztrácet a investovat.
Zkrátka, pokud chceš být, jak píšeš, válečník dobrý ve válce, potřebuješ být prvně válečníkem, co ví, kde sehnat yangy a umět je sehnat. Je více způsobů než jen PvM, ale Tvou správnou volbou je právě ono PvM (naučíš se pořádně za wara hrát, osvojíš si hru, práci s bonusy).
Pak je tady na řadě PvP. Možná ti připadá lehké natočit 3* 15% obran + ZB do náhrdelníku, ale opravdu tomu tak není

Teď k výbavě. Do levelu 95 jsou šperky jasné ebenové náušnice (nejlépe taveniny) 15% meč, 15% dýka stačí.. (15% obouruč + 10% lidi je bonus, který nemusí natočit ani ten největší machr). Náhrdelník z nebeských slz (pokud si war, můžeš prunikovat a každé % se ti hodí) v tomto rovněž 15% obouruč, 15% meče + ZB(nezapomínej na ZB) dále to jsou boty, nejlépe dvoje Fénické bronzové(proti průnikářům) Kožené extáze (rychlost kouzla je vždy super) a zase 15% meč, 15% dýka, ZB(nezapomínej na ZB), velkou otázkou je náramek, pokud by si měl ty finanční prostředky (viz PvM a ty kecy kolem) pak náramek ze slz, je těžké do něj narvat 15% obranu magii, 10% utok na lidi +ZB, ale je to možné(praxe), pokud chceš vynaložit méně yang, udělej Náramek z bílého zlata (má zb už v základu, čili lidi, a magie mají větší % na natočení).
Pak zbývá brnění což je důležité. Je jasné že BS, nebo shell dle levelu. BS se snaž vyhonit co nejvíce meče, dýky, obouruče a hlavně ZB, nezapomínej, že volba kamenů je otázkou života a lízání půdy, proto v PvP brnění není dobrá ochrana +0 až +6 (čím větší základní obrana, tím větší průnik, tím rychlejší smrt) dej tam spěch (+6 nejlépe), vitalitu (+6nejlépe) vyhýbání (+6 nejlépe). Ve zbraních tak samo (char, chra, návrat +6), měj na paměti, že ve zbrani můžeš mít jak lidi 10% v normálních bonusech, tak i 25% lidi ve stálých bonusech zbraně, rychlost kouzla 20%, šance na kritik a průnik jsou opět dobrými "bonus" věcmi, bez kterých přežiješ, ale jsou dobré.
Co se týče PVP bonusů (jsou ty dole) tak v KAŽDÉM předmětu měj 2* obranu na char, přičemž bonusy zkombinuj tak, a vydržíš co nejdéle.
Pokud jde o výbavu válečníka 100 level + pak jsou to šperky ZDOBENÉ EBENKY, ZDOBENÝ STŘÍBRNÝ NÁRAMEK, ZDOBENÝ NÁHRDELNÍK Z BÍLÉHO ZLATA.
No snad to k něčemu bude

Kusy drahokamu: 40/60
103
Kde zřídka prošel člověk a otiskla se jeho bota, tam nejsnáze dočerpáš síly i chuť do života.
- bavorak
- Lv.26
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
To je "skvělý" možná za skladem, nebo ve svatý... Ale neříkej mi, že ve válce stíháš přehazovat?stodzi píše:Pokud máš dropa a peníze nejsou u tebe problém, tak si udělej na každý char zvlášť šperky, štíty, zbraně i brnka
A k těm bonusům :
silný proti war 95%
ochrana proti war 70%
silný na lidi okolo 50%
kritik okolo 50%
ochrana proti mečům 25%
ZB okolo 19000
obrna okolo 900
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Gwynbleid poradil pěkně, že obrana na obouruče není až toliko potřeba, ale žádný z těch 5 (teď možná trošku přeháním) mentálů, co už ve válkách lítají (včetně jeho a mě, přičemž on mi bere přes 40% war a 50% obouruč 12k průrazem a já jemu nějaký 2k
) nikdy nepotkáš s mečem. Možná tak s jedákem na PvM.
Ohledně náramku: Je podle mě lepší Bílé zlato (do lv107) než Nebeské slzy, protože je: 1. fuška natočit 2k ZB+10%lidi+15% magie
2. Když dáš do bílého zlata taveniny dá ti 2,5k ZB už v základu a zbývá natočit "jen" lidi a magii. (Osobně mám magii (15) a průnik (10) a nechce se mi točit)
A ty ceny ze začátku
Ty jsi dobrej matloš.
2* obrana je sice o štěstí, ale u každé věci by se měla vejít do 200kk.
Jen v náhrdelníku už mám 800kk (2k ZB, 15% meč, 10 obouruč, 15 šíp a 6% dýky, takže musím ještě roztáčet a roztáčet)

Ohledně náramku: Je podle mě lepší Bílé zlato (do lv107) než Nebeské slzy, protože je: 1. fuška natočit 2k ZB+10%lidi+15% magie
2. Když dáš do bílého zlata taveniny dá ti 2,5k ZB už v základu a zbývá natočit "jen" lidi a magii. (Osobně mám magii (15) a průnik (10) a nechce se mi točit)
A ty ceny ze začátku

2* obrana je sice o štěstí, ale u každé věci by se měla vejít do 200kk.
Jen v náhrdelníku už mám 800kk (2k ZB, 15% meč, 10 obouruč, 15 šíp a 6% dýky, takže musím ještě roztáčet a roztáčet)
"Happines only real when shared."
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Gwynbleidd
Díky za návod...
Ale musím tě zklamat.
Návod jsem celí nečetl a ani číst nebudu a teď už konečně vím jak ste to mysleli vy a jak já...
Takže asi jsem to blbě napsal když sem napsal válkař...
Mysleli jste války říší a já pouze cechovní války...
A rozhodně mi sem nepište ať do všeho natočím takový jak máte vy to ani náhodou nemám na metin tolik času ani nechci mít...
Takže se ještě jednou zeptám jinak...
Co bych měl natočit do věcí čeho nejvíce atd...
Lidi,Obrany,Utoky,Odolnosti nebo co? nehodlám do toho vrážet tolik jako vy. řekněme že zhruba o 7,9kkk min
... předem dik.
Díky za návod...
Ale musím tě zklamat.
Návod jsem celí nečetl a ani číst nebudu a teď už konečně vím jak ste to mysleli vy a jak já...
Mysleli jste války říší a já pouze cechovní války...

A rozhodně mi sem nepište ať do všeho natočím takový jak máte vy to ani náhodou nemám na metin tolik času ani nechci mít...
Lidi,Obrany,Utoky,Odolnosti nebo co? nehodlám do toho vrážet tolik jako vy. řekněme že zhruba o 7,9kkk min

Bilgot- Mental War - PVP - 100 Lvl.
Věčně oddaný
a cechu TrollsKills.
4ever
4never
Věčně oddaný

- Gwynbleidd
- Lv.8
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Doporucim ti, precti si to celemakyn píše:Gwynbleidd
Díky za návod...
Ale musím tě zklamat.
Mysleli jste války říší a já pouze cechovní války...![]()
Lidi,Obrany,Utoky,Odolnosti nebo co? nehodlám do toho vrážet tolik jako vy. řekněme že zhruba o 7,9kkk min... předem dik.

Kusy drahokamu: 40/60
103
Kde zřídka prošel člověk a otiskla se jeho bota, tam nejsnáze dočerpáš síly i chuť do života.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »