Uzastne povedane. Cista pravda. Modrakov chodi viac ako cervenych, a ajtak z tazkostami spolu so zltymi nahraju tolko co mi.Rusila píše:DROPERMUJ píše:Takže k hodnostím super nápad mě se to líbí..
Dál modrá má na to vyhrávat války jsou tam hodně dobří pvp hráči,Bohužel co oni s tím zmůžou.Kvantita vždy vítězí nad kvalitou tím to je bohužel
Nechci ti nic řikat, ale si uplně vedlePosledních 5 válek zpět ukázalo, že modrých chodí do válek ve větším počtu jak červené a žluté, takže jaká pak kvantita vítězí nad kvalitou to nedává smysl.Spíše u vás kvantinta u nás kvalita a ty rozdíly bodové jen ukazují, že to nejsou žádné náhody.
Ještě ti dávaj LIke pod takový blábol
Hodnosti
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- taqDROP
- Lv.13
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Hodnosti
TheBM
Tí dôveryhodný: Clarka,Loriet,Alexxis,Houbickar,GreenFire
Predávam ulomky Touhy-6kk

Bol som hrdým členom cechu Paris a cechu UniSex!
PVP Kožené boty extáze+9 10/10/10/15 !!!
Tí dôveryhodný: Clarka,Loriet,Alexxis,Houbickar,GreenFire
Predávam ulomky Touhy-6kk
Bol som hrdým členom cechu Paris a cechu UniSex!
PVP Kožené boty extáze+9 10/10/10/15 !!!
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
TaktotaqDROP píše:Uzastne povedane. Cista pravda. Modrakov chodi viac ako cervenych, a ajtak z tazkostami spolu so zltymi nahraju tolko co mi.Rusila píše:DROPERMUJ píše:Takže k hodnostím super nápad mě se to líbí..
Dál modrá má na to vyhrávat války jsou tam hodně dobří pvp hráči,Bohužel co oni s tím zmůžou.Kvantita vždy vítězí nad kvalitou tím to je bohužel
Nechci ti nic řikat, ale si uplně vedlePosledních 5 válek zpět ukázalo, že modrých chodí do válek ve větším počtu jak červené a žluté, takže jaká pak kvantita vítězí nad kvalitou to nedává smysl.Spíše u vás kvantinta u nás kvalita a ty rozdíly bodové jen ukazují, že to nejsou žádné náhody.
Ještě ti dávaj LIke pod takový blábol

bojuje ich 20 dalších 20 je tam buffov takže ?
- MadaraPL
- Lv.14
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Jsi trochu mimo já červenej nikdy nebyl a nebudu nesnáším shinso jsem věrnej Jinno a tam taky zůstanu do vaší červené mě netahej každej odchází za bonusama nic víc. Je vás jako much a je vás čím dál tím víc.Extreemee píše:Zastav radsi jo;) bez nas by jste se tech bonusu nikdy nedockali tak si uvedom co rikasMadaraPL píše:Já si nestěžuji na hodnosti jen když jsem začal války chodit tak už jsem se těšil na rytířa a prd ale to je detail je to skvěle vymyšlené a dobrá práce a na tu svatou se už těším doufám že bude co nejdřív)
Jinak znám lidi co říkaj navždy věrní Shinsu alias věrný bonusům..
Aji kdybych měl být SÁM V JINNO TAK OD NÍ NEODEJDU.
- MadaraPL
- Lv.14
Jinak MANSARI jsi trochu mimo ohledně té svaté protože jsem psal ticket na svatou a saggi mi sám řekl že jí změní a bude obnovené PVP jestli tohle nechápeš pak nevím co mám dál napsat.lordsword píše:Se svatou se nestane nic.Tam jde o chovani hracu a to se nezmeni.A hlavne je tam moc dobre poznat ta absence obrany na zrusko.V davu ve war obcas dostanes,ale ve svate kde je par lidi je to smrtelne a bez sance.Proti naslaplemu WP 1-1 nema nikdo sanci.Kort s talismany.A ze si ty vetsi lv,kdyz nikdo nechodil do velke zkazily i malou,kam chodily i normalni hraci je moc dobre videt.Opet jde o ty same hrace co umi jen ostatnim kazit hru a prekvapive z cervene rise:DKokinuss píše:Co se změní na svaté? S těmi válkami to je pěkné, ale co se svatou???
Jinak u hodností je to fajna a dal bych pěšáka 11-30míst ale i tak vyhovuje.
A Rusilo k tobě kdyby u Shinsa nebylo tolik lidí možná nás je někdy víc ve válce ale chodívají tam už aj 85lv atd..
Jinak ve svaté mě to překvapuje jsem o 27lv menší level jak DATeplice a pustí se do mě ve svaté a když poznal že mě nedá tak uteče a odhlásí se předemnou tu jde vidět SKILL červených aby vás nezabily nějaké hloupé 2CB..
Nastavil bych jí od 90 nebo 96 ať není tolik proher u Jinna

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Koukam mimo si jen porad ty.jeste jednou si precti co sem ti tu psal a pak to mozna pochopis.Dokud nebudou na zrusko udelane obrany,jako na kazde jine kouzlo,tak proti WP s dobrou vybavou a talimany nemas 1-1 sanci,kort kdyz bude jen utikat a hazet zruska.MadaraPL píše:Jinak MANSARI jsi trochu mimo ohledně té svaté protože jsem psal ticket na svatou a saggi mi sám řekl že jí změní a bude obnovené PVP jestli tohle nechápeš pak nevím co mám dál napsat.lordsword píše:Se svatou se nestane nic.Tam jde o chovani hracu a to se nezmeni.A hlavne je tam moc dobre poznat ta absence obrany na zrusko.V davu ve war obcas dostanes,ale ve svate kde je par lidi je to smrtelne a bez sance.Proti naslaplemu WP 1-1 nema nikdo sanci.Kort s talismany.A ze si ty vetsi lv,kdyz nikdo nechodil do velke zkazily i malou,kam chodily i normalni hraci je moc dobre videt.Opet jde o ty same hrace co umi jen ostatnim kazit hru a prekvapive z cervene rise:DKokinuss píše:Co se změní na svaté? S těmi válkami to je pěkné, ale co se svatou???
A Rusilo k tobě kdyby u Shinsa nebylo tolik lidí možná nás je někdy víc ve válce ale chodívají tam už aj 85lv atd..
Jinak ve svaté mě to překvapuje jsem o 27lv menší level jak DATeplice a pustí se do mě ve svaté a když poznal že mě nedá tak uteče a odhlásí se předemnou tu jde vidět SKILL červených aby vás nezabily nějaké hloupé 2CB..
Nastavil bych jí od 90 nebo 96 ať není tolik proher u Jinna))
A nevim v cem by se dala zmenit Svata,aby tam chodilo vic lidi.Chovani hracu nezmenis.
Jinak k Rusce.Modrych je mozna vic,ale spis tech malych lv,ktere tu war nevytrhnou,ale aspon se snazi.)
Jinak Extremme pekne ukazal mentalitu cervenych.Proste k smichu:D
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- MadaraPL
- Lv.14
Nevím hele neřeším mě řekl Saggi že už na ní pracuje tak si myslím že bude brzo spuštěná když ne tak ne rozhodně mu věřím že udělá zas dobrou práci a konečně bude pvp o víc lidech a o větší zábavě.
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
S teplicema ti dám za pravdu, ale je tam háček, to není náš červený, ale přeběhlikMadaraPL píše:Jinak MANSARI jsi trochu mimo ohledně té svaté protože jsem psal ticket na svatou a saggi mi sám řekl že jí změní a bude obnovené PVP jestli tohle nechápeš pak nevím co mám dál napsat.lordsword píše:Se svatou se nestane nic.Tam jde o chovani hracu a to se nezmeni.A hlavne je tam moc dobre poznat ta absence obrany na zrusko.V davu ve war obcas dostanes,ale ve svate kde je par lidi je to smrtelne a bez sance.Proti naslaplemu WP 1-1 nema nikdo sanci.Kort s talismany.A ze si ty vetsi lv,kdyz nikdo nechodil do velke zkazily i malou,kam chodily i normalni hraci je moc dobre videt.Opet jde o ty same hrace co umi jen ostatnim kazit hru a prekvapive z cervene rise:DKokinuss píše:Co se změní na svaté? S těmi válkami to je pěkné, ale co se svatou???
Nastavil bych jí od 90 nebo 96 ať není tolik proher u Jinna))

Ale to je mimo mísu už a vubec poslední stránky taky.
Možná je to problém modrých stím biologem, ale nikdo je nebrzdil takže jejich problem, to samé i s lv, ale hlavně, že je na co se vymluvit

Ještěš pro Tepličáka, tvoje vysledky sou jen v tom, že ses naučil jen vyžírat sekáním

PS:Za to ty si oblíbený co přeběhlíku u nás každý lituje, že nemáš přestupy a stejně by si nikam nešel jen lakuješ žlutaky

Naposledy upravil(a) Rusila dne úte 22. kvě 2012 14:03:20, celkem upraveno 2 x.

-
- Lv.5
- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 101 poděkování
ty sasku ja pred nikym utikam? mozna pred presilu nebudu stat na miste aby me zabijeli ne? ale pred jedinci abych utikal to nehrozi... na me si nedelej jmenoMadaraPL píše:Nevím hele neřeším mě řekl Saggi že už na ní pracuje tak si myslím že bude brzo spuštěná když ne tak ne rozhodně mu věřím že udělá zas dobrou práci a konečně bude pvp o víc lidech a o větší zábavě.

- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak já, když se střetnu s někým 1vs1 a ani jeden druhého nedá, tak je lepší skončit než tam šaškovat ne?
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 101 poděkování
pro rusilu- vcem ma pravdu? co se do me zas seres? kdyby si nekempovala ve svaty tak by si toho generala ani nemela
nedelej ze sebe nejakou celebritu ty muzo si vsema povrhovana tak tu nedelej chytrou zabo
vis prd tak neoxiduj je mi z tebe spatne paciente 
EDIT: warn za vulgaritu .../Habibi

EDIT: warn za vulgaritu .../Habibi
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
MoCKeR « stř 1:31 pm »

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »