Drop - kam to smeruje?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Re: Drop - kam to smeruje?
Jeste jednu vec je nutno brat v potaz.
Aby se ulehcila prace (a houby se v tom kdo v te dobe vyznal) tak se tabulky na dropy z meteoru "predelaly" stylem tohle tam pada jako hodnota x, a tohle jako y.
Veskere dropy se upravily tak ze x i y se nasobilo stejnym cislem a vznyko Xz a Yz.
Ono i na ofiku pada z 80 prd (osobni skusenost) oproti treba 70 a 85. A stejna vec nasleduje i u ostatnich. Co se tyce 60ky, tak ta origo neni a je jen ve vezi. A asi aby to melo smysl nicit ma to mozna vyssi drop rate nez ty ostatni.
Stopro ale vim ze do toho vrtat nebudu (i kdyz by to ty 75 a 80 ky chtelo popostrcit nahoru).
Co se tyce nazoru / napadu loca, tak uz me to taky kolikrat napadlo.
A ruku na srdce, je fakt ze velke levely nemaji "za co utracet" krome toceni bonusu (ne ze by se tam nedal utratit mailant, ale kdyz uz ma hrac cely set tak co ?
Aby se ulehcila prace (a houby se v tom kdo v te dobe vyznal) tak se tabulky na dropy z meteoru "predelaly" stylem tohle tam pada jako hodnota x, a tohle jako y.
Veskere dropy se upravily tak ze x i y se nasobilo stejnym cislem a vznyko Xz a Yz.
Ono i na ofiku pada z 80 prd (osobni skusenost) oproti treba 70 a 85. A stejna vec nasleduje i u ostatnich. Co se tyce 60ky, tak ta origo neni a je jen ve vezi. A asi aby to melo smysl nicit ma to mozna vyssi drop rate nez ty ostatni.
Stopro ale vim ze do toho vrtat nebudu (i kdyz by to ty 75 a 80 ky chtelo popostrcit nahoru).
A ruku na srdce, je fakt ze velke levely nemaji "za co utracet" krome toceni bonusu (ne ze by se tam nedal utratit mailant, ale kdyz uz ma hrac cely set tak co ?
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
A co kdyz ten set nema? Natoceni spravnych talismanu jak pvp tak pvm je taky zdarma co si urcite kazdej vsiml. Kde je psano ze lvl 120+ musi mit miliardy a ze je ma? K cemu jsou lvlu 80 milardy? Beztak do hry se ma sanci zaradit (pvp) minimalne po dokonceni biologa co je pro normalniho hrace rok. Momentalne se to oddaluje karmou a zrucnosti. Postihl me ten samej osud, ze sem musel dohanet rok stare hrace. Umorne dropovani na 60tkach kde me zabijeli ty co tu nejvic ted krici o svate v metinlandu. A za rok hrani se da dat v klidu 110lvl uz i s zakladni vybavou od 110 na ktere muze hrac budovat. Z toho vyplyva kdyz se chce hrac zaradit do prubehu vyvoje hry..musi letet nahoru s lvlem aby dosahl co nejdriv na karmu. Troufam si rict ze od lvlu 1 do konce karmy (ktera bude zachvili nutnosti pro preziti) jsou 1,5 roku celkem aktivniho hrani dost malo. Beru to tak, ze kdo chce hrat nebude lvl 80 ale pojede nahoru. Kdyz drop tak si ho udelam tam kde to vynasi. Budoucnost treba lvl 200. Ten bude mit plne sklady vseho co bude kdy potrebovat. Co bude pak lvl 80 dropovat a prodavat?. VELKE NIC. A proto zvednout ceny zakladnich veci pro velke lvly? Co to pomuze hraci s lvlem 80 ze nejaka 130 nema yangy? Akorat to, ze tech par veci jako je ted treba mapa pokladu, runy, bylinky si od nej nekoupi. Zvyseni nakladu pro velke lvly bude mit jediny dusledek. Znovuotevreni vlastnich dropu pre presne stanovene dropy, ktere danej hrac potrebuje a tim znemozni drop prave tem lvlum 0-100, ktere samozrejme rozflaka svoji hlavni postavou aby mu neprekazeli.Saggitarius píše:Jeste jednu vec je nutno brat v potaz.
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Saggitarius -
Johanides - už to tu padlo a tak to budu díky pomalému psaní mého příspěvku jen opakovat: pozor na to - větší level neznamená automaticky větší výdělky.
JustPlay -
LOCO30 -
Spoiler:
Na novou mapu se všichni moc těšíme a věřím, že přijde ve správný čas.
Osobně si myslím, že čím zábavnější bude stávající mapa, tím delší čas pak budeš mít ty na tu další (a vlastně i víc času na tvůj odpočinek).
A zábavnější jak pro expiče, tak pro dropery, tak i pro lidi, co nemají zrovna náladu na drop/expení, ale chtějí se na sindi stále bavit a nemusí jít nutně o PvP.
Malí si stěžují, že když velcí něco dostanou, že na ně nic nezbyde. Malí mají dost - ale kdo by nechtěl víc? Šanci u malých vidím v tom, že se do hry pomalu začnou přidávat questy a že nějaký schopný příběhář přijde a poutavě nám propojí všechny lokace na Sindi.
Já a nejen já v eventech+questech+příběhu vidíme šanci pro ještě víc zábavnější Sindi = víc času a klidu na případnou další mapu (pokud to tedy s námi vydržíš a budeš na Sindi pracovat dál, jak pracuješ).

Osobně si myslím, že čím zábavnější bude stávající mapa, tím delší čas pak budeš mít ty na tu další (a vlastně i víc času na tvůj odpočinek).

A zábavnější jak pro expiče, tak pro dropery, tak i pro lidi, co nemají zrovna náladu na drop/expení, ale chtějí se na sindi stále bavit a nemusí jít nutně o PvP.
Malí si stěžují, že když velcí něco dostanou, že na ně nic nezbyde. Malí mají dost - ale kdo by nechtěl víc? Šanci u malých vidím v tom, že se do hry pomalu začnou přidávat questy a že nějaký schopný příběhář přijde a poutavě nám propojí všechny lokace na Sindi.
Já a nejen já v eventech+questech+příběhu vidíme šanci pro ještě víc zábavnější Sindi = víc času a klidu na případnou další mapu (pokud to tedy s námi vydržíš a budeš na Sindi pracovat dál, jak pracuješ).

JustPlay -
Spoiler:
No výborně
a děkuji za "přihrávku".
Zrovna smolím pro Saggiho odpověď na jeho příspěvek, kde píše, že - cituji - "Pro mensi levely opravdu jiz nema cenu cokoliv pridavat (jedina vec co vim ze se prida je zaucovaci pruvodce, aby i totalni novacek nebyl vhozen do rybnika aby se naucil plavat, ten bude ale na poradu az po spusteni Haegornu)."
Souhlasím se Saggim s tím, že v počtu věcí, množství map a různorodosti mobů mají menší levlíci oproti těm větším výhodu a není důvod sem něco dalšího přidávat. Kromě jediné věci...
A souhlasím s tebou - ...Kromě chybějících Questů, které má smysl přidávat a které by si mimochodem zasloužili malí i velcí.
Já se nechám překvapit tím tutoriálem pro Haegeron, co Saggi chystá a pak i celým Haegeronem. Potom se uvidí...
Sindi je kočka - má nádherné TĚLO (tj. mapy), skvělé KOSTI (tj. předměty) a MASO (tj. příšery). A to celé ŽIJE (díky hráčům a GM). Teď už jen chybí, aby někdo vdechl Sindi i duši (tj. příběh-y).

Souhlasím se Saggim s tím, že v počtu věcí, množství map a různorodosti mobů mají menší levlíci oproti těm větším výhodu a není důvod sem něco dalšího přidávat. Kromě jediné věci...
A souhlasím s tebou - ...Kromě chybějících Questů, které má smysl přidávat a které by si mimochodem zasloužili malí i velcí.
Já se nechám překvapit tím tutoriálem pro Haegeron, co Saggi chystá a pak i celým Haegeronem. Potom se uvidí...
Sindi je kočka - má nádherné TĚLO (tj. mapy), skvělé KOSTI (tj. předměty) a MASO (tj. příšery). A to celé ŽIJE (díky hráčům a GM). Teď už jen chybí, aby někdo vdechl Sindi i duši (tj. příběh-y).

Spoiler:
On je možná problém v tom, jestli chceme pustit do oběhu yangy všech 120+ a nebo jen prachatých 120+, ale nakonec to asi bude jedno.
Proč? Záleží na jediném - na schopnost Vydělávat ve hře. Pracháč, pokud někoho neokradl, nebo to nezdědil, tak umění vydělávat má mnohem víc vyvinuté, než běžní hráči. Čili, když dáme do hry něco dražšího, co bude pro všechny 120+, tak to sice od všech odsaje nějaké yangy, ale pracháči na tom budou pořád líp, než běžně vydělávajíc populace. Nebo když dáme do hry něco jen pro bohaté 120+, tak sice budou utrácet za luxus, ale zároveň si to stejně zase vydělají zpátky. A je vlastně vůbec "nálada" na to, aby tu bylo něco navíc pro bohatší 120+? Obávám se, že je tu dost hráčů, co by asi neunesli pocit, že by někdo mohl dosáhnout ve hře na něco, na co oni ne. Mě by to osobně nevadilo - kdo si dá víc práce, ať má i víc zábavy.
A jestli jsi měl na mysli rozhýbat ty yangy, co se válí na tučných kontech některých hráčů. Buď impulzem ze hry, ale netuším, jak konkrétně - nebo - na to ten dotyčný musí přijít sám. A třeba dojde i na slovo mecenáš. No ale zase schválně - je tady někdo, kdo by hmotně podporoval něco prospěšného pro herní komunitu nebo dokonce vybrané jedince? Třeba ano a třeba budu ještě překvapený.
Každopádně jsem zvědavý, jak náročné budou na vylepšování nové Dračí věci. Ty nám taky pěkně zahýbají konty.
Proč? Záleží na jediném - na schopnost Vydělávat ve hře. Pracháč, pokud někoho neokradl, nebo to nezdědil, tak umění vydělávat má mnohem víc vyvinuté, než běžní hráči. Čili, když dáme do hry něco dražšího, co bude pro všechny 120+, tak to sice od všech odsaje nějaké yangy, ale pracháči na tom budou pořád líp, než běžně vydělávajíc populace. Nebo když dáme do hry něco jen pro bohaté 120+, tak sice budou utrácet za luxus, ale zároveň si to stejně zase vydělají zpátky. A je vlastně vůbec "nálada" na to, aby tu bylo něco navíc pro bohatší 120+? Obávám se, že je tu dost hráčů, co by asi neunesli pocit, že by někdo mohl dosáhnout ve hře na něco, na co oni ne. Mě by to osobně nevadilo - kdo si dá víc práce, ať má i víc zábavy.
A jestli jsi měl na mysli rozhýbat ty yangy, co se válí na tučných kontech některých hráčů. Buď impulzem ze hry, ale netuším, jak konkrétně - nebo - na to ten dotyčný musí přijít sám. A třeba dojde i na slovo mecenáš. No ale zase schválně - je tady někdo, kdo by hmotně podporoval něco prospěšného pro herní komunitu nebo dokonce vybrané jedince? Třeba ano a třeba budu ještě překvapený.

Každopádně jsem zvědavý, jak náročné budou na vylepšování nové Dračí věci. Ty nám taky pěkně zahýbají konty.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Zdarec (tento post je tak trochu OT
)
Ghibli: Ono najít příběháře nebude tak těžký (jen v sekci Příběhy jsou některá díla hodně povedená a třeba by se do toho někdo vrhl), ale je otázkou, zda-li je v hodné přidávat příběh do hry, která je za polovinou (co vím, tak maximální level je 255 - pokud se nějak nezvedne - a tu už je level 140). Takže hráči by začínali v polovině příběhu a byli by ochuzeni o průběh
. Osobně bych toto implementoval až na nový server, pokud nějaký někdy bude.
Co se týče toho uvolnění peněz, tak pochybuju, že by někdo daroval někdo jen tak nějaký "peníz" hráči, kterého nezná, to spíše nějakému kamarádovi, spolužákovi, kolegovi... Prostě člověku koho zná osobně nebo nějakou dobu. Myslím si, že by bylo dobré vymyslet, že by se nějaké peníze daly investovat do cechu. Přeci jenom dnes cech dokáže postavit jeden člověk, takže by nebylo špatné rozšířit prostor ve zlepšování cechu.** Jinak souhlasím s tebou, že příběh tu celkem chybí
*Osobně si myslím, že Ty máš fantazii a být tebou, tak cokoli co Tě napadne bych házel do OT, k prodiskutování a třeba se něco uchytí. Místní vedení se žádným návrhům nebrání
EDIT 1: Doplnění textu*
EDIT 2: Úprava vzhledu a doplnění textu**

Ghibli: Ono najít příběháře nebude tak těžký (jen v sekci Příběhy jsou některá díla hodně povedená a třeba by se do toho někdo vrhl), ale je otázkou, zda-li je v hodné přidávat příběh do hry, která je za polovinou (co vím, tak maximální level je 255 - pokud se nějak nezvedne - a tu už je level 140). Takže hráči by začínali v polovině příběhu a byli by ochuzeni o průběh

