Začínající hráč

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Karl
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Re: Začínající hráč

Příspěvek od Karl » stř 29. srp 2012 12:51:08

Dřív ale nikdo neměl biologa a karmu a byl king...no vlastně někteří měli jen biologa protože karma ani nebyla...jinak stím pokusem- začnu až zítra protože jsem dneska celé dopoledne a část odpoledne věnoval zprovozňování mojí zbraně na airsoft :)
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria

BINGO
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od BINGO » stř 29. srp 2012 13:00:51

Už to tady je na nic nejlepší je stará dobrá klasika a to ta že si všechno postupně vyexpíš atd... Ale teď když máš prachy tak si koupíš největší lvl co tady je + ktomu nejlepší věci na serveru takže úplně oničem už ^^

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » stř 29. srp 2012 14:41:33

Karl píše:Dřív ale nikdo neměl biologa a karmu a byl king...no vlastně někteří měli jen biologa protože karma ani nebyla...jinak stím pokusem- začnu až zítra protože jsem dneska celé dopoledne a část odpoledne věnoval zprovozňování mojí zbraně na airsoft :)
Spravna vec:) Airsoft,pokud je spravna parta super.

Jinak k tematu,vzdy to jde i Topky nehraji vecne a jednou i ty hrajici se dozenou:) Staci jen chtit.A karma neni vsechno.Spoluprace je vic.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

NetoS
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od NetoS » stř 29. srp 2012 18:02:52

Renegade2 píše:
bysta píše:staci vydelat a kupit si postavu z biologem hotovim a potom to uz je len o vecech takze pohoda :)
Takže jinými slovy říkáš že stačí založit si mega luxus dropa, vydělat nějakých 30kkk+ a potom si koupit postavu s hotovým biologem a karmou aby se dostal mezi topku. Schválně se juknu na HM na nabídky kolik tam toho najdu :D

Jinak co se týká šance se vyrovnat topce je takováhle

Biolog cca rok.
karma cca rok.
Zručnost taky rok souběžně s biologem (No teda když budeš mít ty věci nebo na ty věci)

Dále jsou tu podprůrně věci jako herbaření, kopání atd, ale to si můžeš koupit.

takže suma sumárum za předpokladu že se nezvýší level či neudělá něco co bude napevno fixování na status postavy tak za pár let je doženeš :mrgreen:
Podľa mňa sa to dá dohnať, za dva mesiace hrania mám Červené vetvičky, teraz to ide pomalšie ale máš niektoré dôležité PvM bonusy od biológa (obrana, útok, 10% menšie škody, 10% zvýšenie útoku)

server stojí na jednom bode už rok = swamp, nič nové ...
ak sa nahodí ďalšia mapa a zase nebude rok nič iné tak buď server padne nudou alebo ty budeš top1 , budeš hrať rok a budeš plný natšenia a radosti z nových vecí, zatiaľ čo mi sa unudíme k smrti - lebo tie veci tu sú už dlho
NetoS
NettoS

sú v dobrých rukách :up: :)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » stř 29. srp 2012 21:34:28

NO vidíš a já mám za 2 měsíce ani ne taky novou postavu

šamanku healerku lv 110 červené větve karmu na 5 bodech :D

Začátek je easy ;)

Říkáš že server už rok stojí a není nic co by postupně vylepšovalo postavu?
když se na to tak koukám tak máš pravdu, ale taky vím že jedinej kdo má karmu na P je Jitro (já jím mám G10), většina má M, potom někdo nějak do G5, víc nevím :mrgreen: . Saggi si hlídá jak level tak novinky ve hře. Jakmile bude mít víc hráčů maximum, vypustí zase něco nového. Nějaké nudy a dohnání bych se nebál....., ale.....
Správně už tady zaznělo, že nový hráč může dohnat topky pokud topky přestanou hrát. Jo pochopitelně, jenom to by topky museli přestat hrát (neříkám že ne ať už z jakéhokoliv důvodu, je to jenom hra) ale na druhou stranu ostatní hráči by museli mít přinejmenším stejnu "politickou" vůli jako ta topka to do top dotáhnout. Nicméně jak mě tady mno většina hráčů přesvědčuje, není jich tady moc :D
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » stř 29. srp 2012 22:46:05

Renegade2 píše:NO vidíš a já mám za 2 měsíce ani ne taky novou postavu

šamanku healerku lv 110 červené větve karmu na 5 bodech :D

Začátek je easy ;)

Říkáš že server už rok stojí a není nic co by postupně vylepšovalo postavu?
když se na to tak koukám tak máš pravdu, ale taky vím že jedinej kdo má karmu na P je Jitro (já jím mám G10), většina má M, potom někdo nějak do G5, víc nevím :mrgreen: . Saggi si hlídá jak level tak novinky ve hře. Jakmile bude mít víc hráčů maximum, vypustí zase něco nového. Nějaké nudy a dohnání bych se nebál....., ale.....
Správně už tady zaznělo, že nový hráč může dohnat topky pokud topky přestanou hrát. Jo pochopitelně, jenom to by topky museli přestat hrát (neříkám že ne ať už z jakéhokoliv důvodu, je to jenom hra) ale na druhou stranu ostatní hráči by museli mít přinejmenším stejnu "politickou" vůli jako ta topka to do top dotáhnout. Nicméně jak mě tady mno většina hráčů přesvědčuje, není jich tady moc :D
Ze topky neprestanou hrat? Co ja vim tak tu driv byly uplne jine topky nez sou ted a po tech uz nikdo,ani nevzdechne:)) Holt pamet je kratka a pamatuji jen pametnici:) A i v te karme se to nakonec srovna,biolog v pohode a veci si muze udelat kazdy i ty super kdyz nebude liny a bude na to mit cas.Jak si vydelat je moznosti mraky a super bonusy a talimany taky.Kdyz se jeste chytne spravne party lidicek,tak je uplne za vodou.Pak uz jen zalezi na jedinem.Chce si jen tak hrat?A stoji o to vubec byt Topka?

Ofthalmos
Lv.6
Lv.6
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Ofthalmos » stř 29. srp 2012 23:04:27

Renegade:Maš svatě svatou pravdu!!Souhlasim stebou ve všem co jsi psal i z 0 muze bej 1 chce to jen chtit!!!A na starou elitu už zapomeli ale to tak bejva bohužel nic nežije věčně budiš jim servr lehky.

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » čtv 30. srp 2012 6:23:55

Lordsword, kde jsem psal že topky nepřestanou hrát, jsou přednější věci v životě než metin a všechno je to jenom o tom kolik času se může ukrojit ze života virutální hře nic víc nic mín. Jo můžou samozřejmně proč by ne když jsme mohli my tak oni taky, ale ruku na srdce, tebe beru jako jednoho z lepších hráčů a jak jsi na tom ty :mrgreen:

PS: biolog v pohodě jenom proto že ho má už hodně hráčů complete neznamená že to bude pro nového hráče okamžitě. Porád platí pravidlo 8.hodin odevzdávání a to musí hráč myslet sakra vážně s těma 8. hodinama. Já sám jsem dával jenom 2x denně bio, 3x jenom o víkendech či dovolený.

Jeslti to stojí za to být Topka :think: zeptej se topky co je to pro ně :-: a :+: .
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » čtv 30. srp 2012 7:14:16

Renegade2 píše:Lordsword, kde jsem psal že topky nepřestanou hrát, jsou přednější věci v životě než metin a všechno je to jenom o tom kolik času se může ukrojit ze života virutální hře nic víc nic mín. Jo můžou samozřejmně proč by ne když jsme mohli my tak oni taky, ale ruku na srdce, tebe beru jako jednoho z lepších hráčů a jak jsi na tom ty :mrgreen:

PS: biolog v pohodě jenom proto že ho má už hodně hráčů complete neznamená že to bude pro nového hráče okamžitě. Porád platí pravidlo 8.hodin odevzdávání a to musí hráč myslet sakra vážně s těma 8. hodinama. Já sám jsem dával jenom 2x denně bio, 3x jenom o víkendech či dovolený.

Jeslti to stojí za to být Topka :think: zeptej se topky co je to pro ně :-: a :+: .
Tak ja uz prosel mraky metinu a vsude sem se dokazal behem chvile dostat daleko.Vzdy klasika.Droper aura war:) okouknout kde co pada a na jakem lv.Co ma jakou cenu.Udelani dropera na max.Zalozeni buffu a hlavni postavy a uz to pak jede samo:) Samozrejme zkusenosti delaj svoje a cteni fora taky:)

Ja sam kdybych tu mohl byt tak casto jako nekteri,tak bych byl o hodne dal,ale i tak se to da v pohode:) Hraju si s nasi partou a sem spokojen:)

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » čtv 30. srp 2012 7:45:14

Problém je ovšem v tom že Sindi nebo Ekura není jako mraky jiných metinů a tím získává na atraktivitě, která bohužel taky něco stojí. Něco jiného je něco okoukat a něco jiného je tomu věnovat mraky a mraky osobního času který by se mohl trávit třeba s přítelkyni či nějak jinak z reálu.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix