Good idea manPetter píše:Zrušme CB a je myslim problém z 85% vyřešen
Daggeři s luky
- 
				Neos
 - Lv.17

- Dal poděkování: 5 poděkování
 - Dostal poděkování: 121 poděkování

Re: Daggeři s luky

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- 
				Kelshak
 - Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
 - Dostal poděkování: 72 poděkování

Ze mam na miss sakra hodne, ve valce od luku nevidim ani jedno jediny, vsechno prunik. Nema to s valkou nic spolecnyho. Do valky se lidi chodili predvadet, ukazat jakou maj vybavu. To byli PvP hraci co patrili do valek. Ale tady jde do valky ninja 95 lvl, veme luk a sup 100 bodu doma, a to lehne na ranu. Valka risi ztraci diky daggerolukum svuj vyznam. Neos to byla narazka ze tu sedim porad? Protoze mam 140? Divil bych se kolik casu tu jen stravim. Me vzdy bavilo expeni, odreagovaval sem se u toho.

- brokolice
 - Lv.17

- Dostal poděkování: 11 poděkování

Kelshak: Víš,vždycky tu bylo neco,čím me to PvP odrazovalo,za všechno stejne mohou CB...lov droperu ve velke či male svaté,požehy,dýkolukaři atd...proto třeba ja,ač me PvP celkem baví,nechodím nikam,ani valky,ani svatou,protože to tam vypada,jak to vypada....

Spoiler: 
Lvl: 129
Zručnost: 11
Biolog: 110 hotovo
Guild: Camelot
Říše: Shinsoo
Zručnost: 11
Biolog: 110 hotovo
Guild: Camelot
Říše: Shinsoo
Konec....
- 
				Kelshak
 - Lv.19

brokolice píše:Kelshak: Víš,vždycky tu bylo neco,čím me to PvP odrazovalo,za všechno stejne mohou CB...lov droperu ve velke či male svaté,požehy,dýkolukaři atd...proto třeba ja,ač me PvP celkem baví,nechodím nikam,ani valky,ani svatou,protože to tam vypada,jak to vypada....
Taky mi dochazi chut tam chodit, ale zase nechci bejt porad jen swamp
- 
				Petter
 - Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
 - Dostal poděkování: 10 poděkování

Tak kolik tam je normlanich Archeru ? 1 ?  
 mozna se domluvit a nechodit valky 

http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=75084
Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM
))~>
						Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM
- TS96
 - Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
 - Dostal poděkování: 81 poděkování

Můj názor na tohle je že je to dost trapný, ale jelikož mi to nijak zvlášť neubližuje tak je mi to celkem fuk.
Ať si sockujou, já hraju pro požitek z hry a né pro tupé stání na místě a střílení šípů, ale když je to baví.. ať si to klidně dělaj dál

Díky za CB salámové s lukem!

Ať si sockujou, já hraju pro požitek z hry a né pro tupé stání na místě a střílení šípů, ale když je to baví.. ať si to klidně dělaj dál
Díky za CB salámové s lukem!
Just open your eyes 
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
						Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
- 
				Neos
 - Lv.17

Ty ses jeden z mala, ktery ma inteligentni nazory a nefnuka. Uvidis, ze to stejne tak dopadne, ze war zrusi.Petter píše:Chodím tam pro radost Pro srandu =) zabojovat si a ne pro CBNehrajou skoro žadnou roli... Ale když tam musi byt at jsou =) Ale k těm lukarum no co nadělate nic.. A radši fakt ticho nebo sagi zruši valky a bude se fakt PVPčkovat za skaldem nebo ve svate
Tohle uz neni jen hra, hra ma byt pro zabavu a ne nekomu nadavat a nenavidet.
Belichara neznam, jen od videni, ale ten jeho prispevek ve war mi stacil a ne jen jeho ! Nenavistnych prispevku je spousta i tady na foru a proc? No preci kvuli hre
Je tady spousta mladych capartu, kteri nadavaji na druhe, ale v realu by treba tem lidem rikali DOBRY DEN a nikdy by si nedovolili jim nadavat ! Sindicat a offik je toho pravym opakem.

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- 
				forumman
 - Lv.19

- Dal poděkování: 66 poděkování
 - Dostal poděkování: 102 poděkování

Problém není v ninjovi, který třímá v ruce luk... je to jeho zbraň, rpoč by ji nepoužil  
  Problém je v tom, že prostě a jednodušše hodnota průniku s novými zbraněmi dostala naprosto obludný a nesmyslný rozměr, je jedno zda-li je to war, dýkař, lukař... Luk má jedinou výhodu, že k vám ani nemusí doběhnout, takže to jen umocnilo tento problém, ale podstata zůstala stejná. 
Bohužel se obávám, že v sočasné chvíli s tím již nejde nic dělat, jedině odebrat nové věci...
  a nebo narychlo vytvořit do stávajících základní bonusy na průnik, něco jako šípy u bot extáze...
Protože tvrdím, že tohle prostě autoři opoměli při tvorbě nových věcí a jelikož na to někdo přišel, tak to spousta dalších okopírovalo a hurá, války jsou úplně zbytečné, stejně tak svatá...
Takže pokud by to šlo, jsem pro implementaci obran na průnik do základních věcí co už jsou

PS: A hlavně netvrďte někdo, že se dá průnikům bránit,protože pokud si předěláte výbavu na obranu na průniky, k nim ještě přidáte ty nové kosti , tak pak vás zastřelí šamani a bm surové jak malinu...

Bohužel se obávám, že v sočasné chvíli s tím již nejde nic dělat, jedině odebrat nové věci...
Protože tvrdím, že tohle prostě autoři opoměli při tvorbě nových věcí a jelikož na to někdo přišel, tak to spousta dalších okopírovalo a hurá, války jsou úplně zbytečné, stejně tak svatá...
Takže pokud by to šlo, jsem pro implementaci obran na průnik do základních věcí co už jsou
PS: A hlavně netvrďte někdo, že se dá průnikům bránit,protože pokud si předěláte výbavu na obranu na průniky, k nim ještě přidáte ty nové kosti , tak pak vás zastřelí šamani a bm surové jak malinu...
- 
				Kelshak
 - Lv.19

Neos píše:Ty ses jeden z mala, ktery ma inteligentni nazory a nefnuka. Uvidis, ze to stejne tak dopadne, ze war zrusi.Petter píše:Chodím tam pro radost Pro srandu =) zabojovat si a ne pro CBNehrajou skoro žadnou roli... Ale když tam musi byt at jsou =) Ale k těm lukarum no co nadělate nic.. A radši fakt ticho nebo sagi zruši valky a bude se fakt PVPčkovat za skaldem nebo ve svate
Tohle uz neni jen hra, hra ma byt pro zabavu a ne nekomu nadavat a nenavidet.
Belichara neznam, jen od videni, ale ten jeho prispevek ve war mi stacil a ne jen jeho ! Nenavistnych prispevku je spousta i tady na foru a proc? No preci kvuli hre
Je tady spousta mladych capartu, kteri nadavaji na druhe, ale v realu by treba tem lidem rikali DOBRY DEN a nikdy by si nedovolili jim nadavat ! Sindicat a offik je toho pravym opakem.
Me bude ctvrt stoleti za par, nepripadam si jak capart. Breceni vypada jinak. Ja tu jen zatim slusne napsal co ste ty a dalsi dageri s lukem zac. Hra ma byt pro zabavu? Tak proc kazis valky? To je jen zabava pro tebe, ne pro ostatni. Vem do ruky dyky a predved se, nebo na to nemas koule?
- 
				Neos
 - Lv.17

Hele me je to jedno, kolik tady stravis casu, ale ty priste nikoho neurazej.Kelshak píše:Ze mam na miss sakra hodne, ve valce od luku nevidim ani jedno jediny, vsechno prunik. Nema to s valkou nic spolecnyho. Do valky se lidi chodili predvadet, ukazat jakou maj vybavu. To byli PvP hraci co patrili do valek. Ale tady jde do valky ninja 95 lvl, veme luk a sup 100 bodu doma, a to lehne na ranu. Valka risi ztraci diky daggerolukum svuj vyznam. Neos to byla narazka ze tu sedim porad? Protoze mam 140? Divil bych se kolik casu tu jen stravim. Me vzdy bavilo expeni, odreagovaval sem se u toho.