Co se týče toho uvolnění peněz, tak pochybuju, že by někdo daroval někdo jen tak nějaký "peníz" hráči, kterého nezná, to spíše nějakému kamarádovi, spolužákovi, kolegovi... Prostě člověku koho zná osobně nebo nějakou dobu. Myslím si, že by bylo dobré vymyslet, že by se nějaké peníze daly investovat do cechu. Přeci jenom dnes cech dokáže postavit jeden člověk, takže by nebylo špatné rozšířit prostor ve zlepšování cechu.** Jinak souhlasím s tebou, že příběh tu celkem chybí

*Osobně si myslím, že Ty máš fantazii a být tebou, tak cokoli co Tě napadne bych házel do OT, k prodiskutování a třeba se něco uchytí. Místní vedení se žádným návrhům nebrání

EDIT 1: Doplnění textu*
EDIT 2: Úprava vzhledu a doplnění textu**
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Dell-než někoho začneš napadat, tak si zjisti skutečnost. Od ledna jsem neprodal jedinou bylinku, tím pádem jsem nevydělal jediný yang
Bylo napsáno např. od lv120.
Co se stane, když začne servr stahovat yangy z oběhu ve větší míře? Nic
jen nebudou ceny za čas v bilionech, ale udrží se to v rovině miliard. Je to velmi jednoduchá ekonomika.
On je dost velký nesmysl, že vysoké lv mají stejné náklady na provoz postavy jako lv 1.

On je dost velký nesmysl, že vysoké lv mají stejné náklady na provoz postavy jako lv 1.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
mě přijde že ty chceš každý ho hráče 120+ stáhnout o prachy jen aby až zase začneš hrát byl jako inLOCO30 píše:Dell-než někoho začneš napadat, tak si zjisti skutečnost. Od ledna jsem neprodal jedinou bylinku, tím pádem jsem nevydělal jediný yang![]()
Co se stane, když začne servr stahovat yangy z oběhu ve větší míře? Nicjen nebudou ceny za čas v bilionech, ale udrží se to v rovině miliard. Je to velmi jednoduchá ekonomika.

to je jako aby si bohatý člověk musel koupit rohlík za 1000kč a chudý za 1 korunu ale tak to přece není ne
a do války a bych nakoupil elíky za 300mega a za hodinu je prochlastal ježiši

to by si tam zachvili chodil jen ty a ten druhý květinář
všem seberte z trezoru prachy ze všech učtu aj ingredience ať to má smysl a pak se muže zavíct ten tvuj super nápad

oo
- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
ale každý má i menší postavy se kterejma by si je stejně koupil a pak dal hlavní postavě takže je to dobrý nápad ale nedomyslený trochu.. leda že by stím nešlo obchodovatLOCO30 píše:To je pěkný všechno co Saggi napsal, ale nejde mi moc do hlavy, proč se s ekonomikou nic nedělá. Proč servr nestahu yangy zpět od velkých lv, které vydělávají miliardy?
Proč se neudělají základní elíky které budou např. od lv 120. Nebudou stát pakatel ale miliony, budou dávat více zb. Proč se neudělají porty. Staré porty větší lv nebudou moc používat. Nové zase budou stát miliony. Začít stahovat yangy z oběhu trošku více než teď by celkem pomohlo
PrincBenHur 110 war
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Zdravím,
Dle mého názoru je uplná hloupost brát velkým Lv. peníze !!!!
A s tím že Lv.120+ má miliardy, tak s tím se pletete ! Mám Lv.121 a za swamp dám necelých 200kk tak mi řekněte co to je ? Já vydělávám skoro stejně jak ty malý dropíci. Myslím, že není důvod brát někomu peníze. Možná jen popostrčit ten drop trochu nahoru by byla potřeba. Né každý vysoký Lv. má yangů a věcí hromadu ! Každej se potřebuje ještě zlepšit a ty co už né, tak až přijde Haegeron, tak taky budou yangy potřebovat. A k metinům Lv.60 moc nevím jak to tam dropí, nikdy jsem tam moc nechodil, ale i tak si myslím, že je uplná blbost aby vydělávaly jen metiny 60 !!!! A dle mého názoru : MY MŮŽEME GM/GA JEN CHVÁLIT !!!! Dobře občas se GM/GA něco nepovedlo, ale buďme rádi zato, co se jim povedlo ! A sami si uvědomte jak se k nim chováte ! Je event a skoro každý z vás si na něco stěžuje
Shrnutí
1) Mohlo by to všude trochu více vydělávat, ale to už je jen na uvážení Saggiho a my s tím nic neuděláme.
2) Nebaví vás to tu ? A pořád si na něco stěžujete ? Tak to nehraj a vypadni !!!! ( Jinou radu nemám
)
Jinak přeji všem krásnou hru s pozdravem HAVO
Dle mého názoru je uplná hloupost brát velkým Lv. peníze !!!!
A s tím že Lv.120+ má miliardy, tak s tím se pletete ! Mám Lv.121 a za swamp dám necelých 200kk tak mi řekněte co to je ? Já vydělávám skoro stejně jak ty malý dropíci. Myslím, že není důvod brát někomu peníze. Možná jen popostrčit ten drop trochu nahoru by byla potřeba. Né každý vysoký Lv. má yangů a věcí hromadu ! Každej se potřebuje ještě zlepšit a ty co už né, tak až přijde Haegeron, tak taky budou yangy potřebovat. A k metinům Lv.60 moc nevím jak to tam dropí, nikdy jsem tam moc nechodil, ale i tak si myslím, že je uplná blbost aby vydělávaly jen metiny 60 !!!! A dle mého názoru : MY MŮŽEME GM/GA JEN CHVÁLIT !!!! Dobře občas se GM/GA něco nepovedlo, ale buďme rádi zato, co se jim povedlo ! A sami si uvědomte jak se k nim chováte ! Je event a skoro každý z vás si na něco stěžuje

1) Mohlo by to všude trochu více vydělávat, ale to už je jen na uvážení Saggiho a my s tím nic neuděláme.
2) Nebaví vás to tu ? A pořád si na něco stěžujete ? Tak to nehraj a vypadni !!!! ( Jinou radu nemám

Jinak přeji všem krásnou hru s pozdravem HAVO
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Spoiler:
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Abych řekl pravdu,jako lvl 122 se mi teda miliardy nikde neválí a to co vydělám,jde hned na elíky a kosti,co se týče válek.Určitě není drtivá většina za vodou a stále je hodně těch,co ještě sypou talismany do věcí,to taky něco stojí.Osobně musím říct,že mám stále nedostatky,přece jen to vylepšování taky něco stojí.Za vodou je myslím tak možná 10-15 hráčů na celém serveru,víc určitě né.Drtivá většina se pořád vyvijíme ať už je někdo lvl 75 nebo lvl 130,toď vsjo... 

Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
[quote="LOCO30"]Dell-než někoho začneš napadat, tak si zjisti skutečnost. Od ledna jsem neprodal jedinou bylinku, tím pádem jsem nevydělal jediný yang
jen nebudou ceny za čas v bilionech, ale udrží se to v rovině miliard. Je to velmi jednoduchá ekonomika.
On je dost velký nesmysl, že vysoké lv mají stejné náklady na provoz postavy jako lv 1.[/quo
Muj provoz na mesic je 3x kosti utok 3x kosti obrana. Koupim si je samozrejme od dropera..Kde skonci ty prachy. Mozna prave u lvlu 75. Takhle si vydela mozna vic jak ja na 130. Nepocitam eliky, ktere me stoji taky nemale castky...barevne byliny taky kupuju od droperu a div se svete ty prachy zase skonci u toho dropa. Tak mi prosimte spocitej kolik utratil za ten mesic droper..a kolik lvl 130. A naopak kdo kolik vydelal. Ty provozni nakladu. Kdyz se ti zda ze mas zbytecne hodne penez (pises ze nehrajes uz delsi dobu tak proc se do toho vubec staras, kdyz ani nevis kolik tu drviva vetsina vydelava ve swampu a k tomu potrebuje jeste veci na samana), tak vsem kdo tu napisou ze malo dropujou ty penize davej. Budou ti vdecni. To ze si vydelaval 3kkk denne jen za bylinky je tvoje vec.

On je dost velký nesmysl, že vysoké lv mají stejné náklady na provoz postavy jako lv 1.[/quo
Muj provoz na mesic je 3x kosti utok 3x kosti obrana. Koupim si je samozrejme od dropera..Kde skonci ty prachy. Mozna prave u lvlu 75. Takhle si vydela mozna vic jak ja na 130. Nepocitam eliky, ktere me stoji taky nemale castky...barevne byliny taky kupuju od droperu a div se svete ty prachy zase skonci u toho dropa. Tak mi prosimte spocitej kolik utratil za ten mesic droper..a kolik lvl 130. A naopak kdo kolik vydelal. Ty provozni nakladu. Kdyz se ti zda ze mas zbytecne hodne penez (pises ze nehrajes uz delsi dobu tak proc se do toho vubec staras, kdyz ani nevis kolik tu drviva vetsina vydelava ve swampu a k tomu potrebuje jeste veci na samana), tak vsem kdo tu napisou ze malo dropujou ty penize davej. Budou ti vdecni. To ze si vydelaval 3kkk denne jen za bylinky je tvoje vec.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
MoCKeR « stř 1:31 pm »

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »